[PDF and VCE] Free 312-39 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your 312-39 exam! Get yourself well prepared for the CSA 312-39 Certified SOC Analyst (CSA) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update latest 312-39 dumps. With We latest 312-39 vce, you’ll pass the CSA 312-39 Certified SOC Analyst (CSA) exam in an easy way

Visit our site to get more 312-39 Q and As:https://www.brainitdump.com/312-39.html (100 QAs Dumps)
Question 1:

Bonney\’s system has been compromised by a gruesome malware.

What is the primary step that is advisable to Bonney in order to contain the malware incident from spreading?

A. Complaint to police in a formal way regarding the incident

B. Turn off the infected machine

C. Leave it to the network administrators to handle

D. Call the legal department in the organization and inform about the incident

Correct Answer: B


Question 2:

According to the forensics investigation process, what is the next step carried out right after collecting the evidence?

A. Create a Chain of Custody Document

B. Send it to the nearby police station

C. Set a Forensic lab

D. Call Organizational Disciplinary Team

Correct Answer: A


Question 3:

Which of the following directory will contain logs related to printer access?

A. /var/log/cups/Printer_log file

B. /var/log/cups/access_log file

C. /var/log/cups/accesslog file

D. /var/log/cups/Printeraccess_log file

Correct Answer: A


Question 4:

Which of the following command is used to enable logging in iptables?

A. $ iptables -B INPUT -j LOG

B. $ iptables -A OUTPUT -j LOG

C. $ iptables -A INPUT -j LOG

D. $ iptables -B OUTPUT -j LOG

Correct Answer: B

Reference: https://tecadmin.net/enable-logging-in-iptables-on-linux/


Question 5:

Ray is a SOC analyst in a company named Queens Tech. One Day, Queens Tech is affected by a DoS/DDoS attack. For the containment of this incident, Ray and his team are trying to provide additional bandwidth to the network devices and increasing the capacity of the servers.

What is Ray and his team doing?

A. Blocking the Attacks

B. Diverting the Traffic

C. Degrading the services

D. Absorbing the Attack

Correct Answer: D


Question 6:

Identify the attack when an attacker by several trial and error can read the contents of a password file present in the restricted etc folder just by manipulating the URL in the browser as shown: http://www.terabytes.com/process.php./../../../../etc/passwd

A. Directory Traversal Attack

B. SQL Injection Attack

C. Denial-of-Service Attack

D. Form Tampering Attack

Correct Answer: B

Reference: https://doc.lagout.org/security/SQL Injection Attacks and Defense.pdf


Question 7:

Which encoding replaces unusual ASCII characters with “%” followed by the character\’s two-digit ASCII code expressed in hexadecimal?

A. Unicode Encoding

B. UTF Encoding

C. Base64 Encoding

D. URL Encoding

Correct Answer: D

Reference: https://ktflash.gitbooks.io/ceh_v9/content/125_countermeasures.html


Question 8:

Which of the following formula represents the risk?

A. Risk = Likelihood × Severity × Asset Value

B. Risk = Likelihood × Consequence × Severity

C. Risk = Likelihood × Impact × Severity

D. Risk = Likelihood × Impact × Asset Value

Correct Answer: B


Question 9:

The Syslog message severity levels are labelled from level 0 to level 7. What does level 0 indicate?

A. Alert

B. Notification

C. Emergency

D. Debugging

Correct Answer: B


Question 10:

Where will you find the reputation IP database, if you want to monitor traffic from known bad IP reputation using OSSIM SIEM?

A. /etc/ossim/reputation

B. /etc/ossim/siem/server/reputation/data

C. /etc/siem/ossim/server/reputation.data

D. /etc/ossim/server/reputation.data

Correct Answer: A


Question 11:

According to the Risk Matrix table, what will be the risk level when the probability of an attack is very low and the impact of that attack is major?

A. High

B. Extreme

C. Low

D. Medium

Correct Answer: C

Reference: https://www.moheri.gov.om/userupload/Policy/IT Risk Management Framework.pdf (17)


Question 12:

Which of the following command is used to view iptables logs on Ubuntu and Debian distributions?

A. $ tailf /var/log/sys/kern.log

B. $ tailf /var/log/kern.log

C. # tailf /var/log/messages

D. # tailf /var/log/sys/messages

Correct Answer: B

Reference: https://tecadmin.net/enable-logging-in-iptables-on-linux/


Question 13:

Which of the following technique involves scanning the headers of IP packets leaving a network to make sure that the unauthorized or malicious traffic never leaves the internal network?

A. Egress Filtering

B. Throttling

C. Rate Limiting

D. Ingress Filtering

Correct Answer: A

Reference: https://grokdesigns.com/wp-content/uploads/2018/04/CEH-v9-Notes.pdf (99)


Question 14:

Which of the following formula is used to calculate the EPS of the organization?

A. EPS = average number of correlated events / time in seconds

B. EPS = number of normalized events / time in seconds

C. EPS = number of security events / time in seconds

D. EPS = number of correlated events / time in seconds

Correct Answer: A


Question 15:

An organization is implementing and deploying the SIEM with following capabilities.

What kind of SIEM deployment architecture the organization is planning to implement?

A. Cloud, MSSP Managed

B. Self-hosted, Jointly Managed C. Self-hosted, Self-Managed

D. Self-hosted, MSSP Managed

Correct Answer: A


Visit our site to get more 312-39 Q and As:https://www.brainitdump.com/312-39.html (100 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.