[PDF and VCE] Latest h19-308 Exam Practice Materials Free Downloading

Don’t worry about how to get yourself well prepared your Huawei Specialist Certification h19-308 exam! We will work you out of your Huawei Specialist Certification h19-308 exam with the latest updated Huawei Certified Pre-sales Associate-Storage-ENU h19-308 vce . We provides the latest real Huawei Specialist Certification h19-308 exam questions, covering every aspect of h19-308 exam curriculum.

Visit our site to get more h19-308 Q and As:https://www.geekcert.com/h19-308.html (97 QAs Dumps)
Question 1:

Dorado V3 supports NVMe SSDs

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 2:

Which is the function of BBU?

A. System power supply

B. Heat dissipation

C. Power failure protection

Correct Answer: C


Question 3:

Which of the following functions is NOT supported by the OceanStor F V5?

A. Unified storage

B. Deduplication and compression

C. Tiered storage

D. HyperMetro (NAS)

Correct Answer: C


Question 4:

Which of the following has the best random read/write performance for small files?

A. SSD

B. SAS

C. SATA

D. NL-SAS

Correct Answer: A


Question 5:

2200 V3 does not support scale-out.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 6:

Which of the following NL-SAS disk specifications does OceanStor V5 NOT support?

A. 2 TB

B. 3 TB

C. 4TB

D. 6 TB

E. 8 TB

F. 10 TB

Correct Answer: B


Question 7:

You can migrate data from Dorado V3 to traditional storage.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 8:

Dorado V3 supports post-process compression. Data can be compressed after being written into SSDs.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 9:

What is the full name of WORM?

A. Write once, read many

B. Write many, read once

C. Write many, read many

Correct Answer: A


Question 10:

2200 V3/2600 V3 supports 2 U 2.5-inch disk enclosure, 4 U 3.5-inch disk enclosure, and 4 U high- density disk enclosure.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 11:

The competitors of Dorado V3 include; (Multiple Choice)

A. XtremlO

B. VMAX-AF

C. PureStorage

D. HP8450

E. NetAppA700

Correct Answer: ABCDE


Question 12:

Which of the following models are OceanStor V5 series storage? (Multiple Choice)

A. 2600 V5

B. 2800 V5

C. 5300 V5

D. 5500 V5

E. 5600 V5

F. 5800 V5

Correct Answer: BCDEF


Question 13:

The built-in BBU/CBU and the coffer disks can protect against cache data loss in the case of unexpected power-off.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 14:

How many host ports can a 2200 V3 support?

A. 8

B. 12

C. 16

D. 24

Correct Answer: D


Question 15:

Which of the following descriptions about the models supported by the Dorado V3 are correct? (Multiple Choice)

A. The Dorado5000 V3 SAS supports a dual-controller architecture with 256 GB cache.

B. The Dorado5000 V3 NVMe supports a dual-controller architecture with 512 GB cache.

C. The Dorado6000 V3 SAS supports a dual-controller architecture with 256 GB cache or 512 GB cache.

D. The Dorado6000 V3 SAS supports a dual-controller architecture with 512 GB cache or 1 TB cache.

Correct Answer: ABD


Visit our site to get more h19-308 Q and As:https://www.geekcert.com/h19-308.html (97 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.