[PDF and VCE] Latest 1Y0-203 Exam Practice Materials Free Downloading

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 15,2022 Hotest 1Y0-203 exam questions exam! Get yourself well prepared for the CCA-V Newest 1Y0-203 study guide Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Y0-203 pdf. With We latest 1Y0-203 exam questions, you’ll pass the CCA-V Newest 1Y0-203 pdf Citrix XenApp and XenDesktop 7.15 Administration exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Y0-203 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Y0-203 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Y0-203 dumps.Free sample questions of 1Y0-203 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 1Y0-203 dumps.

Question 1:

A Citrix Administrator has deployed a non-domain joined StoreFront Server.

Which two options should the administrator be aware of with this deployment? (Choose two.)

A. Authentication occurs at the Delivery Controller

B. Server groups are NOT supported

C. Server groups are supported

D. Authentication occurs at the Domain Controller

Correct Answer: AB


Question 2:

A Citrix Administrator has created a new Delivery Controller and needs to join it to an existing Site to increase site redundancy. Which database permissions will the administrator need?

A. db_securityadmin and dbm_monitor permissions

B. db_owner and db_datawriter permissions

C. db_accessadmin and dbcreator permissions

D. db_securityadmin and db_owner

Correct Answer: D


Question 3:

Scenario: A Citrix Administrator configures the following policies in a XenDesktop Site environment, in descending priority order:

1.

“Marketing Office A” has a filter on Marketing users. Client Network Drives is disabled; Client Fixed Drives is enabled.

2.

“Marketing Office B” has a filter on Marketing Users\’ Internal IP. Client Network Drives is disabled; Client Fixed Drives is enabled.

3.

“Accounting” has a filter on Accounting Users. Client Network Drives is enabled; Client Fixed Drives is NOT configured.

4.

“Baseline” configured without a filter. Client Network Drives and Client Fixed Drives are both disabled. Based on these policies, what will Accounting users be able to access?

A. Client Fixed and Network Drives

B. Client Fixed Drives only

C. Client Network Drives only

D. Neither the Client Network Drive nor the Client Fixed Drive

Correct Answer: B


Question 4:

Scenario: A Citrix Administrator is troubleshooting a case where policies are NOT being applied as expected to a XenDesktop session. Citrix policies are configured in both Citrix Studio and Group Policy Management Console (GPMC). Which tool can the administrator use to simulate a scenario to see the Citrix policies that are being applied from both Citrix Studio and GPMC?

A. Group Policy Results tool from GPMC

B. Citrix Group Policy Modeling Wizard in GPMC

C. Comparison Tab in Citrix Studio

D. Citrix Group Policy Modeling Wizard in Citrix Studio

Correct Answer: D


Question 5:

Scenario: A Citrix Administrator needs to add machines to a Delivery group. The administrator has two Machine Catalogs containing unallocated machines. At the screen to choose machines from Machine Catalogs, the administrator sees only one Machine Catalog available.

What is a possible cause of this issue?

A. Machines in the catalog are unregistered.

B. Machines are provisioned with a different provisioning method.

C. Machines in the catalog are powered off.

D. Machines in the catalog are in maintenance mode.

Correct Answer: C


Question 6:

Scenario: A Citrix Administrator is planning to update a Machine Catalog for the first time. The Machine Catalog was created with Machine Creation Services (MCS). What happens to the identity disk after the update?

A. It is deleted and recreated

B. It stays the same size

C. It doubles in size

D. It is formatted and re-initialized

Correct Answer: B


Question 7:

When users log on to Citrix Receiver they are NOT able to see their line-of-business application by default and are frequently calling helpdesk to locate the application. Which phrase can a Citrix Administrator add to the application properties, so that it is added to Favorites and users CANNOT remove the application from Favorites?

A. “KEYWORDS: Mandatory”

B. “KEYWORDS: Prefer”

C. “KEYWORDS: Featured”

D. “KEYWORDS: Auto”

Correct Answer: A


Question 8:

Which FlexCast delivery model can a Citrix Administrator use to enhance an existing physical desktop deployment?

A. Published applications

B. Hosted shared desktop

C. VM hosted applications

D. Remote PC access

Correct Answer: D


Question 9:

Which tool can a Citrix Administrator use to investigate an issue when the Virtual Delivery Agent (VDA) registers with the Delivery Controller?

A. Process Monitor

B. HDX Monitor

C. XDPing

D. Process Explorer

Correct Answer: C


Question 10:

Scenario: The Helpdesk team is troubleshooting a printing issue. Users connect to print servers located in two different datacenters. The print servers host identical drivers and queues. Upon investigation, a Citrix Administrator finds that users

can only print to one of the print servers successfully.

The network team informed the administrator that only Citrix-related traffic is allowed between the two Sites.

How can the administrator fix this issue?

A. Create a Citrix policy to auto-create printers.

B. Install Universal drivers to all print servers.

C. Create a print policy that limits the bandwidth consumption used by printing.

D. Create a printing policy that disables direct connections to print server.

Correct Answer: A


Question 11:

Scenario: A Citrix Administrator needs to configure a Technician User Group, which has the following requirements:

Applications are NOT compatible for multiple users

Users do NOT need the ability to install applications

Users will engage in resource-intensive work

Which FlexCast delivery model can the administrator use?

A. Hosted VDI (Static/Persistent)

B. VM-Hosted Applications

C. Published Applications

D. Hosted VDI (Random/Non-Persistent)

Correct Answer: A


Question 12:

Scenario: A Citrix Administrator created a Machine Catalog using Machine Creation Services. The Desktop Experience was set to \’Random\’. Where will the unique information for the virtual machines be stored?

A. In the identity disk of each virtual machine

B. In the differencing disk of each virtual machine

C. Only in the Site database

D. In the PERSONALITY.INI at the root directory of each virtual machine

Correct Answer: A


Question 13:

What should a Citrix Administrator keep in mind when using a Windows-based identical License Server for high availability?

A. Both License Servers will be load-balanced by NetScaler.

B. The computer account password can be changed.

C. Both License Servers need to issue licenses at the same time.

D. The second License Server must have a different hostname.

Correct Answer: A


Question 14:

Which feature allows users to add and remove applications from the Start Menu on the client workstation?

A. Local App Access

B. File-Type Association

C. Self-Service Mode

D. Session Reliability

Correct Answer: C


Question 15:

Which PowerShell command can be used to display all the Citrix services installed on the Delivery Controller?

A. Get-Service -DisplayName *broker*

B. Get-Service -DisplayName *citrix*

C. Get-Service -DisplayName *controller*

D. Get-Service -DisplayName *xendesktop*

Correct Answer: B


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *