[PDF and VCE] Latest 1Z0-520 Exam Practice Materials Free Downloading

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest 1Z0-520 pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the On-Premise Applications Hotest 1Z0-520 exam questions Oracle E-Business Suite R12.1 Purchasing Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-520 actual tests. With We latest latest 1Z0-520 dumps, you’ll pass the On-Premise Applications Apr 24,2022 Latest 1Z0-520 vce dumps Oracle E-Business Suite R12.1 Purchasing Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-520 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-520 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-520 dumps.These questions are from 1Z0-520 free dumps. All questions in 1Z0-520 dumps are from the latest 1Z0-520 real exams.

Question 1:

Which setup profile option allows you to send a report directly to a browser window?

A. Viewer: Text

B. Concurrent: Report Copies

C. Flexfields: Open Key Window

D. Concurrent Report: Access Level

Correct Answer: A


Question 2:

There are several types of RFQ, Including Catalog RFQ, Standard RFQ, and Bid RFQ.

There are only two classes of RFQ. Identify the two valid classes and their appropriate purposes. (Choose two.)

A. Bid Class, which supports Shipments

B. Standard Class, which supports Items

C. Planned Class, which supports Catalogs

D. Catalog Class, which supports Price Breaks

E. Cost Class, which supports Bid Price Breaks

F. Category Class, which supports Supplier Catalogs

G. Contract Class, which supports Total Dollars Agreed to

Correct Answer: AD


Question 3:

Company X is identifying the major aspects of its inventory organization structure and definitions. Which two actions or statements would be correct? (Choose two.)

A. An Inventory location can be an Office Site only If it Is also a registered office.

B. It can consider manufacturing facilities, warehouses, distribution centers, and branch offices, as well as other entities.

C. It does not need a minimum of two inventory organizations in a master/child relationship, but it is a best practice to do so.

D. The financial impact of inventory parameters is limited to Purchase Price Variance and Intransit Account for Interorganization shipments and Transfer Credits for the sending organization.

E. You can control inventory organizations across different operating units from one responsibility but you cannot have ft default to one operating unit. The last used operating unit used before you tog off would default when you log in the next time.

Correct Answer: BC


Question 4:

Select the best business practice for a supplier that is being newly added to the Approved Supplier List.

A. Allow PO Approval, Sourcing, Schedule Confirmation and Manufacturer Link

B. Allow PO Approval, Sourcing and Schedule Confirmation but not Manufacturer Link

C. Allow PO Approval, Sourcing and Manufacturer Link but not Schedule Confirmation

D. Allow PO Approval, Schedule Confirmation and Manufacturer Link but not Sourcing

Correct Answer: C


Question 5:

Identify the correct sequence of steps in the Procure to Pay period dose process.

A. Prepare for period dose. > Run Validation/ Review and resolve holds. > Create accounting. > Transfer and review. > Close the period in AP. > Post journal entries in GL > Reconcile AP activity for the period. > Close the PO period.

B. Prepare for period close. > Run Validation/ Review and resolve holds. > Create accounting. > Transfer and review. > Close the period in AP. > Reconcile AP activity for the period. > Close the PO period. > Post journal entries in GL

C. Prepare for period dose. > Run Validation/ Review and resolve holds. > Create accounting. > Transfer and review. > Close the period in PO. > Post journal entries in GL > Reconcile PO activity for the period. > Close the AP period.

D. Prepare for period dose. > Run Validation/ Review and resolve holds. > Create accounting. > Transfer and review. > Close the period in AP. > Reconcile AP activity for the period. > Post journal entries in GL > Close the PO period.

E. Prepare for period dose. > Run Validation/ Review and resolve holds. > Transfer and review. > Close the period in AP. > Create accounting. > Post journal entries in GL. > Reconcile AP activity for the period. > Close the PO period.

Correct Answer: A


Question 6:

A multinational company is setting up the sourcing rules and approved supplier list (ASL) to source inventory items across different organizations. Which two statements are true? (Choose two.)

A. You do not need to create a local ASL if you create a Global ASL

B. Inventory organizations used in the sourcing rules must be set up in the Shipping Networks.

C. You need to match the supplier between a sourcing rule and an ASL, but not the supplier site.

D. The country of origin must be entered in the ASL, or it would not be available on the purchasing document.

E. A commodity can be assigned to a supplier at both the global level and at the local level, and the local level assignment takes precedence.

Correct Answer: BE


Question 7:

Which control option prevents changes or additions to the purchase order or release, but maintains the ability to receive and match invoices?

A. Hold

B. Firm

C. Close

D. Freeze

E. Finally Close

Correct Answer: D


Question 8:

The buyer decides to automatically update and create sourcing rules, as part of the blanket purchase agreement approval process. However, on clicking the Approve button, the buyer does not see any option to update and create blanket

purchase sourcing rules.

Which profile option has the buyer failed to set up?

A. PO: Automatic Document Sourcing

B. MRP: Default Sourcing Assignment Set

C. PO: Allow Auto-generate Sourcing Rules

D. PO: Allow Autocreation of Oracle Sourcing Documents

Correct Answer: C


Question 9:

Your company often orders Items that are sourced from multiple suppliers. At any given time, the supplier varies depending on the supplier\’s current production capability and price offering. The price varies throughout the year. For a particular

item, there is no single supplier that receives the majority of the orders.

What is the best way to set up this item?

A. Create blanket purchase agreements, a sourcing rule identifying all the possible suppliers, and approved supplier list entries.

B. Create contract purchase agreements, a sourcing rule identifying all the possible suppliers, and approved supplier list entries.

C. Do not create blanket or contract purchase agreements or sourcing rules. Manually AutoCreate requisitions onto standard purchase orders.

D. Create a blanket purchase agreement for only one supplier, a sourcing rule for just that supplier, and an approved supplier list entry for that supplier.

E. Create a contract purchase agreement for only one supplier, a sourcing rule for just that supplier, and an approved supplier list entry for that supplier.

Correct Answer: C


Question 10:

Which four are supported by the Receiving Open Interface (ROI)? (Choose four.)

A. Unordered receipt

B. Dynamic locators

C. Deliver transactions

D. Movement statistics

E. Correct transactions

F. Receive transactions

G. Transfer transactions

Correct Answer: CEFG


Question 11:

Select three true statements regarding the Workflow Document Creation prerequisite (PO Create Documents workflow). (Choose three.)

A. Catalog quote must not be expired, but may be inactive.

B. Supplier and supplier site are required on the requisition related to a contract purchase order.

C. If a system Item is not associated with the requisition line, a supplier item number is required.

D. Sourcing rules are required If the requisition originates in Oracle Purchasing or {Procurement.

E. No source document is required for the PO Create Documents workflow to create a release or purchase order.

F. The only time an approved supplier list is required is if your source document is a blanket purchase agreement and you are using a system item.

Correct Answer: BCF


Question 12:

Requisition Import groups all requisitions with the same group code under the same requisition header. If no group code is specified, requisition Import groups requisitions according to five types of groups that can be optionally passed to the Requisition Import process.

Identify them. (Choose five.)

A. Group by Item.

B. Group by price.

C. Group by buyer.

D. Group by UOM.

E. Group by location.

F. Group by supplier.

G. Group by description.

H. Group all requisition lines under one requisition header

Correct Answer: ACEFH


Question 13:

Which two statements are true regarding approval workflows In Purchasing? (Choose two.)

A. You can limit approval levels in an Approval Group by Item Category.

B. Approval routing can cut across legal entities within a business group.

C. A Purchase Requisition and a Standard Purchase Order cannot have different approval levels.

D. The Hierarchy Forward Method routes the document to the first approver in the hierarchy who has the required approval limits for that document.

E. During Position Hierarchy setup, a constraint that must be considered is that the Subordinate must not be the manager of the Position Holder in their regular job roles.

Correct Answer: AB


Question 14:

There are four tabbed regions in the Supplier Item Catalog window (Negotiated Sources, Prior Purchases, Sourcing Rules, and Requisition Templates), but function security can be used to determine whether a user will be able to see all of

them.

In release R12, where is the requisition setup option that determines which of the tabbed regions is the default?

A. in the Profile Options setup

B. in the Lookup Codes setup

C. in the Document Types setup

D. in the Purchasing Options setup

E. in the Expense Account Rules setup

F. in the Requisition Preferences setup

Correct Answer: A


Question 15:

Price Tolerance (%) on the Purchasing Options Control section refers to the percentage by which ___________.

A. the purchase order line price cannot exceed a price quote

B. the invoice price cannot exceed the purchase order line price

C. the purchase order line price cannot exceed the blanket amount

D. the supplier catalog price cannot exceed purchase order line price

E. the purchase order line price cannot exceed the requisition line price

Correct Answer: E


Leave a Reply

Your email address will not be published.