[PDF and VCE] Free Share 1Z0-934 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your 1Z0-934 exam! Get yourself well prepared for the Oracle Cloud 1Z0-934 Oracle Cloud Platform Application Integration 2018 Associate exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-934 exam questions. With We latest 1Z0-934 practice tests, you’ll pass the Oracle Cloud 1Z0-934 Oracle Cloud Platform Application Integration 2018 Associate exam in an easy way

Visit our site to get more 1Z0-934 Q and As:https://www.itexamfun.com/1z0-934.html (71 QAs Dumps)
Question 1:

What Mapper function can you use to get the lookup value in Mapping Builder?

A. GetLookupValue

B. FindLookupValue

C. LookupValue

D. SearchLookupValue

Correct Answer: C

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/integration-cloud-service/ocmap/using-oracle-mapper.pdf


Question 2:

Which three are types of certificates that can be imported from Settings?

A. Identity Certificate

B. Multi Domain SSL Certificate

C. Trust Certificate

D. Message Protection Certificate

E. Unified Communications Certificate

Correct Answer: ACD

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/integration-cloud-service/icsug/managing-security-certificates.html#GUID-9F6A7704-A8DE-484E-8D8A-06D51AD9D13C


Question 3:

Which Enterprise Application System can be integrated with Oracle Internet of Things (IoT) Cloud Service?

A. any system capable of receiving HTTP connection or making HTTP requests

B. only systems which are deployed on Windows or Unix platform

C. a system which exposes REST Service

D. a system which exposes WSDL

Correct Answer: C

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/iot-cloud/iotgs/developing-applications-oracle-internet-things-cloud-service.pdf


Question 4:

Which two are On-prem Connectivity Options with Oracle Integration Cloud (OIC)?

A. VPN

B. Connectivity Agent

C. PaaS Agent

D. Execution Agent

Correct Answer: BC


Question 5:

Which three are tasks that can be performed in the Monitoring page for device data messages and alert messages?

A. Create

B. Update

C. View

D. Filter

E. Search

Correct Answer: ACE


Question 6:

Which three options are available for Business rule conflict resolution in Process Cloud Service?

A. No Conflict

B. Skip

C. Override

D. Escalate

E. Conflict

Correct Answer: ACE

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/process-cloud/user/adding-conflict-resolutions-decision-tables.html


Question 7:

Which two statements are true about Internet of Things (IoT)?

A. Different IOT approaches need to be established integrate different technologies such as mobile, cloud, big data, and analytics, and connects everyday objects to each other and to the Internet.

B. Cloud technology is well suited to enable IoT, offering high degrees of agility, low and flexible costs, and excellent resource utilization.

C. Using IoT, hospitality-based businesses can better track customer behavior and preferences to deliver rewards and more tailored services that differentiate their businesses.

D. IOT is not useful in asset tracking scenarios because there is an unavailability of low-cost connected devices and sensors that can be embedded into all of the various assets that need tracking.

Correct Answer: AB

Reference: https://www.oracle.com/assets/oracle-iot-solution-brief-2632911-es.pdf


Question 8:

Which schema is used for defining the field structure of an analytic object?

A. Apache Avro schema

B. XSD schema

C. Database schema

D. XSL Schema

Correct Answer: A

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/iot-cloud/iotgs/using-schemas-define-fields-analytics-objects.html


Question 9:

What are the four steps required to complete the task `create a connection\’?

A. Configure Connection Properties

B. Import SSL Certificate

C. Test Connection

D. Select an Adapter

E. Configure Lookup

F. Configure Connection Security

Correct Answer: ACDF

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/integration-cloud-service/icsug/creating-connections.html#GUID-10DBB72D-F6F9-4851-B2BA-9E593CF65F2E


Question 10:

What are two key benefits of Oracle Web Service Manager (OWSM) in the management and security of Web services across the organization?

A. Security is controlled by the developer of the service and this gives greater control to the development of the service.

B. OAuth services are used for REST based services.

C. OWSM provide a framework that is externalized and declarative outside of the web service implementation.

D. Developers no longer need to understand security specifications and security implementation details.

Correct Answer: CD

Reference: https://docs.oracle.com/middleware/1212/owsm/OWSMC/owsm-intro.htm#OWSMC4166


Question 11:

What two grants allow an API Manager to use a service in their API?

A. Manage Service

B. View All Details

C. Deploy API

D. Reference Service

Correct Answer: BC

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/api-platform-cloud/apfad/managing-api-grants.html#GUID-DDDD0BCC-E609-4F71-8882-B19A039B4A11


Question 12:

Which three background colors are displayed for autocomplete in Process Cloud Service?

A. Blue for complex binding names (their children may contain valid binding names)

B. Red for invalid binding names

C. Green for valid binding names

D. Orange for unmatched binding names

Correct Answer: ABC

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/process-cloud/user/binding-form-data-controls.html#GUID-CECD2F13-1E1A-457D-8BC8-8D605EEB213B


Question 13:

You receive a status code: 502 Proxy Error. Which is a possible event cause for this error?

A. when the proxy setup is incorrect

B. while registering a large number of devices using the Batch Registration feature under the Devices menu

C. while adding proxy for an enterprise application device

D. while the proxy server is not responding to the request

Correct Answer: B

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/iot-cloud/iotgs/troubleshooting-management-console-issues.html


Question 14:

What options are available for Escalation and Expiration of human tasks in Process Cloud Service?

A. Escalate, Restart, Next or Previous

B. Renew, start, end, or error

C. Never Escalate, Skip, hierarchy, or New

D. Never expire, Expire, Renew, or Escalate

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/paas/integration-cloud/user-processes/scheduling-task-expiration-renewal-or-escalation.html


Question 15:

Which REST API can be used for registering a device as third party device?

A. CREATE /iot/api/v2/private/partners

B. POST /iot/api/v2/private/partners

C. REGISTER /iot/api/v2/private/partners

D. PUT /iot/api/v2/private/partners

E. GET /iot/api/v2/private/partners

Correct Answer: B


Visit our site to get more 1Z0-934 Q and As:https://www.itexamfun.com/1z0-934.html (71 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.