[PDF and VCE] Free 1D0-610 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Jun 12,2022 Latest 1D0-610 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the New Release Hotest 1D0-610 pdf dumps CIW Web Foundations Associate exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1D0-610 dumps. With We latest latest 1D0-610 dumps, you’ll pass the New Release Latest 1D0-610 pdf dumps CIW Web Foundations Associate exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1D0-610 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1D0-610 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1D0-610 dumps.We have sample questions for 1D0-610 free dumps. You can download and check the real questions of updated 1D0-610 dumps.

Question 1:

Selena has run out of memory on her phone\’s SD card. She has decided to store the files she has accumulated on a third-party cloud service provider\’s drives. Which of the following is a typical issue that she may encounter?

A. The files become corrupted due to an attack from a hacker botnet.

B. The files become unavailable whenever Internet connectivity is lost.

C. The files become unavailable because they are being shared with other users.

D. The files become corrupted because the provider uses a proprietary compression algorithm during transit.

Correct Answer: B


Question 2:

When you are using stock images in your Web site, a royalty-free license allows you to:

A. use the images without paying a fee for each use.

B. resell or transfer the images without paying a fee.

C. use the images without purchasing a license.

D. assume copyright of the images.

Correct Answer: A


Question 3:

The App-A-Day company offers software applications for various topics. When a customer purchases a desired application from the App-A-Day online store, he is directed to a page where he can download the application directly. When the customer is redirected and begins downloading the application, which specific standard protocol is most likely transferring the application?

A. FTP

B. HTTPS

C. HTTP

D. SMTP

Correct Answer: A


Question 4:

When using cloud-based services to host company data, a company\’s disaster recovery plan should include strategies for:

A. creating redundancy and ensuring there is an exclusive contract with the cloud service provider.

B. distributing data and software services across multiple cloud service providers.

C. creating redundancy and using multiple cloud service providers.

D. using a single well-established cloud service provider.

Correct Answer: C


Question 5:

Which set of standards developed by the W3C Web Accessibility Initiative (WAI) project provides a universal set of standards promoting accessibility for all Web users, including those with disabilities?

A. Web Content Accessibility Guidelines

B. User Agent Accessibility Guidelines

C. W3C Authoring Tool Accessibility Guidelines

D. Section 508 of the Rehabilitation Act

Correct Answer: A


Question 6:

What does the following represent?

2E22: 4F00: 000E: 00D0:A267:97FF:FE6E:FE34

A. A MAC address

B. AnlPv4address

C. An IPv6 address

D. An IP diagnostic loopback address

Correct Answer: C


Question 7:

Raoul has received a file attachment from a known individual. He has no reason to expect files from this individual. Which of the following is an effective security strategy for Raoul to take?

A. Open the file attachment and use anti-virus software to scan it.

B. Before opening the attachment, use anti-virus software to scan the system\’s hard disk.

C. Make back-up copies of important files so that it is possible to recover them in case of an incident.

D. Before opening the attachment, call or send a text or instant message to the individual to verify that he or she meant to send it.

Correct Answer: D


Question 8:

Which choice lists the CSS standard(s) that HTNL5 supports?

A. CSS3 standard only

B. CSS2andCSS3standardsonly

C. CSSlandCSS2standardsonly

D. All CSS standards (CSS1, CSS2 and CSS3)

Correct Answer: D


Question 9:

Jenny recently switched from broadband cable Internet to ADSL service with her local phone company. To economize, she chose the self-installation option. It appears that her ADSL modem is not allowing her to connect to the Internet. Which setting should she check first?

A. Loopback address

B. Software version

C. Default gateway

D. Device name

Correct Answer: C


Question 10:

ABC Company develops its Own database applications. ABC is considering migrating to cloud services to accommodate the company\’s growth. What strategy should ABC use to ensure continuous data protection if it begins using cloud services?

A. Cloud-only solution

B. Regional systems solution

C. Location systems solution

D. Multiple cloud-service providers

Correct Answer: C


Question 11:

Skylar has been asked by the HR Department to create a Web page for the company\’s intra net site that compares the company\’s four different medical insurance plans. To accomplish this effectively in HTML5, Skylar should:

A. use document structure tags to lay out the page and use a table to organize the medical insurance plan information.

B. use JavaScript to lay out the page and use a table within the page to organize the medical insurance plan information.

C. use tables to lay out the page and use the

 tag inside the table to organize the medical insurance plan information. 

D. use CSS to lay out the page and use the

 element to organize the medical insurance plan information. 

Correct Answer: A


Leave a Reply

Your email address will not be published.