[PDF and VCE] Free HPE0-V14 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest HPE0-V14 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the HPE ATP – Hybrid IT Solutions V2 Apr 13,2022 Hotest HPE0-V14 exam questions Building HPE Hybrid IT Solutions exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE0-V14 vce. With We latest latest HPE0-V14 dumps, you’ll pass the HPE ATP – Hybrid IT Solutions V2 Hotest HPE0-V14 study guide Building HPE Hybrid IT Solutions exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE0-V14 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE0-V14 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE0-V14 dumps.Real questions from HPE0-V14 free dumps. Download demo of HPE0-V14 dumps to check the validity.

Question 1:

A security client needs a surveillance solution to support 239 Cameras. They expect to generate 2PB of data and require a 10Gb network infrastructure in a single rack. Which solution should you recommend to meet the customer requirements?

A. HPE Moonshot

B. HPE MSA

C. HPE Apollo Servers

D. HPE SimplVity 380

Correct Answer: C

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/GetPDF.aspx/4AA0-6064ENW.pdf


Question 2:

Refer to the exhibit.

A customer has been using VEEAM and the HPE StoreOnce 3620 shown in the exhibit to backup their environment. The customer\’s legal team has asked to double their retention times for all backup sets, and they are starting to run out of space on the StoreOnce. Which options could you recommend that the customer add to their existing configuration to accommodate the new requirement? (Select two. Each option represents a separate solution.)

A. HPE StoreOnce Cloud Bank Storage

B. HPE StoreOnce 3620 24TB Capacity Upgrade Kit

C. HPE StoreOnce Gen4 16Gb Fibre Channel Network Card

D. HPE StoreOnce Gen4 10/25Gb SFP Network card

E. HPE D3710 Storage Enclosure

Correct Answer: AB

Reference: https://www.hpe.com/uk/en/product-catalog/storage/disk-based-backup-systems/pip.specifications.hpe-storeonce-systems.1011014655.html


Question 3:

What is the correct cable type to use when connecting a pair of switches using Long Range (LR) Transceivers?

A. Direct Attach Cable (DAC)

B. Twin-Ax

C. Single Mode Fiber

D. Multi-mode Fiber

Correct Answer: C

Single-mode uses a single relatively straight beam of light, transmitted directly through a core of glass (or occasionally plastic) that\’s usually 50 microns across. Single-mode accommodates large power levels, and is almost exclusively used for Long Range (LR) applications.

Reference: https://info.hummingbirdnetworks.com/blog/answering-your-frequently-asked-s-about-different-types-of-10-gigabit-cisco-sfp-units


Question 4:

When is it appropriate for a customer to implement HPE OneView Standard?

A. To manage multiple servers

B. To monitor their services

C. To enable the Advanced iLO license

D. To update firmware

Correct Answer: B

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/GetPDF.aspx/c04111367.pdf


Question 5:

You are creating a configuration for a new Nimble HF40 array. Which tool should you use to ensure that you include adequate cache in the configuration?

A. HPE NinjaSTARS

B. HPE Storage Sizer

C. HPE OneView

D. HPE SPOCK

Correct Answer: A


Question 6:

A customer needs a single, dual-processor server for an Enterprise Resource Planning solution for a single office. The customer application uses a mix of HDDs and SSDs and up to 3TB of RAM. Which HPE Solution should you propose?

A. HPE Synergy Solution

B. HPE Apollo 2000 Server

C. HPE ML350 Gen10

D. HPE ML110 Gen10

Correct Answer: C

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/V2/GetPDF.aspx/4AA0-8758ENW.pdf


Question 7:

What should you configure to limit the scope of broadcast domains in an Ethernet network?

A. Trunks

B. VSAN

C. Static ARP

D. VLAN

Correct Answer: D

Reference: https://assets.ext.hpe.com/is/content/hpedam/documents/a00069000-9999/a00069468/a00069468enw.pdf


Question 8:

You are validating a configuration prior to quoting it for the customer. You plan to propose the following configuration:

Two HPE DL380 Gen10 servers with dual processors, 256GB of memory, dual 10Gb NICs, SN1100Q 16Gb dual port FC HBA, dual 800W power supplies, and high temperature fan kit HPE Nimble HF20H with 11TB storage, 960GB of cache,

dual port 10GbE NIC, and 16Gb dual port FC adapter kit

Two SN3000B FC Switches

Which tool should you use to verify firmware compatibility between the storage and server components in this proposed solution?

A. HPE NinjaSTARS

B. HPE One Configuration Advanced

C. HPE OneView Advanced

D. HPE SPOCK

Correct Answer: D


Question 9:

A Network administrator connects two switches together with multiple links of the same speed, duplex, and media type. The administrator expected the links to be aggregated, but they are not. The administrator confirmed that the ports are

part of the appropriate link aggregation groups and that the permitted VLANs match.

Switch A has the lower LACP System Priority.

Which LACP operation states describe the failure above?

A. Switch A: Active; Switch B: Active

B. Switch A: Active; Switch B: Passive

C. Switch A: Passive; Switch B: Passive

D. Switch A: Passive; Switch B: Active

Correct Answer: C


Question 10:

A customer has a VMware environment with HPE ProLiant servers and Nimble storage. They have been using a Windows VM to provide file services for their employees. The customer is experiencing performance issues with the solution

due to memory constraints on the virtual environment.

What could be added to the existing environment that will provide dedicated file services with better performance that would still utilize the existing storage and backup solutions?

A. HPE StoreEver 30750

B. HPE Storage Performance File Controller

C. HPE StoreEasy 1460 Storage

D. HPE StoreEasy 1650 Expanded Storage

Correct Answer: B


Question 11:

Refer to the exhibit.

The information shown is displayed for a Nimble array you are installing. The customer\’s administrator has asked you for the speed at which the Nimble ports are connecting to their SAN switches, and you have run the command shown to

determine the number of gigabits per second used by this port connection.

What speed does the exhibit indicate is in use?

A. 18

B. 32

C. 6

D. 8

Correct Answer: D


Question 12:

An HPE customer wants to perform is simplified update of firmware and drivers among their 100 HPE Gen9 and Gen10 racked servers. Which HPE software tool should the customer use to minimize the time required to perform this activity.

A. HPE Smart Update Manager

B. HPE OneView Standard

C. HPE ProLiant Support Pack

D. HPE iLO Amplifier Pack

Correct Answer: D

Reference: https://www.hpe.com/us/en/servers/smart-update.html


Question 13:

A customer wants to install an HPE Proliant server that has a single dual port 10Gb NIC. Which NIC feature should you introduce to allow each 10Gb port to be seen as four individual adapters in the operating system?

A. NPAR

B. RoCE

C. FCoE

D. RDMA

Correct Answer: A

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/V2/getpdf.aspx/c04312719.pdf?ver=12


Question 14:

What is a feature of the MSA 1050 that will help your Storage Customer better utilize storage resources?

A. block, file, and object access

B. Triple parity RAID

C. Automated Tiering

D. 99.9999% guaranteed availability

Correct Answer: C

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/getpdf.aspx/A00015961ENW.pdf?


Question 15:

Refer to the exhibit.

A customer is planning to deploy a branch office server rack What should you change in your configuration to ensure it meets the customer requirements?

A. Change the controller to an AF20.

B. Change the 10GbE Optical ports to Fibre Channel.

C. Change the 10GbE Optical ports to 10BaseT.

D. Change the controller to an HF20H.

Correct Answer: B


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *