[PDF and VCE] Free Share HP2-Z34 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

This is a note. Please give me your attention if you are preparing for your HP Latest HP2-Z34 exam questions exam. It is really a tough task to pass ASE Jan 15,2022 Hotest HP2-Z34 pdf exam. However, Geekcert will help you on that with the most comprehensive PDF and VCEs of the latest ASE Hotest HP2-Z34 study guide exam questions, covering each and every aspect of ASE Hotest HP2-Z34 practice Building HP FlexFabric Data Centers exam curriculum.

Geekcert HP2-Z34 certification dumps : oracle, ibm and many more. association of certification HP2-Z34 exam resources – Geekcert. Geekcert | lead to pass HP2-Z34 certification exams. first test, first pass! Geekcert exam guide: pass the HP2-Z34 exam on your first attempt! Geekcert free certification HP2-Z34 exam | Geekcert practice HP2-Z34 exams | Geekcert test HP2-Z34 questions.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HP2-Z34 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/HP2-Z34.html

The following are the HP2-Z34 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HP2-Z34 dumps.Real questions from HP2-Z34 free dumps. Download demo of HP2-Z34 dumps to check the validity.

Question 1:

An administrator is configuring an HP switch to run SPBM. Which Spanning Tree Protocol (STP) configuration is required?

A. Disable STP.

B. Ensure that the switch with the lowest IS-IS router ID has the lowest bridge priority.

C. Set the spanning tree mode to ECT.

D. Map all B-VLANs to MSTP instance 4092

Correct Answer: D


Question 2:

To provide redundancy, a company has multiple data centers that use server virtualization. What is a networking requirement for this scenario?

A. less bandwidth at the server access layer and more bandwidth at the distribution layer than in a non- virtualized network

B. physical network segmentation and isolation implemented at Layers 1 through 7

C. localized storage volumes that are isolated within each data center

D. extension of Layer 2 connectivity across the data centers

Correct Answer: D


Question 3:

What is the purpose of the nickname in TRILL switch settings?

A. The nickname identifies the TRILL region and must match on every TRILL RBridge in the region.

B. Administrators can use the nicknames to identify switches in CLI output.

C. The nickname is the first factor for electing a root bridge

D. TRILL RBridges use the nicknames as source and destination addresses in TRILL headers

Correct Answer: D


Question 4:

A multi-tenant data center with 12 tenants has the following goals:

Isolate tenants to enable each tenant to have its own routing space

Isolate the data center\’s services in its own routing space.

Allow for some leaking of route information among tenants and company services

Which feature should be configured on the data center routing switches?

A. MPLS

B. VPLS

C. MDC

D. Multi-VPN-Instance CE (MCE)

Correct Answer: C


Question 5:

An HP IRF virtual switch with two members is implementing SPBM. The administrator wants to ensure that the master can fail without causing topology changes or changes in forwarding tables in the SPBM region. Which setting helps support this requirement?

A. tandem replication for multicasts

B. persistent MAC address for IRF

C. Bidirectional Forwarding Detection (BFD) Multi-Active Detection (MAD) for the IRF link

D. non-stop-forwarding for SPBM

Correct Answer: C


Question 6:

Refer to the exhibit

useOSPF

have established an MPLS domain.

use LDP.

have established a Martini Layer 2 VPN between Sites 1 and 2

VPN traffic is using the link between PE-1 and P-4, and this link fails.

What happens to the VPN traffic?

A. It is disrupted for this particular site-to-site connection until the link is fixed

B. It fails over to the link between PE-1 and P-5 only //administrators created a backup virtual circuit (VC) from PE-1 to

C. It fails over to the link between PE-1 and P-5 only if administrators created two virtual circuits (VCs) between PE-1

D. and PE-2.

E. It fails over to the link between PE-1 and P-5. The failover is automatically handled by MPLS. LDP, and OSPF

Correct Answer: A


Question 7:

An HP Comware switch port is being connected to a server Converged Network Adaptor (CNA). The CNA and the switch port need to communicate about parameters for various priority flow control (PFC) and bandwidth control mechanisms. How does the administrator enable these communications?

A. Enable PFC globally and then enable PFC on the switch port

B. Enable the Fibre Channel (FC) fabric port function on the switch port and then set the port as an F-port.

C. Enable Ethernet Virtual Bridging (EVB) on the switch port.

D. Enable LLDP globally and then enable Data Center Bridging eXchange (DCBX) TLVs on the switch port

Correct Answer: D


Question 8:

An administrator configures an HP Comware switch to support FCoE in Fibre Channel Forwarder (FCF) mode. A switch interface connects to a server Converged Network Adapter (CNA) which sends normal data and storage traffic. What is the correct configuration for this port?

A. FC port in NP mode

B. bound to a VFC interface, which is in F mode

C. bound to a VFC interface, which is in E mode

D. FC port in F mode

Correct Answer: A


Question 9:

Which statement is correct about defining a Route Distinguisher (RD) for a VPN instance on an HP Comware switch?

A. The RD is only required when the router runs Border Gateway Protocol (BGP) and must match the BGP router ID.

B. The RD is only required when the router runs Border Gateway Protocol (BGP) and must be unique to that VPN instance.

C. The RD is always required and must match the switch global router ID.

D. The RD is always required and must be unique to that VPN instance.

Correct Answer: C


Question 10:

Refer to the exhibit

An MPLS Layer 2 VPN is being implemented between Sites 1 and 2. The administrator wants PE-1 and PE-2 to set up the Virtual Circuit (VC) dynamically by using the Martini method. What is required to accomplish this goal?

A. redistribution of Border Gateway Protocol (BGP) routes into Open Shortest Path First (OSPF) on PE-1 and PE-2

B. remote LDP session between PE-1 and PE-2

C. iPSec tunnel between PE-1 and PE-2

D. VPN instance with the same route distinguisher (RD) on PE-1 and PE-2

Correct Answer: D


Question 11:

Refer to the exhibit

A VSAN is being set up on an HP Comware switch that will connect to server Converged Network Adapters (CNAs) and storage systems The administrator is checking the configuration of the VSAN with display commands The exhibit shows the results.

What is a potential issue?

A. The current zoning configuration does not permit any communication.

B. The fabric name has been set to the same ID as the switch WWN. which causes conflicts.

C. The distribute mode for zones has been set to active only, which can cause issues with redundancy.

D. The domain ID has been set manually to a preferred ID, but this switch does not have the highest priority

Correct Answer: C


Leave a Reply

Your email address will not be published.