[PDF and VCE] Free Geekcert SNIA S10-210 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

How to pass SNIA – SCSE Jan 14,2022 Newest S10-210 vce exam 100% without any difficulties? We, Geekcert, provide the latest exam preparation material for the SNIA Hotest S10-210 pdf Storage Networking Management and Administration exam. Successful candidates share their experience about their SNIA – SCSE Hotest S10-210 vce exam and the SNIA – SCSE Hotest S10-210 practice exam preparation with Geekcert exam Q and As. Geekcert provides the new VCE and PDF dumps for the latest Newest S10-210 pdf exam. We ensure your SNIA – SCSE Latest S10-210 free download Storage Networking Management and Administration exam pass.

Geekcert expert team is will help you to get all S10-210 certifications easily. Geekcert – S10-210 certification exams – original questions and answers – success guaranteed. Geekcert – leading provider on all S10-210 certification real exam practice and test questions and answers. best multis Geekcert study guide | pass the Geekcert exam with ease.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest S10-210 preparation materials from SNIA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/S10-210.html

The following are the S10-210 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our S10-210 dumps.We have sample questions for S10-210 free dumps. You can download and check the real questions of updated S10-210 dumps.

Question 1:

A customer has upgraded all switches in their redundant fabrics during a single maintenance window. Shortly after the upgrades are completed on the core switches, all servers lose access to all SAN attached storage.

What would have prevented this scenario?

A. High availability

B. Fault tolerance

C. Change or risk management

D. Clustered servers

Correct Answer: C


Question 2:

Click the Exhibit button.

What is the protocol stack shown in the exhibit?

A. FCoE

B. SCSI

C. InfiniBand

D. Fibre Channel

Correct Answer: B


Question 3:

You have a server which is booting from a SAN. After adding new SAN storage to a host, the host will not boot from the SAN.

What will resolve this problem?

A. LUN masking

B. Persistent binding

C. Trunking

D. Multiplex binding

Correct Answer: B


Question 4:

Click the Exhibit button.

The customer configuration shown in the exhibit is not meeting the throughput needs of a newly installed application. The application\’s I/O profile consists of 100% 4 kilobyte reads and all servers require a sustained bandwidth of 150 MBps.

Which location within the configuration presents a performance bottleneck?

A. Links between hosts and Switch A

B. Inter-switch link between Switch A and Switch B

C. Inter-switch link between Switch B and Switch C

D. Links between Switch C and storage subsystem

Correct Answer: B


Question 5:

You have been asked to create a LUN on a storage array that is comprised of 7,200 rpm SATA drives. Each drive is rated at 100 IOPS. The LUN should provide a minimum of 1100 IOPS and withstand multiple drive failures using the least number of drives.

How many drives and which RAID level should you use to create this LUN?

A. 11 drives and RAID 0

B. 12 drives and RAID 5

C. 13 drives and RAID 6

D. 22 drives and RAID 1

Correct Answer: C


Question 6:

You have completed installing your FC SAN. When everything is powered on, numerous devices are not available. You need to verify that the devices appear within the FC fabric by accessing the appropriate FC service that provides a list of devices and their respective function.

Which server within the Fibre Channel fabric would be used to do this?

A. Fabric Login server

B. Name server

C. Management server

D. Fabric Controller

Correct Answer: B


Question 7:

The enterprise storage system has the “call home” feature enabled and configured. However, the storage administrator has been told that “call home” is not working.

Which two actions should you perform? (Choose two.)

A. Verify SMTP settings.

B. Verify SNMP thresholds.

C. Verify firewall rules.

D. Verify the SMI-S configuration.

E. Verify VSAN configuration.

Correct Answer: AC


Question 8:

What are two concerns when trying to migrate from one cloud storage provider to another one? (Choose two.)

A. Stability

B. Accessibility

C. Different drive types

D. CAN protocol compatibility

Correct Answer: AB


Question 9:

You have been asked to implement a remote data replication scheme. The current data center is mostly constructed of FC components and the corporation is highly invested in the technology. The remote data center needs a synchronous replication solution.

What will accomplish this goal?

A. iSCSI

B. NAS

C. FCIP

D. FCoE

Correct Answer: C


Question 10:

Click the Exhibit button.

Which protocol is represented in the exhibit?

A. iSCSI

B. IPv6 Ethernet

C. IPv4 Ethernet

D. FCoE

Correct Answer: C


Question 11:

A data center has an existing three tiered storage solution consisting of enterprise, nearline, and tape. Each storage tier has available expansion capacity. A new mission-critical application is being developed that will require 4TBs of extremely low latency enterprise storage. The new application will be hosted on clustered servers. Cost is not a factor.

Which solution will meet the requirements?

A. Add sufficient SSDs to an existing nearline storage system.

B. Add sufficient SSDs to an existing enterprise storage platform.

C. Add sufficient SAS drives to an existing enterprise storage platform.

D. Add sufficient SAS drives to an existing nearline storage system.

Correct Answer: B


Question 12:

You are performing an FC switch replacement and you want to ensure that no hosts will be disconnected from its storage.

Which multipathing software feature, on a server, must be supported and configured for a server to continue to have access to the fabric attached storage in this scenario?

A. Active-passive

B. Path failover

C. Round-robin

D. Standby

Correct Answer: B


Question 13:

Your organization operates in a regulated environment and contracts with a service provider to manage tape backup media for highly confidential, secure data.

Using SNIA Storage Security Best Practices, which two statements are correct? (Choose two.)

A. Tape backup media is stored in a secure, temperature controlled vault.

B. The service provider keeps unencrypted backup media locked during transport.

C. All removable media is encrypted and backup media locked during transport.

D. The customer manages the chain of custody.

Correct Answer: AC


Question 14:

After provisioning a new LUN to a host, new storage cannot be detected on the host. Which three actions should be performed to troubleshoot this problem? (Choose three.)

A. Scan memory on a host.

B. Scan for new storage on the host,

C. Verify that LUN mapping is correct.

D. Verify that zoning on the FC switch is correct.

E. Verify that the size of memory pages and block size is the same.

Correct Answer: BCD


Question 15:

A business critical enterprise resource planning (ERP) system uses a central database at a company\’s primary data center. The company has built an out-of-region disaster recovery data center and intends to implement a standby ERP system with an eight hour RTO and 30 minute RPO.

Which architectural approach to implement service continuity for the ERP database will meet the RTO and RPO targets?

A. Implement asynchronous replication of the ERP database, application, and middle tiers to ensure the ERP system is back online with less than 30 minutes of data loss within eight hours of an event.

B. Implement asynchronous replication of the ERP database, application, and middle tiers to ensure the ERP system is back online with less than eight hours of data loss within 30 minutes of an event.

C. Perform daily full database backups to tape and overnight ship the backup tape media from one data center to the other to ensure the ERP system is back online with less than eight hours of data loss within 30 minutes of an event.

D. Implement synchronous database replication and configure application logic to ensure transactions are identical in both data centers as the recovery objectives do not allow for any inflight data loss.

Correct Answer: A


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *