[Newest Version] Free DEA-41T1 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your DECA-PowerEdge DEA-41T1 Associate – PowerEdge exam. We will assist you clear the DEA-41T1 exam with DECA-PowerEdge DEA-41T1 practice tests. We DEA-41T1 exam questions are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more DEA-41T1 Q and As:https://www.dumps4sure.com/dea-41t1.html (118 QAs Dumps)
Question 1:

An administrator is implementing LTO-5 drives in their backup solution. They plan to disable hardware data compression through their backup appliance.

What is the maximum data rate that can be achieved?

A. 80 MB/s

B. 120 MB/s

C. 140 MB/s

D. 160 MB/s

Correct Answer: C


Question 2:

A server is experiencing issues with completing POST. The environment does not have a KVM or “Crash cart” available to view where the system is halting.

Which method can an administrator use to determine the first place to start troubleshooting?

A. Run OpenManage Essentials

B. Check rear lights on the server chassis

C. Run Repository manager

D. Check iDRAC Post Code

Correct Answer: B


Question 3:

What advantage do NVDIMMs have over other server-based memory technologies?

A. Operate at lower voltages to save on power costs.

B. Lower cost per GB of capacity

C. Require less cooling than traditional memory DIMMs

D. Can retain contents even after a power loss

Correct Answer: D

Reference: https://topics-cdn.dell.com/pdf/poweredge-r740_users-guide3_en-us.pdf


Question 4:

What is an accurate statement in reference to software RAID?

A. Software RAID does not have any data integrity issues

B. Software RAID requires a hardware license

C. Software RAID is an additional cost

D. Software RAID uses CPU resources

Correct Answer: D


Question 5:

What types of data transfer are used by Dell EMC servers to connect mass storage devices?

A. USB, Ethernet, SSD, and CSI

B. SAS, USB, Ethernet, and SSID

C. SSID, CSI, USB, and SAS

D. Ethernet, SSID, CSI, and SAS

Correct Answer: B


Question 6:

Which RAID level is recommended for high speed data access and maximum storage capacity?

A. RAID 0

B. RAID 1

C. RAID 5

D. RAID 6

Correct Answer: C


Question 7:

What is the Dell EMC iSM?

A. Agent that expands iDRAC management functionality into the host operating system

B. Program that is installed and provides one-to-one systems management functionality

C. Systems management console that simplifies monitoring of multiple Dell EMC servers

D. Out-of-band management platform on Dell EMC servers

Correct Answer: A

Reference: https://www.dell.com/support/article/pk/en/pkbsd1/sln310557/dell-emc-idrac-service-module? lang=en


Question 8:

Which protocol resolves IP addresses into MAC addresses?

A. ARP

B. DHCP

C. DNS

D. STP

Correct Answer: A

Reference: https://www.globalknowledge.com/blog/2009/08/28/address-resolution-protocol-arp/


Question 9:

For which use case is Dell EMC OpenManage Essentials recommended for installation?

A. Comprehensive, one-to-one systems management solution for remote or local servers

B. Management console for one-to-many monitoring of Dell EMC infrastructure

C. Operation of hardware while iDRAC is non-functional

D. Management and integration of operating system updates across an entire environment

Correct Answer: B

Reference: https://www.dell.com/support/home/pk/en/pkbsd1/drivers/driversdetails?driverid=3mrw4


Question 10:

What occurs during the Data Wiping process?

A. Destroys CDs and DVDs by pulverizing and cross-cut shredding

B. Disposes sensitive data using file detection, disk formatting, and file encryption

C. Temporarily removes data from a readwrite medium so that it can no longer be read

D. Logically connects storage media to a bulk-wiping device

Correct Answer: B

Reference: https://www.dell.com/support/article/pk/en/pkbsd1/sln300245/using-the-dell-bios-data-wipe- function-for-optiplex-precision-and-latitude-systems-built-after-november-2015?lang=en


Question 11:

What is the purpose of the DNS role?

A. Send out emails from a server to a client

B. Translate domain names into IP address

C. transfer computer files between a client and a server

D. Distribute and update dynamic IP address

Correct Answer: B


Question 12:

Which advanced feature does a Dell EMC energy-smart power supply offer?

A. Provides thermal management of the supply

B. Reverses airflow to meet data center requirements

C. Throttles output to power-heavy components

D. Ability to update firmware without the need for downtime

Correct Answer: A


Question 13:

A system administrator wants to view the results of the Best Practices Analyzer (BPA) for their local server. Which Windows built-in tool can they use to accomplish this?

A. Activity Monitor

B. Server Manager-Local Server

C. Resource Monitor

D. Security Compliance Manager

Correct Answer: B


Question 14:

What is a key characteristic of a Type 2 hypervisor?

A. Runs directly on the host with direct access to the hardware

B. Runs directly on the host without direct access to the hardware

C. Runs on an operating system installed on the host with direct access to the hardware

D. Runs on an operating system installed on the host without direct access to the hardware

Correct Answer: C

Reference: https://searchservervirtualization.techtarget.com/definition/hosted-hypervisor-Type-2- hypervisor


Question 15:

What distinguishes server CPUs from client CPUs?

A. Server CPUs have no overlocking features; client CPUs do have them

B. Server CPUs use identical socket types, client CPUs use multiple socket types

C. Server CPUs frequently have fewer cores and more processing power than client CPUs

D. Servers tend to have fewer CPUs installed than clients

Correct Answer: A

Reference: https://www.quora.com/How-can-you-describe-the-difference-between-server-CPU-and- desktop-CPU


Visit our site to get more DEA-41T1 Q and As:https://www.dumps4sure.com/dea-41t1.html (118 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.