[PDF and VCE] Format for Free 5V0-11.21 Dumps With Exam Questions Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest 5V0-11.21 exam questions exam! Get yourself well prepared for the Vmware Certification Apr 19,2022 Hotest 5V0-11.21 exam questions VMware Cloud on AWS Master Specialist exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 5V0-11.21 exam questions. With We latest 5V0-11.21 actual tests, you’ll pass the Vmware Certification Latest 5V0-11.21 exam questions VMware Cloud on AWS Master Specialist exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 5V0-11.21 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 5V0-11.21 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 5V0-11.21 dumps.We have sample questions for 5V0-11.21 free dumps. You can download and check the real questions of updated 5V0-11.21 dumps.

Question 1:

An environment is running a VMware Cloud on AWS software-defined data center (SDDC) with six i3.metal hosts. Storage space usage has increased and the administrator is required to add storage capacity. Which two approaches can the administrator take to add storage capacity? (Choose two.)

A. Deploy Amazon Elastic File System (EFS) file shares from the AWS console and attach them to the i3.metal hosts. Use VMware Storage vMotion to migrate the storage-bound virtual machines to the Amazon EFS data stores.

B. Deploy Amazon Elastic Block Store (EBS) storage volumes (GP2) from the AWS console and attach them to the i3.metal hosts. Allow VMware vSAN extend the storage capacity automatically.

C. Deploy an additional cluster based on i3en.metal hosts and migrate the storage-bound virtual machines to the i3en.metal hosts.

D. Add additional i3.metal hosts to increase the total vSAN storage space.

E. Add additional i3en.metal hosts and migrate the storage-bound virtual machines to the i3en.metal hosts.

Correct Answer: BD


Question 2:

An environment is running a cluster with six i3.metal hosts in the VMware Cloud on AWS software-defined data center (SDDC). If one host fails, what happens after a new host is automatically added to the cluster?

A. The SDDC and NVMe drives backing VMware vSAN capacity are unmounted from the failed host and attached to the new host. There is no VMware vSAN rebuild required.

B. The VMware vSAN rebuild starts in the background. Performance might be degraded during rebuild and the failures to tolerate (FTT) is lowered to 0.

C. The VMware vSAN rebuild starts in the background. Performance might be degraded during rebuild and the failures to tolerate (FTT) is lowered to 1.

D. A notification is received from VMware Support to start the VMware vSAN rebuild. Performance might be degraded during rebuild.

Correct Answer: C


Question 3:

An administrator deploys a virtual machine and configures it to perform backups to an AWS Simple Storage Service (S3) bucket. After the first month of use, the administrator receives a bill from AWS indicating egress charges were applied to the backup traffic leaving the software-defined data center (SDCC), destined for the AWS S3 bucket. What can the administrator do to ensure backup traffic travels to the linked Amazon Virtual Private Cloud (VPC) through the Elastic Network Interface?

A. Configure the S3 bucket with a public endpoint accessible over the Internet through HTTPS.

B. Configure Direct Connect to a private virtual interface for access to AWS services.

C. Create a gateway endpoint in the linked AWS VPC and configure it for use with the S3 bucket.

D. Configure a route-based virtual private network (VPN) for the SDDC to the VPC.

Correct Answer: D


Question 4:

A customer wants to ensure that VMware Cloud on AWS maintenance operations are performed during their maintenance window. Which option would allow the customer to achieve this outcome?

A. Schedule a maintenance preference in the software-defined data center (SDDC) console.

B. Schedule a call with VMware Cloud on AWS Support and schedule a maintenance window.

C. Schedule a call with AWS Support and schedule a maintenance window.

D. Schedule a maintenance window through an online support request.

Correct Answer: A


Question 5:

An administrator runs an analysis on all workloads using Live Optics and confirms there are a variety of applications, including Microsoft SQL server and Oracle databases. The Microsoft SQL workloads are averaging 4,000 IOPS per virtual machine, approximately 50% writes. The Oracle workloads are averaging 3,000 IOPS per virtual machine, and approximately 80% writes. Which method should be used to input the data into the VMware Cloud on AWS Sizer for the most accurate results?

A. Use the Advanced Sizer in \’database\’ mode. Create workload profiles for the analyzed virtual machines, including profiles for Microsoft SQL and Oracle. Set the values for vCPU, vRAM, utilized storage, IOPS and I/O profile manually.

B. Use the Quick Sizer. Set the values for vCPU, vRAM, utilized storage, IOPS and I/O profile manually.

C. Use the Advanced Sizer in \’import\’ mode. Import the Live Optics data and let the Advanced Sizer set the values for vCPU, vRAM, utilized storage, IOPS and I/O automatically.

D. Use the Advanced Sizer in \’manual\’ mode. Create workload profiles for the analyzed virtual machines, including profiles for Microsoft SQL and Oracle. Use the default values for the SQL and Oracle workload profiles.

Correct Answer: D


Question 6:

An administrator has deployed VMware Cloud on AWS and requires a single broadcast domain for a set of

virtual machines that reside both in the data center and in the software-defined data center (SDDC) over a

DirectConnect connection.

How can the administrator accomplish this without adding additional components in the cloud?

A. Duplicate the IP space in both locations and manually move the virtual machines.

B. Deploy a Layer 2 Virtual Private Network (L2VPN).

C. Use a third-party networking tool to extend the broadcast domain.

D. Deploy VMware HCX and a Service Mesh with a Network Extension appliance.

Correct Answer: B


Question 7:

An administrator is trying to identify how many hosts will be required to evacuate a cluster from an existing data center and relocate those workloads into VMware Cloud on AWS. The cluster runs a variety of workloads for the corporate customer relationship management system. Which three profiles could the administrator create in the VMware Cloud on AWS Sizer? (Choose three.)

A. Databases ?Oracle

B. Databases ?Microsoft SQL Server

C. General Purpose (Application VMs)

D. VDI ?Instant Clone

E. VDI ?Full Clone

F. General Purpose (General VMs)

Correct Answer: BEF


Question 8:

An administrator deploys a VMware Cloud on AWS environment and configures an IPsec virtual private network (VPN) tunnel to their data center. Hybrid Linked Mode connectivity, however, does NOT appear to be working. Before contacting VMware Support, what could the administrator do to narrow down the possible issue?

A. Fill in the relevant IP information for the on-premises infrastructure and run the desired troubleshooting connectivity test.

B. Download and review the Tier-0 (TO) gateway firewall logs.

C. Configure a packet capture device in the on-premises data center to capture packets from the VMware Cloud on AWS software-defined data center (SDDC) to determine which packets are being dropped.

D. Configure a packet capture appliance on a local segment within VMware Cloud on AWS to capture and analyze traffic across a specific NSX-T gateway interface.

Correct Answer: A


Question 9:

When deploying a VMware Cloud on AWS software-defined data center (SDDC), which components are deployed automatically?

A. VMware ESXi, vCenter, vSAN, NSX, Hybrid Linked Mode

B. VMware ESXi, vCenter, vSAN, NSX in active/passive mode

C. VMware ESXi, vCenter, vSAN, NSX, HCX

D. VMware ESXi, vCenter, vSAN, NSX in active/active mode

Correct Answer: C


Question 10:

Refer to the exhibit.

An administrator completes an assessment of its local data center for potential migration into VMware Cloud on AWS. After reviewing and analyzing the data and taking into account the company\’s business and IT priorities and budget constraints, connectivity between its on-premises and VMware Cloud on AWS environment will NOT require any high speed low latency connections. All new networks should be added to the software-defined data center (SDDC) routing table automatically when created. Which connection supports these requirements?

A. Layer 2 VPN (L2VPN)

B. AWS Direct Connect

C. Route-based VPN

D. Policy-based VPN

Correct Answer: D


Question 11:

A consultant is asked to help evaluate an environment for deployment into a new software-defined data center (SDDC) in VMware Cloud on AWS. The consultant is provided with a comma-separated value (CSV) file containing a list of workloads exported from VMware vCenter detailing only virtual machine configuration data, including vCPU, vRAM, and utilized storage. How should the consultant use the VMC on AWS Sizer?

A. Use the Advanced Sizer. Create workload profiles for the different workload types and set the values for configured resources manually.

B. Use the Advanced Sizer. Import the CSV file from VMware vCenter Server and let the VMware Cloud on AWS Sizer set the values for configured resources.

C. Use the Advanced Sizer. Import the CSV file from VMware vCenter Server and let the VMware Cloud on AWS Sizer set the values for configured resources.

D. Use the Quick Sizer. Manually enter the number of virtual machines and total resources for configured resources.

Correct Answer: D


Question 12:

An administrator deploys a virtual machine to its software-defined data center (SDDC) and configures it to perform backups of the other virtual machines in the SDDC. The administrator also creates an AWS Simple Storage Service (S3) bucket in the linked Amazon Virtual Private Cloud (VPC) and is attempting to use the S3 bucket as a repository for their backups. The administrator confirms that the backup software is capable of using AWS S3 storage as a backup repository, and that the AWS S3 bucket is configured to use an endpoint in the linked VPC. What else should the administrator do to ensure connectivity between SDDC virtual machines and the AWS S3 repository in the linked VPC through the Elastic Network Interface?

A. Configure Direct Connect to a Private Virtual Interface for access to AWS services.

B. Configure a route-based VPN for the SDDC to the VPC.

C. Configure Direct Connect to a Public Virtual Interface for access to AWS services.

D. Ensure Service Access for S3 is enabled in Networking and Security for the SDDC.

Correct Answer: A


Question 13:

Refer to the exhibit.

An administrator builds a software-defined data center (SDDC) group to enable connectivity to native Amazon Virtual Private Clouds (VPCs). Which connectivity option is needed to enable connectivity across environments?

A. Tier-0 (T0) Router

B. Transit Gateway

C. Virtual Private Network

D. The Default Storage Scale-Out policy storage threshold is set 5% higher than the other Elastic DRS storage policies.

Correct Answer: A


Question 14:

Which two statements are true about the characteristics of the Default Storage Scale-Out policy? (Choose two.)

A. Elastic DRS automatically sets to the Default Storage Scale-Out policy, adding hosts only when storage utilization exceeds a certain threshold.

B. When the storage threshold of the Default Storage Scale-Out policy has been resolved, Elastic DRS automatically performs a scale-in operation.

C. The Default Storage Scale-Out policy storage threshold level is set to meet SLA requirements and can

not be superseded by other Elastic DRS policies.

D. The Default Storage Scale-Out policy thresholds for CPU or memory usage are set higher than the other Elastic DRS policies.

E. The Default Storage Scale-Out policy storage threshold is set 5% higher than the other Elastic DRS storage policies.

Correct Answer: AC


Question 15:

Which two accounts are mandatory prerequisites for the successful deployment of a VMware Cloud on AWS solution? (Choose two.)

A. A VMware vCenter Server account

B. An AWS account

C. A VMware Cloud account

D. An Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) account

E. A VMware Cloud on AWS account

Correct Answer: AE


Leave a Reply

Your email address will not be published.