[PDF and VCE] Free Share 600-210 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

No doubt that Cisco Service Provider Mobility UMTS to LTE Specialist Latest 600-210 exam questions exam is a tough task to accomplish. But you should not feel hesitant against the confronting difficulties. Geekcert provides the latest version of Jan 15,2022 Hotest 600-210 pdf dumps Implementing Cisco Service Provider Mobility UMTS Networks VCE dumps. Get a complete hold on Cisco Service Provider Mobility UMTS to LTE Specialist Latest 600-210 free download exam syllabus through Geekcert and boost up your skills. Besides, the Cisco dumps are the latest. It would be great helpful to your Cisco Service Provider Mobility UMTS to LTE Specialist Newest 600-210 study guide Implementing Cisco Service Provider Mobility UMTS Networks exam.

Geekcert – leading source of 600-210 certification exam learning/practice. Geekcert provides you the easiest way to pass your 600-210 certification exam. Geekcert- being successful in your 600-210 certification exams with 600-210 exam study guide. 100% pass rate and money back guarantee. Geekcert latest 600-210 certification exam Geekcert vce download.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 600-210 preparation materials from Cisco Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/600-210.html

The following are the 600-210 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 600-210 dumps.Questions and answers from 600-210 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 600-210 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Which organization developed and maintains the Universal Mobile Telecommunications System?

A. 3GPP2

B. 3GPP

C. ITU

D. ANSI

Correct Answer: B


Question 2:

Which two services does GPRS support? (Choose two.)

A. MMS

B. SMS

C. Video Calling

D. EMM

E. ESM

Correct Answer: AB


Question 3:

In which three scenarios is a Create Session Request sent to the SGW? (Choose three.)

A. Gn/Gp SGSN to S4 SGSN routing area update

B. Gn/Gp SGSN to MME tracking area update procedure

C. UE requested PDN connectivity

D. UE triggered service request

E. ready to STANDBY transition within the network F. network triggered service request procedure

Correct Answer: ABC


Question 4:

In which two ways does SGSN detect and know when GGSN has restarted? (Choose two.)

A. change in recovery value in echo response

B. change in recovery value in PDU notification request from GGSN to SGSN

C. change in recovery value in Update PDP Context Request from GGSN to SGSN

D. when the sequence number in a response message is different from that of the request message

E. when the TEID value in response in GTP header is different from that of the request message

Correct Answer: AC


Question 5:

In which two scenarios is a create bearer request sent from the SGW to the SGSN on the S4 interface? (Choose two.)

A. secondary PDP context activation procedure

B. network-requested secondary PDP context activation procedure

C. network-triggered service request procedure

D. when downlink data arrives for the released bearers

E. PGW restart restoration procedure

Correct Answer: AB


Question 6:

Which option describes how a PDN connection context is identified at the PGW?

A. IMSI and EPS bearer ID

B. IMSI, EPS bearer ID, and interface type

C. IMSI, QoS, and EPS bearer ID

D. MSISDN, QoS, and interface type

Correct Answer: B


Question 7:

Which two functionalities does an update PDP context request sent from the GGSN to the SGSN provide? (Choose two.)

A. Provide a PDP address to the MS.

B. Check that the PDP context is active.

C. Delete a PDP context from the SGSN.

D. Establish a network-requested secondary PDP context activation procedure.

E. Establish a network-requested primary PDP context activation procedure.

Correct Answer: AB


Question 8:

Which option is the page response for a PS paging request in 2G access?

A. service request with type “data”

B. service request with type “page response”

C. any uplink LLC PDU from MS/BSC

D. any uplink BSSGP PDU from MS/BSC

E. service request with type “signaling”

Correct Answer: C


Question 9:

Which two configurations are required for narrow band SS7 configuration in the Cisco ASR 5000 system? (Choose two.)

A. link type configuration in the SS7 routing domain

B. framing type configuration at the card level

C. SCCP network association at the port level

D. Iu-PS service association at the port level

E. peer server configuration at the SS7 routing domain

Correct Answer: AB


Question 10:

Which IP protocol number is used by GRE?

A. 41

B. 47

C. 14

D. 51

E. 57

Correct Answer: B


Question 11:

Which MPLS/BGP functionality can the Cisco ASR 5000 GGSN run in a service provider network?

A. provider edge router

B. customer edge router

C. autonomous system border router

D. provider edge and customer edge

E. provider router

Correct Answer: B


Question 12:

During the network-initiated PDP activation procedure, which network entity provides the GGSN the address of the SGSN, which the subscriber is attached to?

A. AAA

B. OCS

C. PCRF

D. HLR

Correct Answer: D


Question 13:

Select and Place:

Correct Answer:


Question 14:

Select and Place:

Correct Answer:


Question 15:

Select and Place:

Correct Answer:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *