[Newest Version] Free Geekcert CompTIA FC0-U61 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

There is no need to worry when you are suffering the difficult time in the CompTIA IT Fundamentals Newest FC0-U61 free download exam preparation, Geekcert will assist you to pass the CompTIA IT Fundamentals Latest FC0-U61 practice exam with latest update CompTIA IT Fundamentals Jan 15,2022 Newest FC0-U61 pdf dumps CompTIA IT Fundamentals Certification Exam PDF and VCE dumps. Geekcert has the most comprehensive CompTIA exam preparation materials, covering each and every aspect of CompTIA IT Fundamentals Hotest FC0-U61 vce CompTIA IT Fundamentals Certification Exam exam curriculum. We ensure you 100% success in CompTIA IT Fundamentals Latest FC0-U61 pdf dumps exam.

Geekcert – pass all FC0-U61 certification exams easily with our real exam practice. Geekcert FC0-U61 certification dumps : oracle, ibm and many more. FC0-U61 certification – FC0-U61 certifications. Geekcert – best way to guarantee your FC0-U61 certification and exam success! get FC0-U61 certification with Geekcert study materials and practice tests.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest FC0-U61 preparation materials from CompTIA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/fc0-u61.html

The following are the FC0-U61 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our FC0-U61 dumps.The following questions and answers are from the latest FC0-U61 free dumps. It will help you understand the validity of the latest FC0-U61 dumps.

Question 1:

A software developer develops a software program and writes a document with step-by-step instructions on how to use the software. The developer wants to ensure no other person or company will publish this document for public use. Which of the following should the developer use to BEST protect the document?

A. Patent

B. Trademark

C. Watermark

D. Copyright

Correct Answer: D


Question 2:

Which of the following database concepts would MOST likely use a CSV file?

A. Data querying

B. Data reports

C. Data importing

D. Data persistence

Correct Answer: B


Question 3:

Which of the following allows wireless devices to communicate to a wired network?

A. Modem

B. Switch

C. Firewall

D. Access point

Correct Answer: D


Question 4:

Which of the following computing devices would be used to provide a centralized means to distribute services to a group of clients and usually possesses a role on a LAN?

A. Laptop

B. Workstation

C. Mobile phone

D. Server

Correct Answer: D


Question 5:

Which of the following describes something in a database that refers to the unique identifier in the parent table?

A. Attribute

B. Constraint

C. Foreign key

D. Schema

Correct Answer: A


Question 6:

For which of the following is a relational database management system MOST commonly used?

A. Building flowcharts

B. Storing information

C. Generating reports

D. Creating diagrams

Correct Answer: B


Question 7:

Which of the following BEST describes an application running on a typical operating system?

A. Process

B. Thread

C. Function

D. Task

Correct Answer: A


Question 8:

The broadcast signal from a recently installed wireless access point is not as strong as expected. Which of the following actions would BEST improve the signal strength?

A. Update from 802.11b to 802.11g.

B. Ensure sources of EMI are removed.

C. Enable WPA2-Enterprise.

D. Use WiFi Protected Setup.

Correct Answer: B


Question 9:

A user is attempting to print a document to a wireless printer and receives an error stating the operation could not be completed. Which of the following should the user do to correct this issue?

A. Ensure both devices are connected to the LAN.

B. Enable task scheduling.

C. Reset the proxy settings to their default values.

D. Review the fault tolerance configurations.

Correct Answer: A


Question 10:

Which of the following relational database constructs is used to ensure valid values are entered for a column?

A. Schema

B. Permissions

C. Constraint

D. Column

Correct Answer: C


Question 11:

A user is buying a laptop. The user will have a lot of personal and confidential information on the laptop. The user wants to ensure data cannot be accessed by anyone, even if the laptop is stolen. Which of the following should be set up to accomplish this?

A. Encryption

B. Compression

C. Permissions

D. Auditing

Correct Answer: A


Question 12:

A systems administrator uses a program that interacts directly with hardware to manage storage, network, and virtual machines. This program is an example of:

A. a storage area network.

B. an embedded OS.

C. network attached storage.

D. a Type 1 hypervisor.

Correct Answer: D


Question 13:

Which of the following is a compiled language?

A. Perl

B. JScript

C. Java

D. PowerShell

Correct Answer: C


Question 14:

Which of the following is a value that uniquely identifies a database record?

A. Foreign key

B. Public key

C. Primary key

D. Private key

Correct Answer: C


Question 15:

A systems administrator wants to return results for a time range within a database. Which of the following commands should the administrator use?

A. SELECT

B. INSERT

C. DELETE

D. UPDATE

Correct Answer: A


Leave a Reply

Your email address will not be published.