[PDF and VCE] Free C9510-820 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your C9510-820 exam! Get yourself well prepared for the IBM Certified Solutions Specialist C9510-820 Rational Team Concert V4 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update C9510-820 pdf. With We latest C9510-820 actual tests, you’ll pass the IBM Certified Solutions Specialist C9510-820 Rational Team Concert V4 exam in an easy way

Visit our site to get more C9510-820 Q and As:https://www.thriamdigitomation.com/c9510-820.html (60 QAs Dumps)
Question 1:

Which attribute is used to assign a work item to a team area?

A. owner

B. category

C. component

D. stream

Correct Answer: B


Question 2:

What are three ways builds are scheduled and initiated? (Choose three.)

A. at a continuous interval in minutes on selected days

B. at a particular time for defined days

C. by a user with appropriate permissions

D. automatically after a user saves a change

E. By adding the keyword “@build” in a work item comment

Correct Answer: ABC


Question 3:

What is the repository workspace?

A. a server-side entity that tracks items that have been placed under source control

B. a local workspace that holds a copy of specific sets of file versions that are stored in Rational Team Concert

C. the Eclipse workspace used when Rational Team Concert is launched by using the Eclipse client

D. the local copy of the latest file versions on a Rational Team Concert stream

Correct Answer: A


Question 4:

A project manager is creating a new plan view and does not like the default display. What are the other plan view display options?

A. Work Breakdown, Taskboard, and Roadmap

B. Load, Progress (Hours), and Progress (Size)

C. Tree, Bars, and Folder

D. Tree, Taskboard, and Kanban

Correct Answer: D


Question 5:

A customer expects a work item with an appropriate “Planned for” attribute to show on a team\’s iteration plan, but the work item is missing from the plan view. What is the most likely reason?

A. The work item\’s owner is unassigned.

B. The work item\’s owner is not part of the team owning the plan.

C. The work item\’s Filed Against category is not associated to the team owning the plan.

D. The work item\’s due date is set to a date after the iteration\’s end date.

Correct Answer: C


Question 6:

A work item appears in a plan when which two conditions are met? (Choose two.)

A. The Filed Against field has the work item category linked to the team area that owns the plan.

B. The Due Date field of the work item is on or before the end date of the plan.

C. The work item is assigned to a member of the team that owns the plan.

D. The Planned For field in the work item matches the Iteration field of the plan.

E. The work item is created by a member of the team area that owns the plan.

Correct Answer: AD


Question 7:

Which three work item types appear by default in the Scrum template? (Choose three.)

A. epic

B. milestone

C. defect

D. retrospective

E. sprint

Correct Answer: ACD


Question 8:

Which three statements are true about a project area? (Choose three)

A. A project area references project artifacts and stores the relationships between these artifacts.

B. A project area is not required as teams can decide to use a stream instead

C. A team area must be created before a project area can be created

D. Access to a project area and its artifacts is controlled by access control settings and permissions

E. A project area cannot be deleted from the repository but it can be archived

Correct Answer: ADE


Question 9:

Which three statements are true? (Choose three.)

A. The Deliver operation copies change sets from the repository workspace to the flow target.

B. The Check-In operation copies files modified from the local sandbox to the repository workspace.

C. The Check-Out operation copies files from the repository workspace into the local sandbox.

D. The Accept operation copies change sets from the flow target into the repository workspace and local sandbox.

Correct Answer: ABD


Question 10:

What are two purposes of work item categories? (Choose two.)

A. to determine which team member owns the work item

B. to determine which team owns the work item

C. to classify a work item according to functional area or team

D. to define the priority and the completion date of the work item

Correct Answer: BC


Question 11:

What are configurable items for the process template?

A. timelines, iterations, roles, and operational behaviors

B. plugins, cheat sheets, and dependencies

C. Java source code, source comments, and event handlers

D. categories, releases, and access control

Correct Answer: A


Question 12:

Which element represents an area of activity within a project that typically has its own schedule, deliverables, teams, and process?

A. retrospective

B. release

C. process template

D. timeline

Correct Answer: D


Question 13:

What are the distinct types of dashboards?

A. Project, Team, Personal, and Mini

B. Web, Eclipse, Workbench, and Visual Studio

C. Lifecycle, Full, Partial, and Mini

D. Public, Private, Semi-private, and Shared

Correct Answer: A


Question 14:

In a work item comment, a practitioner types in “defect 2632”. Given that there is an existing work item with the ID number 2632, which statement is true?

A. The current comment is copied and added as a comment to “defect 2632”.

B. A parent-child relationship is created between the current work item and “defect 2632”

C. A link to “defect 2632” is created, and a click on the link opens the corresponding work item.

D. The content of “defect 2632” is copied into the current comment.

Correct Answer: C


Question 15:

What are the key components of the reporting solution?

A. Templates and pdf document generator

B. Application data storage and data warehouse

C. Reverse proxy server and security certificate

D. Build agent and the build system toolkit

Correct Answer: B


Visit our site to get more C9510-820 Q and As:https://www.thriamdigitomation.com/c9510-820.html (60 QAs Dumps)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *