[PDF and VCE] Free Share NCA-5.15 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

100% candidates have passed the Nutanix Certified Associate (NCA) Hotest NCA-5.15 exam questions exam by the help of Geekcert pass guaranteed Nutanix Certified Associate (NCA) Jan 14,2022 Latest NCA-5.15 QAs preparation materials. The Geekcert Nutanix PDF and VCEs are the latest and cover every knowledge points of Nutanix Certified Associate (NCA) Hotest NCA-5.15 exam questions Nutanix Certified Associate (NCA) 5.15 Exam certifications. You can try the Q and As for an undeniable success in Newest NCA-5.15 exam questions exam.

Geekcert – the most professional NCA-5.15 certification exam practice questions and answers provider. easily pass your NCA-5.15 exams. just have a try! Geekcert test prep guides to pass your NCA-5.15 exam. Geekcert – 100% real NCA-5.15 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert – help you to pass all NCA-5.15 certification exams!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NCA-5.15 preparation materials from Nutanix Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/nca-5-15.html

The following are the NCA-5.15 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NCA-5.15 dumps.NCA-5.15 free dumps are questions from the latest full NCA-5.15 dumps. Check NCA-5.15 free questions to get a better understanding of NCA-5.15 exams.

Question 1:

Which statement best defines Replication Factor 2 (RF2)?

A. Data will be written locally, and a second copy then will be replicated to another cluster

B. Data will be written locally, and a second copy to another disk group

C. Data will be written locally, and a second copy goes to a remote site

D. Data will be written locally, and a second copy goes to another node in the same cluster

Correct Answer: D


Question 2:

What Nutanix product provides multi-cloud cost and security governance?

A. Era

B. Leap

C. Beam

D. Flow

Correct Answer: C


Question 3:

Refer to the exhibit.

An administrator has received the error shown in the exhibit.

Which two steps should the administrator take, in preparation for opening a Nutanix support ticket? (Choose two.)

A. Get the Block Serial Number from the Hardware Page

B. Get the Node Serial Number from IPMI

C. Get the DIMM Slot Number from the node BIOS

D. Get the AOS version from the Settings Page

Correct Answer: BC


Question 4:

Refer to the exhibit.

What is indicated by the yellow area of the chart?

A. Normal utilization

B. Critical alerts

C. Warning alerts

D. Abnormal utilization

Correct Answer: C


Question 5:

Refer to the exhibit.

An administrator has created a new VM, but when accessing the console to monitor the guest install, the administrator sees the error shown in the exhibit

What is the likely cause of this issue?

A. The installation media was not mounted.

B. The wrong type of disk was specified.

C. The boot order is incorrectly configured.

D. The Nuianix VirtlO driver (SO was not mounted.

Correct Answer: A


Question 6:

Which Nutanix cluster component is responsible for the cluster configuration?

A. Cassandra

B. Stargate

C. Zookeeper D. Zeus

Correct Answer: C


Question 7:

An administrator has a SQL VM running, which is experiencing high disk latency. What could the administrator do to alleviate this?

A. Increase CPU and Memory on the CVM

B. Attach additional Volume Groups to the VM

C. Add more CPU and Memory to the VM

D. Create another Storage Container

Correct Answer: D


Question 8:

A customer is running a three-node Nutanix cluster.

Which data optimization feature cannot be enabled in this scenario?

A. Post Compression

B. Map-reduce dedup

C. Erasure Coding

D. Inline Compression

Correct Answer: D


Question 9:

An administrator needs to replace a node in a three-node cluster. The health status for the environment is good and the cluster is able to support a single node failure.

Which step must be performed first?

A. Remove the failed node from the cluster

B. Verify hypervisor versions

C. Plug in all network cables

D. Expand the cluster with the new node

Correct Answer: D


Question 10:

Which policy specifies that a selected VM will only run on a specific group of nodes?

A. Isolation

B. Anti-affinity

C. Affinity

D. Fixed

Correct Answer: C


Question 11:

Refer to the exhibit: Based on the exhibit what can be definitively determined about Host DEMO-AHV-2\’

A. it has performed more on-disk lookups than the other nodes.

B. It\’s cache is undersized compared to the other nodes.

C. The system memory is undersized.

D. It is hosting a higher quantity of VMs than the other nodes.

Correct Answer: A


Question 12:

An administrator with an AHV cluster notices that time/date stamps in logs for some VMs are not correct. After investigating, the administrator finds that many of their user VMs are set to UTC

What two methods can be used to resolve the issue? (Choose two.)

A. Configure NTP within Prism.

B. Configure the VMs time zone inside each guest VM.

C. Configure the time zone for each VM using Prism.

D. Configure NTP inside each guest VM.

Correct Answer: AC


Question 13:

An administrator wants to ensure that a particular VM starts before any other VM in the environment after performing maintenance. How can the administrator achieve this?

A. Marie the VM as a High Priority VM in Prism Central

B. Mark the VM for Host Affinity in Prism Element

C. Mark the VM as an Agent VM in Prism Element

D. Mark the VM as a High Priority VM in Prism Element

Correct Answer: AC


Question 14:

What are two types of Protection Domains that Nutanix offers for Data Protection? (Choose two.)

A. Metro Availability

B. Snapshots

C. Async DR

D. Consistency Group

Correct Answer: AC


Question 15:

Which two Nutanix features offer the ability to restore a VM? (Choose two.)

A. Data Protection

B. Nutanix Leap

C. Nutanix Flow

D. Site Recovery Manager

Correct Answer: AB


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *