[PDF and VCE] Free Share 117-201 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest 117-201 vce exam! Get yourself well prepared for the Recent Updates May 26,2022 Newest 117-201 vce dumps Linux Advanced Administration exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 117-201 exam questions. With We latest 117-201 real exam questions, you’ll pass the Recent Updates Newest 117-201 pdf Linux Advanced Administration exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 117-201 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 117-201 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 117-201 dumps.Questions and answers from 117-201 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 117-201 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

What is the minimum number of disks required in a RAID5 array?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 5

Correct Answer: C


Question 2:

You decide to use the logical volume manager (LVM) to manage four 4GB disk drives. After creating the volume group, how would you create a 10GB logical volume called big-app?

A. vgcreate-p 10g-n/dev/vg01/big-app

B. vgcreate -l 2560 /dev/vg0 1/big-app

C. vg01/big-app mklvm -v 10240 -n /dev/

D. lvcreate -v 10240 /dev/ vg01/big-app

E. lvcreate -l 2560 vg01 -n big-app

Correct Answer: E


Question 3:

Which pseudo-file contains information on the status of software RAID devices?

A. /proc/raidstat

B. /proc/mdstatus

C. /proc/raidstatus

D. /proc/mdstat

E. /proc/raid/status

Correct Answer: D


Question 4:

What information does the file modules.dep provide?

A. A list of all modules available to the kernel.

B. A list of modules required by each module.

C. A list of devices and their module name.

D. A list of modules compiled for this kernel.

E. A list of modules the kernel needs to run.

Correct Answer: B


Question 5:

What script is included with the kernel source to patch a kernel?

A. patch

B. patch-kernel

C. apply-patch

D. update-kernel

Correct Answer: B


Question 6:

One of the IDE hard drives in a server is transferring data very slowly. What command must be run to enable DMA on it?

A. hdparm -d /dev/hda

B. hdparm –dma /dev/hda

C. hdparm –dma /dev/hdal

D. hdparm -d /dev/hdal

E. hdparm -dl /dev/hda

Correct Answer: E


Question 7:

Which of these commands allows you to use shared libraries that are in /usr/local/lib?

A. export LD_PRELOAD=/usr/local/lib

B. exportLD_LIBRARY_PATH=/usr/local/lib

C. ldconfig /usr/local/lib

D. ldd /usr/local/lib

Correct Answer: C


Question 8:

User Joseph has successfully extracted and compiled a program from source code. Installing the binaries produces errors. What is the most likely reason?

A. The source code was compiled for a different CPU

B. The permissions set in the /usr/bin directory are wrong

C. The binaries require root privileges to be installed

D. The wrong prefix was used during configuration of the source code

Correct Answer: C


Question 9:

You find that a host (192.168.l.4) being used on one of your client\’s networks has been compromised with a backdoor program listening on port 3l337. Your client requests a list of originating IP addresses connecting to that port. Using a Linux workstation as traffic analyzer, which of the following commands would gather the data requested by the client?

A. tcpdump host 192.168.1.4 and port 31337 -w out

B. nmap host 192.168..4:3337

C. arpwatch -n 192.168..4/32 -p 3337 > capture

D. pcap -d 192.168.1.4:13337

E. ipwatch –syn 192.168..4 -p 3337 — log=out

Correct Answer: A


Question 10:

Which tool can be used to control the runtime behavior of udev?

A. udev

B. udevctl

C. udevadm

D. udevconfig

E. udevclient

Correct Answer: C


Question 11:

What is the purpose of udevmonitor?

A. Listen to kernel events produced by a udev rule and print information to the console

B. Monitors the /dev directory for new devices

C. Monitors the udev process and prints performance statistics to the console

D. Communicates with D-Bus to setup new devices

Correct Answer: A


Question 12:

Which command could be used to see the kernel messages created from the boot time until now?

A. initm

B. initmessage

C. initmsg

D. inittab

E. dmesg

Correct Answer: E


Question 13:

A zone file on the DNS server has been updated. Which of the following commands will tell named to reload its zone files? (Please select TWO correct answers)

A. killall -HUP named

B. killallnamed

C. rndc reload

D. rndc flush

E. named-checkzone -r

Correct Answer: AC


Question 14:

The swap usage on a system needs to be checked. Which TWO commands can be used to display a swap usage summary?

A. swapconfig

B. cat /proc/swaps

C. swapon -s

D. swapshow

E. cat /etc/fstab

Correct Answer: BC


Question 15:

To remove the patch patch-2.4.28.tar.bz2 from a kernel source tree, the command that must be used is:

A. bunzip2 ../patch-2.4.28.tar.bz2 I patch -rp1

B. bunzip2 -c ../patch-2.4.28.tar.bz2 I patch -Rp1

C. bunzip2 -c ../patch-2.4.28.tar.bz2 I unpatch -p1

D. bunzip2 ../patch-2.4.28.tar.bz2 I unpatch -p1

E. bunzip2 ../patch-2.4.28.tar.bz2 I patch -Rp1

F. bunzip2 -c ../patch-2.4.28.tar.bz2 I patch -rp1

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published.