[Newest Version] Free MA0-103 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest MA0-103 pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the McAfee Product Specialist Hotest MA0-103 vce dumps McAfee Certified Product Specialist – DLPE exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update MA0-103 actual tests. With We latest MA0-103 dumps, you’ll pass the McAfee Product Specialist Jun 28,2022 Latest MA0-103 pdf dumps McAfee Certified Product Specialist – DLPE exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest MA0-103 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the MA0-103 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our MA0-103 dumps.Free sample questions of MA0-103 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real MA0-103 dumps.

Question 1:

Which of the following protocols cannot be blocked or monitored by McAfee DLP \’Network Communication Protection Rules\’?

A. Secure FTP (SFTP)

B. Secure Copy (SCP)

C. Server Message Block/NetBIOS (SMB)

D. Secure Shell (SSH)

Correct Answer: C


Question 2:

To meet specific requirements for managed systems in four different regions, an organization has customized several values within DLPE Agent Configuration policies. The four different Agent Configuration policies have been applied to objects in the ePO System Tree. Prior to an upgrade the four different Agent Configuration policies can be backed up through which of the following methods?

A. The DLP Policy, File, Save as feature

B. The DLP Policy, File, Export Policy to HTML feature

C. The DLP Policy, File, Synchronize Templates feature

D. The McAfee ePolicy Orchestrator Policy Catalog feature

Correct Answer: D


Question 3:

When including local users in User Assignment Groups, are all local users evaluated equally?

A. No, local users are not authenticated with the domain.

B. Yes, permissions are equal for all local users.

C. No, local user accounts must be placed into a separate user assignment group from domain users.

D. Yes, local users must also be defined as domain users.

Correct Answer: B


Question 4:

What rule prevents unauthorized executables and potential malware from running directly from Removable Storage Devices?

A. Removable Storage Protection Rule

B. Removable Storage File Access Rule

C. Removable Storage Device Rule

D. Removable Storage File Block Rule

Correct Answer: B


Question 5:

When detected, which of the following must be categorized with the highest severity?

A. User makes a purchase online with personal credit cards

B. User emails a copy of a spreadsheet with credit card numbers of all customers to personal email to continue work from home

C. User copies a spreadsheet with credit card numbers of all customers to an encrypted device to continue work from home

D. User files an online form and includes their own personally identifiable information

Correct Answer: B


Question 6:

Which of the following is an example of un-structured data that may be identified using Dictionaries?

A. Social Security numbers

B. Credit card numbers

C. List of diseases

D. Date of birth

Correct Answer: C


Question 7:

Applications in which of the following groups will NOT have their Disk Activity scanned for sensitive data?

A. Editor

B. Archiver

C. Installer

D. Trusted

Correct Answer: D


Question 8:

Which of the following DLP features could be used to target suspicious activity during the first phase of an attack at the hardware layer?

A. Removable Storage device rules

B. Unmanageable device class

C. File system protection rules

D. Network communication protection rules

Correct Answer: A


Question 9:

How does McAfee DLPe classify sensitive content?

A. Using DLP monitor reaction in rules

B. Using Tags and Content categories

C. Using File Extensions

D. Using Information Protection

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following is NOT a DLPe incident task?

A. Mail notification task

B. Purge task

C. Set reviewer task

D. Purge client task

Correct Answer: D


Question 11:

An organization\’s call center uses shared computers for 24×7 operations. Shifts are staffed by employees and contractors. As part of established business processes employees are authorized to use removable storage devices while contractors are prohibited from using these types of devices. To create flexible Removable Storage Device Rules which type of policy assignment can the DLP Endpoint Administrator configure?

A. Computer Assignment Group policy

B. Local Users policy

C. User Assignment Group

D. Privileged Users policy

Correct Answer: C


Question 12:

How would internal users be prohibited from accessing local drives?

A. Enable fixed hard drive device rule

B. Enable blocking of local drives

C. Enable cloud protection rule

D. Enable monitoring and protection rule for all local drives

Correct Answer: A


Question 13:

The DLP agent status dashboard monitor displays “no data found”. Which server task should be reviewed?

A. DLP incident tasks runner

B. DLP MA properties reporting task

C. DLP policy push task

D. DLP dashboard status task

Correct Answer: B


Question 14:

How can incident data be exported?

A. Select specific events in DLP manager to export incident data

B. Run reports or queries to generate specific report and export incident data

C. Use database administration to export incident data

D. Run incident task manager to export incident data

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following proactively helps prevent data loss?

Removable Storage Devices with a file system, when connected to a computer

A. notify the user of potential data loss.

B. send an email to the user\’s manager.

C. generate an incident that is reported to the security team.

D. are blocked.

Correct Answer: D


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *