[PDF and VCE] Latest 2V0-642 Exam Practice Materials Free Downloading

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your VCP6-CMA Newest 2V0-642 vce dumps VMware Certified Professional 6 – Network Virtualization 6.2 Exam exam. We will assist you clear the May 11,2022 Hotest 2V0-642 pdf dumps exam with VCP6-CMA 2V0-642 new questions. We 2V0-642 pdf are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 2V0-642 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 2V0-642 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 2V0-642 dumps.These questions are from 2V0-642 free dumps. All questions in 2V0-642 dumps are from the latest 2V0-642 real exams.

Question 1:

What are the correct steps for connecting a virtual machine to a logical switch?

A. Select the logical switch, select the virtual machine, click the Add Virtual Machine icon, select the vNIC to connect.

B. Select the logical switch, click the Add Virtual Machine Icon, select the VM, select the vNIC to connect.

C. Select the vNIC, click the Add Virtual Machine Icon, select the logical switch.

D. Click the Add Virtual Machine icon, select the logical switch, vNIC to connect.

Correct Answer: B


Question 2:

Which three changes to a distributed switch configuration could trigger a rollback? (Choose three.)

A. Blocking all ports in the distributed port group containing the management VMkernel network adapter.

B. Configure the virtual machine system traffic to enable bandwidth allocation using Network I/O Control.

C. Adding a new host with a previous vDS configuration.

D. Changing the MTU.

E. Changing the VLAN settings in the distributed port group of the management VMkernel adapter.

Correct Answer: ADE


Question 3:

When designing a multi-site NSX deployment, which capability requires Enhanced Linked Mode to function?

A. Creating Universal Transport Zones

B. Creating Universal Logical Switches

C. Cross-vCenter vMotion

D. Registering a Secondary NSX Manager

Correct Answer: C


Question 4:

An administrator has implemented VMware NSX on a leaf-spine underlay. They have deployed the following in the data center:

*

Two racks for a management cluster that is not prepared for VMware NSX

*

Six racks for compute clusters

*

Two racks for an Edge cluster which holds a DLR control VM for bridging, and North/South Edge Service Gateways Which three of the following are true regarding the physical and logical networking of the environment? (Choose three.)

A.

At least one VXLAN segment spans across all the racks.

B.

VXLAN segments span the compute and Edge racks.

C.

At least one VLAN spans the compute racks.

D.

At least one VLAN spans across the two management racks.

E.

At least 2 VLANs span across the two Edge racks.

Correct Answer: BCD


Question 5:

What needs to be deployed before configuring the identity Firewall?

A. Network Introspection

B. Data Security

C. LDAP Integration

D. Guest Introspection

Correct Answer: D


Question 6:

What is one of the benefits of using logical switches in an NSX environment?

A. Quality of Service parameters are automatically configured in a logical switch.

B. The physical infrastructure is responsible for maintaining the logical switch broadcast tables.

C. The physical infrastructure is not constrained by MAC/FIB table limits.

D. IP subnet definitions can be migrated into logical switches using the NSX Manager.

Correct Answer: C


Question 7:

A customer has Cisco Nexus 1000V switches in their environment and is looking at deploying NSX.

Which statement is correct?

A. The environment must be migrated from the Nexus 1000V to vSphere Distributed Switches.

B. The environment must be configured for VXLAN over the Nexus 1000V.

C. The environment can use the Nexus 1000V switches for the NSX deployment.

D. The environment must be migrated from the Nexus 1000V to vSphere Standard Switches.

Correct Answer: A


Question 8:

Which three services could be provided by an NSX Edge Service Gateway? (Choose three.)

A. NTP

B. AAA

C. SSL VPN-Plus

D. L2 VPN

E. Firewall

Correct Answer: CDE


Question 9:

What are two requirements of the network infrastructure to the access layer? (Choose two)

A. IPv4 connectivity among ESXi hosts provided by a spine-leaf network design.

B. IPv4 connectivity among ESXi hosts.

C. Increased MTU if the virtual machines are using the default MTU size of 1500.

D. A Redundant, Layer 3, Top-of-Rack network design to provide high availability to ESX hosts.

Correct Answer: BC


Question 10:

When configuring BGP routing in NSX, what is the purpose of the Graceful Restart check box?

A. Automatically restart the peer router when BGP session is established.

B. Allow packet forwarding to be uninterrupted during restart of BGP services.

C. Automatically restart the local router when BGP session is established.

D. Allow packet forwarding to be paused during restart of BGP services.

Correct Answer: B


Question 11:

Which two statements are true regarding L2 Bridges and Distributed Logical Routers? (Choose two.)

A. There can only be one instance of an L2 Bridge on a DLR.

B. Each L2 bridge instance can map to multiple VLANs.

C. Each L2 bridge instance can only map to a single VLAN.

D. There can be multiple instances of an L2 bridge on a DLR.

Correct Answer: CD


Question 12:

An application requires load balancing with minimal impact to network performance. An NSX administrator is deploying a load balancer to meet the stated requirements. Which load balancing engine should be deployed?

A. Layer 5

B. Layer 6

C. Layer 7

D. Layer 4

Correct Answer: D


Question 13:

What is the best practice workflow for a NSX installation to support logical switching?

A. Deploy NSX Manager, Configure Logical Switches, Register with vCenter, Deploy Controllers. Prepare hosts

B. Deploy NSX Manager, Deploy Controllers, Configure Logical Switches, Register with vCenter, Prepare hosts

C. Deploy NSX Manager, Register with vCenter, Prepare hosts, Deploy Controllers, Configure Logical Switches

D. Deploy NSX Manager, Register with vCenter, Deploy Controllers, Prepare hosts, Configure Logical Switches

Correct Answer: D


Question 14:

What is the most restrictive NSX role that can be used to create and publish security policies and install virtual appliances?

A. Security Administrator

B. NSX Administrator

C. Auditor

D. Enterprise Administrator

Correct Answer: D


Question 15:

Which two NSX Data Security roles could be assigned to view configured policies and violation reports? (Choose two.)

A. Security Administrator

B. NSX Administrator

C. Auditor

D. Enterprise Administrator

Correct Answer: AC


Leave a Reply

Your email address will not be published.