[PDF and VCE] Free Geekcert IBM C2010-530 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

As a leading IT exam study material provider, Geekcert not only provides you the Latest C2010-530 study guide exam questions and answers but also the most comprehensive knowledge of the whole IBM Certified Infrastructure Deployment Professional Latest C2010-530 pdf AWS-Certified-Solutions-Architect-Professional certifications. We provide our users with the most accurate Latest C2010-530 free download AWS-Certified-Solutions-Architect-Professional study material about the IBM Certified Infrastructure Deployment Professional Latest C2010-530 pdf exam and the guarantee of pass. We assist you to get well prepared for IBM Certified Infrastructure Deployment Professional Jan 15,2022 Hotest C2010-530 practice certification which is regarded valuable the IT sector.

Geekcert – help all candidates pass the C2010-530 certification exams easily. Geekcert 100% real C2010-530 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert test prep guides to pass your C2010-530 exam. Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass C2010-530 exams and get C2010-530 certifications easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C2010-530 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c2010-530.html

The following are the C2010-530 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C2010-530 dumps.We have sample questions for C2010-530 free dumps. You can download and check the real questions of updated C2010-530 dumps.

Question 1:

Following a successful installation on a Windows server, the administrator wants to confirm the release of Maximo installed. Which program can be run to confirm this?

A. \maximo\applications\maximo\version.bat

B. \maximo\applications\maximo\release.bat

C. \maximo\applications\maximo\validate.bat

D. \maximo\applications\maximo\installed.bat

Correct Answer: A

References: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21405886


Question 2:

A company\’s users are seeing slow performance when opening the Work Order Tracking application. After some investigation it is determined that the default query is doing a full table scan. How can this be prevented?

A. Verify default table indexes exist.

B. Verify columns in the SQL statement WHERE clause are not indexed.

C. Verify no leading wildcard character in the SQL statement WHERE clause.

D. Verify the Maximo user executing the SQL statement has query rights to the table.

Correct Answer: A


Question 3:

One of the organizations within a company does business in two currencies and has established a second base currency. What must also be defined for this organization?

A. Valid financial period

B. Second chart of account

C. Valid exchange rate for the currencies

D. Chart of account for exchange rate variances

Correct Answer: C


Question 4:

A company wishes to change the logic within a Workflow process but users currently have records within the process. Which would be the correct method to achieve this?

A. Create a process revision, validate, enable and activate it.

B. Suspend the Workflow process, make the required changes and activate it.

C. Disable and Deactivate the Workflow, make the required changes and activate it.

D. Update the workflow process logic and perform an Admin Mode Database Configuration.

Correct Answer: A

References: https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/SSKVFR_7.5.2/com.ibm.mbs.doc/pdfs/pdf_mbs_workflow.pdf Page: 35


Question 5:

A user is a member of four Non-Independent security groups which have different purchase order limits set for sites within the same organization.

Security Group 1 Site = Bedfont Purchase order limit = $1000 Security Group 2 Site = Bedfont, Southbank Purchase order limit = $15000 Security Group 3 Site = Portsmouth Purchase order limit = $20000 Security Group 4 Site = Farnham Purchase order limit = $3000

What will the purchase order limit be for the user when working with the Farnham site?

A. $1000

B. $3000

C. $15000

D. $20000

Correct Answer: D

References: https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/SSWT9A_7.6.0/com.ibm.mbs.doc/securgroup/c_combination_security_groups.html


Question 6:

A company is installing Maximo and will be configuring WebSphere on a remote server. They are able to login to the WebSphere console from the installing workstation, but installation fails with an error that the WebSphere server cannot be

reached.

What could be a possible cause of the error?

A. Remote access has not been enabled on the server running WebSphere.

B. The server running WebSphere does not have a fully-qualified domain name.

C. The server running WebSphere is on a different network subnet than the installing workstation.

D. The installing workstation is running a different operating system than the server running WebSphere.

Correct Answer: B


Question 7:

Which one of the following is supported by the Maximo upgrade toolkit to 7.6?

A. Custom extensions

B. Integration definitions

C. Upgrade to Maximo Multitenancy

D. Custom triggers created directly in the database

Correct Answer: C

References: https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSLKT6_7.6.0/com.ibm.mam.doc/overview/c_new_ins_upg_7.6.html


Question 8:

A company needs to enable application server security for Maximo. Which web.xml entry must be set to a value of 1?

A. FORM

B. role-name

C. useAppServerSecurity

D. AppServerSecurityConstraint

Correct Answer: C

References: https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SS8CCV_7.6.0/com.ibm.mbs.doc/securgroup/t_config_system_use_app_server_security.html


Question 9:

A company is running the VMMSYNC Cron Task to add users to Maximo from the LDAP directory server. Not all the users are being created in Maximo. Which log setting can be defined to see more information?

A. Set log4j.logger.maximo.sql.crontask.VMMSYNC to ERROR

B. Set log4j.logger.maximo.sql.crontask.VMMSYNC to DEBUG

C. Set log4j.logger.maximo.process.crontask.VMMSYNC to ERROR

D. Set log4j.logger.maximo.process.crontask.VMMSYNC to DEBUG

Correct Answer: B

References: https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SS8CCV_7.6.0/com.ibm.mbs.doc/logging/t_logging_app_server_security_synch.html


Question 10:

When building Maximo and Maximo Help EAR files from a command line, what is the default folder where the resulting files will be placed?

A. IBM\maximo\default

B. IBM\SMP\maximo\deployment

C. IBM\SMP\maximo\deployment\EAR

D. IBM\SMP\maximo\deployment\default

Correct Answer: D

References: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21462246


Question 11:

The users at a company are experiencing delays during Maximo login. What is the most likely cause?

A. Too many Start Center tabs.

B. Too many portlets on the default Start Center.

C. Inclusion of left side bar navigation menus and options.

D. Too many favorite application links on the default Start Center.

Correct Answer: B

References: https://www.ibm.com/developerworks/community/blogs/a9ba1efe-b731-4317-9724-a181d6155e3a/entry/Improving_Start_Center_performance_in_Maximo?lang=en


Question 12:

A company wants to optimize query performance using Maximo search options. Which of the following is the best option?

A. None

B. Index

C. Exact

D. Wildcard

Correct Answer: C

References: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21375684


Question 13:

A company has three organizations, two of which share the same General Ledger accounting structure and one organization with a different accounting structure. Which application is used to define these structures for all organizations?

A. Domains

B. Cost Management

C. Chart of Accounts

D. Database Configuration

Correct Answer: C


Question 14:

Which Maximo data types are used to store encrypted confidential information?

A. All data types

B. CLOB and BLOB data types

C. Crypto or CryptoX data types

D. Only data types containing confidential information

Correct Answer: C

References: https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSLKT6_7.6.0/com.ibm.mt.doc/configur/r_attribute_data_types.html


Question 15:

A company has a Planner Role and requires work orders assigned to this role to be visible in the Start Center. Which portlet type must be used?

A. KPI Portlet

B. Result Set Portlet

C. Quick Insert Portlet

D. Workflow Assignment Portlet

Correct Answer: B

References: https://interprosoft.com/maximotimes/maximo/premium/create-my-work-order-assignments-portlet-for-your-start-center/


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *