[PDF and VCE] Free Geekcert Huawei H19-311 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Geekcert ensures to provide the most update Newest H19-311 pdf dumps Huawei Certified Pre-sales Specialist-UPS-CHS exam questions with the most accurate answers. Geekcert Huawei Specialist Certification Newest H19-311 free download are the most complete and authoritative exam preparation materials with which one can pass the Huawei Specialist Certification Latest H19-311 pdf dumps exam in an easy way. Preparing for Huawei Huawei Specialist Certification Jan 15,2022 Hotest H19-311 QAs Huawei Certified Pre-sales Specialist-UPS-CHS exam is really a tough task to accomplish. But Geekcert will simplified the process.

Geekcert – help you to pass all H19-311 certification exams! Geekcert – latest update source for all H19-311 certification exams. Geekcert – H19-311 certification exams – original questions and answers – success guaranteed. Geekcert – 100% real H19-311 certification exam questions and answers. easily pass with a high score.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H19-311 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h19-311.html

The following are the H19-311 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H19-311 dumps.H19-311 free dumps are questions from the latest full H19-311 dumps. Check H19-311 free questions to get a better understanding of H19-311 exams.

Question 1:

The output terminal type of the 6-kVA UPS2000-G is ( ).

A. Terminal block

B. C13

C. Terminal block C13

D. Terminal block socket compliant with international standards

Correct Answer: C


Question 2:

The standard number of batteries in a single battery pack for the UPS2000-G series (6 kVA to 20 kVA) is ().

A. 16

B. 17

C. 18

D. 20

Correct Answer: D


Question 3:

Which of the following UPS types does the PS5000-E (50 kVA power module) belongs to? (Multiple Choice)

A. Industrial frequency UPS

B. High frequency UPS

C. Rack and tower-mounted UPS

D. Modular UPS

Correct Answer: BD


Question 4:

Which of the following actions does the UPS2000-A take to deal with excessive operating temperatures?

A. Switch to bypass mode.

B. Switch to battery mode.

C. Stop output and power off loads.

D. No action is taken.

Correct Answer: A


Question 5:

Multiple input/output systems can meet the requirements in customers\’ power grid application scenarios. What input/output systems does the 10-kVA UPS2000-G support? (Multiple Choice)

A. Single-phase input and single-phase output

B. Single-phase input and three-phase output

C. Three-phase input and three-phase output

D. Three-phase input and single-phase output

Correct Answer: AD


Question 6:

Which of the following is the maintenance bypass implementation mode of the UPS2000-G series (6 kVA to 20 kVA)? ()

A. The UPS2000-G provides a built-in maintenance bypass.

B. A PDU is configured to support a maintenance bypass.

C. Maintenance bypass is unsupported.

Correct Answer: B


Question 7:

The UPS2000-G is a double conversion online UPS powered by mains in the normal operating state. A rectifier converts AC power into DC power, and then an inverter converts the rectified DC power into pure AC power to be supplied to loads. A charger is used to charge the storage battery string.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 8:

Which of the following countries can the UPS5000-E (25-125 kVA) be sold to? (Multiple Choice)

A. China and Asian-Pacific region

B. Middle East and North Africa

C. The Commonwealth of the Independent States and Europe

D. North America

Correct Answer: ABC


Question 9:

The UPS5000-E is an efficient UPS. Which of the following statements are correct? (Multiple Choice) A. The efficiency can be up to 96%.

A. The efficiency can be up to 95% at 20% loads.

B. The efficiency can be up to 94% at 20% loads.

C. The efficiency can be up to 96% at 40% loads.

Correct Answer: AB


Question 10:

A cable rack inside a cabinet occupies () U cabinet space.

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: A


Question 11:

The UPS5000 is compatible with module and tower.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 12:

The UPS5000-A features wide voltage and frequency input range. It can be used in severe grid environments and extend the battery service life. What\’s the maximum input voltage range of the UPS5000-A?

A. 138-85 V

B. 305-85 V

C. 240-80 V

Correct Answer: A


Question 13:

For the 6-kVA UPS2000-G, a 1 1 parallel system requires () DB15 parallel cables to ensure that each UPS is connected by at least two parallel cables and to enhance the parallel system reliability.

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Correct Answer: C


Question 14:

The UPS5000-E can realize convenient and simple 2N power supply system only by configuring a ().

A. BSC cable

B. Synchronized control

C. BSC control board

D. Parallel card

Correct Answer: A


Question 15:

APM and NXR need to derate at 30°C, while the UPS5000-E does not need to derate below 40°C.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *