[PDF and VCE] Free Share NS0-002 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest NS0-002 vce exam! Get yourself well prepared for the NCTA May 23,2022 Hotest NS0-002 QAs NetApp Certified Technology Associate exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update NS0-002 exam questions. With We latest NS0-002 dumps, you’ll pass the NCTA Hotest NS0-002 practice NetApp Certified Technology Associate exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NS0-002 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the NS0-002 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NS0-002 dumps.Do you what to see some samples before NS0-002 exam? Check the following NS0-002 free dumps or download NS0-002 dumps here.

Question 1:

Which three public cloud providers are supported when you deploy NetApp Private Storage (NPS)? (Choose three.)

A. Amazon Web Services

B. Rackspace

C. Microsoft Azure

D. Adobe Cloud

E. Google Cloud

Correct Answer: ACE


Question 2:

Which type of service is an Amazon EC2 instance?

A. storage

B. switch

C. compute

D. networking

Correct Answer: C


Question 3:

Which NetApp service protects Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft OneDrive, and Microsoft Teams workloads?

A. NetApp SaaS Backup

B. NetApp SnapMirror

C. NetApp Snapshot

D. NetApp Cloud Backup Service

Correct Answer: A


Question 4:

Which technology enables the use of nonvolatile persistent memory to tier data on a client?

A. FlexPool

B. MAX Data

C. FlexCache

D. Flash Cache

Correct Answer: D


Question 5:

You have a centralized data center running NetApp ONTAP. Your business is deploying a new IoT solution directly managed by the Azure IoT hub. You want to store data in the cloud for use with data analytics.

Whish NetApp solution would accomplish this task?

A. Cloud Secure

B. Cloud Volumes ONTAP

C. Cloud Backup Service

D. Cloud Insights

Correct Answer: B


Question 6:

Your employer asks you to develop an off-site data replication strategy that maintains ONTAP data efficiencies for the home directory data.

Which two solutions satisfy this requirement? (Choose two.)

A. NetApp Private Storage

B. MAX Data

C. Cloud Volumes Service

D. Cloud Volumes ONTAP

Correct Answer: AD


Question 7:

What are three supported deployment solutions for NetApp StorageGRID? (Choose three.)

A. virtual servers using VMware ESXi

B. virtual servers using Docker containers

C. virtual servers using Amazon EC2

D. StorageGRID hardware appliances

E. virtual servers using Microsoft Hyper-V

Correct Answer: ABD


Question 8:

What are three pay-as-you-go (PAYGO) licenses for Cloud Volume ONTAP? (Choose three.)

A. Cloud Volumes ONTAP Bring Your Own License (BYOL)

B. Cloud Volumes ONTAP Services

C. Cloud Volumes ONTAP Premium

D. Cloud Volumes ONTAP Explore

E. Cloud Volumes ONTAP Standard

Correct Answer: CDE


Question 9:

Which two resources are provisioned when you deploy Cloud Volumes ONTAP in Azure? (Choose two.)

A. Azure Queue Storage

B. Azure Files

C. Azure Blob

D. Azure Managed Disks

Correct Answer: BC


Question 10:

What is a group of one or more containers in a Kubernetes cluster?

A. helm

B. pilot

C. node

D. pod

Correct Answer: D


Question 11:

You are currently performing all the important administrator and maintenance tasks for your system, and need to delegate work to the staff so that you can attend to other issues.

Which approach will you take to ensure that your systems are safe?

A. Provide all users with power user access.

B. Employ mandatory integrity control.

C. Provide all users with administrator access.

D. Employ the principle of least privilege.

Correct Answer: C


Question 12:

Which two software platforms are provided with an HCI cluster? (Choose two.)

A. SANtricity

B. Cloud Volumes ONTAP

C. Element

D. VMware ESXi

Correct Answer: CD


Question 13:

Which service does Cloud Volumes ONTAP tiering use?

A. Azure Blob

B. Azure Queue Storage

C. Azure Data Lake Storage

D. Azure Stack

Correct Answer: A


Question 14:

Which tool would be used to allocate additional storage to your NetApp Cloud Volumes ONTAP clusters?

A. OnCommand Cloud Manager

B. Cloud Insights

C. OnCommand Unified Manager

D. Cloud Sync

Correct Answer: A


Question 15:

Which NetApp cloud technologies would be deployed using OnCommand Cloud Manager? (Choose two.)

A. Cloud Backup Service

B. Cloud Volumes ONTAP

C. Cloud Sync

D. Cloud Volumes Services

Correct Answer: BD


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *