[Newest Version] Free Geekcert Oracle 1Z0-439 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the Industries Newest 1Z0-439 free download certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your Industries Jan 14,2022 Newest 1Z0-439 pdf dumps Primavera Unifier 2016 Implementation Essentials exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a Oracle Industries certified professional in IT industry.

1Z0-439 certification training tips | resources for 1Z0-439 exam study 1Z0-439 certification application guide and 1Z0-439 training. you are only successful with 1Z0-439 testing engine in your it certification – Geekcert! Geekcert – help all candidates pass the 1Z0-439 certification exams easily. Geekcert free certification 1Z0-439 exam | Geekcert practice 1Z0-439 exams | Geekcert test 1Z0-439 questions.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-439 preparation materials from Oracle Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/1z0-439.html

The following are the 1Z0-439 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-439 dumps.If you need to check sample questions of the 1Z0-439 free dumps, go through the Q and As from 1Z0-439 dumps below.

Question 1:

You are designing a Business Process. In that process, you want to create a Form that has a required Data Element, which would indicate a specific facility ina specific country. There are thousands of facilities around the globe. You want to simplify the selection process for your users.

How is this accomplished.

A. Create a Data Element that includes auto-population of facility names.

B. Create a Text Box with auto-lookup functionally that fills in the facility name.

C. Create a Data Picker that auto-populates country after the user selects a particular facility.

D. Create a Data Picker that filters out all facilities in a drop-down menu after the user selects a particular country.

Correct Answer: D


Question 2:

Which two statements are true about DataDefinitions? (Choose two.)

A. Data Definitions are completed before the design of the Business Process.

B. Basic Data Definitions can be system defined and/or user defined.

C. A hyperlink placed on a form is a Data Definitions input type.

D. All DataDefinitions must be completely defined and locked before deployment.

Correct Answer: AB


Question 3:

A trigger element in a conditional workflow is defined ________.

A. in Outgoing links

B. in the steppreceding the Condition

C. with the Condition icon

D. in the steps following the Condition

Correct Answer: D


Question 4:

A Shell Instance is ______.

A. a Group for managing user access and permissions

B. a single occurrence of a Shell type

C. a template for creating similarShells

D. a mechanism for creating standard reports

Correct Answer: A


Question 5:

You have been tasked to build a Portal-enabled Business Process.

What type of Business Process should you build?

A. Document

B. Any

C. Text

D. Simple

Correct Answer: D


Question 6:

The Data Definition category that is associates with a specific Business Process, Shell type, or codes and records-based manager is _______.

A. Basic

B. User Defined

C. Cost Codes

D. Data Pickers

Correct Answer: D


Question 7:

You are creating a form that includes a mandatory status update Data Element. You want this to be more of a short, conversational field.

Identify the Data Element input type for this use.

A. Drop Down

B. Multi Select

C. Text Box

D. Check Box

Correct Answer: D


Question 8:

As a Sponsoring Company, you want to remove a Partner Companydue to its poor performance. When the Partner Company is removed, you also want to ensure that the Partner Company users are inactivated.

What happens if you remove a Partner Company from a Sponsoring Company?

A. The Partner Company can never be re-addedto the Sponsoring Company.

B. The Partner Company users are inactivated.

C. The Partner Company users continue to access the Sponsoring Company.

D. All users remain active.

Correct Answer: B


Question 9:

You create a Form that has multiple required fields. You create a Default Value for each required field. As you review the data, you think it is strange that there are very few selections for those fields other than the default entry.

Why do you think there might be a problem with these required fields?

A. The drop-down list values were incorrectly entered when the Data Element wasconfigured.

B. Users do not understand the specific values that were created in the drop-down lists.

C. Users can bypass making a selection for the required fields because the Default Value auto-populates.

D. Fields were not configured to be requiredbefore the publication of the Business Process or Form.

Correct Answer: A


Question 10:

You already have a Group created, with a set of users assigned to that Group. You want to add permissions to all of those users.

Identify the functionality that you should use to complete this task.

A. Import Groups

B. Import Permissions

C. Modify Users

D. Apply Permissions template

Correct Answer: C


Question 11:

You have completed and tested designs in the staging environment. Your project team feels that the design is ready to be brought into the production environment.

Identify the first step in this process.

A. Create the Design Bundle in staging Environment.

B. Export the design to a local directory.

C. Delete staging data in production environment.

D. Delete user data in staging environment.

Correct Answer: B


Question 12:

Non-assigneesusers who can edit a specific step in a Business Process when it is in draft mode are called _______.

A. administrators

B. assignees

C. record editors

D. step editors

Correct Answer: D


Question 13:

Identify the process that makes a completed design available for testing purpose.

A. Import

B. Design Bundle

C. Tag

D. Deploy

Correct Answer: B


Question 14:

You are creating a Form that includes a mandatory Data Element, which calls for the entry of specific user names. Data entry errors are a significant concern for this particular Form.

Identify the data Element type forthis use.

A. Multi Select

B. Text Box

C. Check Box

D. User Picker

Correct Answer: C


Question 15:

You have received a help desk call from a user that cannot log into Unifier. Your help desk representative knows that this user has used Unifier in the past.

A. The user does not have a valid email address.

B. The user has not been assigned to any Business Processes.

C. The user is currently On Hold.

D. The user was not added to theCompany.

Correct Answer: C


Leave a Reply

Your email address will not be published.