[PDF and VCE] Free Share cwna-106 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your cwna-106 exam! Get yourself well prepared for the CWNA cwna-106 Certified Wireless Network Administrator exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update cwna-106 dumps. With We latest cwna-106 actual tests, you’ll pass the CWNA cwna-106 Certified Wireless Network Administrator exam in an easy way

Visit our site to get more cwna-106 Q and As:https://www.dumps4sure.com/CWNA-106.html (138 QAs Dumps)
Question 1:

What is a common feature of an 802.11 WLAN client utility? (Choose 2)

A. Real-time retry monitor

B. AP Signal strength meter

C. Spectrum analyzer utility

D. VLANconfiguration

E. Linkstatistics display

Correct Answer: BE


Question 2:

What cause of hidden nodes within a BSS would be more likely lead to an increase in collisions and retries?

A. Data frames too large for the physical environment

B. Client stations broadcasting with too much power

C. Access pointsbroadcasting with too little power

D. Large 802.11 cells with physically distributed stations

Correct Answer: D


Question 3:

XYZ Corporation is experiencing connectivity problems with their existing building-to- building bridge link. A concrete wall on the roof of one building is partially blocking the Fresnel Zone, and the connection is dropping many frames. The administrator moves the antenna to an area not obstructed by the concrete wall and then realizes the RF cable cannot reach the new location.

If an extension cable is added to move the antenna, what are the likely results?

A. The data throughput rate will increase because VSWR will decrease.

B. The Equivalent Isotropically Radiated Power (EIRP) will decrease.

C. The antenna\’s azimuth beamwidth will decrease.

D. The size of the Fresnel zone will increase.

E. The likelihood of a direct lightning strike will increase.

Correct Answer: B


Question 4:

What advantages does using predictive site survey modeling software offer over performinga manual site survey? (Choose 2)

A. Predictive modeling software can predict the ideal access point location 100% of the time, whereas the results from manual surveyingare less reliable.

B. Predictive modeling software makes it simple to assess multiple different AP locations and then adjust and display the AP\’s expected coverage pattern in almost real-time.

C. Predictive modeling software provides more reliable data than manual surveys when fine-tuning and validating access point placement after the installation.

D. The exact impact of interference sources from external networks can be more accurately measured when using predictive modeling software than with manual surveys.

E. It takes less time to create an initial site survey for a large facility when using predictive modeling software than when performing a manual survey.

Correct Answer: BE


Question 5:

What answers correctly complete the following sentence?

____________ and ____________ carrier sensefunctions are used to determine if the wireless medium is busy. (Choose 2)

A. Backoff

B. Pseudo-random

C. Virtual

D. Active

E. Physical

F. Interframe

G. Vector

Correct Answer: CE


Question 6:

What factors are taken into account when calculating theLink Budget of a point-to-point outdoor WLAN bridge link?

A. Operating frequency

B. Transmit antenna gain

C. Transmit power

D. Antenna height

Correct Answer: ABC


Question 7:

What factors influence the distance that an RF signal can be effectively received? (Choose 3)

A. Transmitting station\’s power source

B. Receiving station\’s radio sensitivity

C. Free Space Path Loss

D. MAC layer encryption

E. Transmitting station\’soutput power

F. Temperature in the Fresnel zone

Correct Answer: BCE


Question 8:

Which data rate is supported by 802.11g radios that is not supported by 802.11a radios?

A. 9 Mbps

B. 11 Mbps

C. 12 Mbps

D. 54 Mbps

E. 65 Mbps

F. 130 Mbps

Correct Answer: B


Question 9:

What standard isreferenced into the 802.11-2012 specification and is recommend for robust WLAN client security?

A. SSID hiding

B. WEP

C. 802.1X/EAP

D. IPSec VPN

Correct Answer: C


Question 10:

What can cause an excessively high VSWR (Voltage Standing Wave Ratio) in a WLAN RF transmission line?

A. Animpedance mismatch inthe RF cables and connectors

B. Reflected direct current (DC) voltage on the main RF signal line

C. Attenuation of the RF signal as it travels along the main signal path

D. Crosstalk (inductance) between adjacent RF conductors

Correct Answer: A


Question 11:

What information is transmitted in the Beacon management frames of an HT access point to communicate about backward compatibility with ERP andHR/DSSS stations? (Choose 2)

A. HT Protection mode

B. Secondary channel offset

C. RIFS mode

D. Power save mode of clients

Correct Answer: A


Question 12:

In an 802.11 2.4 GHz system, what 22 MHz channels are considered non-overlapping? (Choose 2)

A. Channels 5 and 10

B. Channels 1 and 5

C. Channels 3 and 7

D. Channels 2 and 8

E. Channels 8 and 11

F. Channels 10 and 13

Correct Answer: AD


Question 13:

What phrase correctly completes the following sentence?

When using WMM Power Save operation, a wireless client device______________.

A. Alternates between awake and dozing, depending on its need to transmit and receive information

B. Enters a low-power radio state until it receives a WMM PS-Poll frame from the AP

C. Experiences higher throughput and lower latency than when operating in Active mode

D. Buffers frames destined to the low-power AP until the AP wakes its radio and begins beaconing again

Correct Answer: A


Question 14:

A Wi-Fi Alliance interoperability certificate indicates that a device is a/b/g/n certified. It further indicates one transmit and receive spatial stream for both the 2.4 GHz and 5.0 GHz bands. It further indicates support for both WPA and WPA2 Enterprise and Personal. Finally, it indicates support for EAP-TLS, EAP-TTLS/MSCHAPv2, PEAPv0/EAP- MSCHAPv2 and PEAPv1/EAP-GTC. Which one of the following statements is false?

A. This client device supports protection mechanisms such as RTS/CTS and/or CTS-to- Self.

B. This client device supports both TKIP and CCMP ciphersuites.

C. 300 Mbps is the maximum supported data rate for this device.

D. This client device supports X.509 certificates for EAP authentication.

Correct Answer: C


Question 15:

What statement about the IEEE 802.11e QoS facility is true?

A. 802.11 QoS is achieved by giving highpriority queues a statistical advantage at winningcontention.

B. Four 802.1p user priorities are mapped to eight 802.11 transmit queues.

C. When the Voice queue has frames awaiting transmission, no data will be transmitted from the Best Effort queue.

D. Toimprove efficiency, Block Acknowledgments arerequired for Voice and Video WMM queues.

E. 802.11 control frames are assigned to the 802.11 EF priority queue.

Correct Answer: A


Visit our site to get more cwna-106 Q and As:https://www.dumps4sure.com/CWNA-106.html (138 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.