[Newest Version] Free 1z0-996-21 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Attention please! Here is the shortcut to pass your 1z0-996-21 exam! Get yourself well prepared for the Industries 1z0-996-21 Oracle Utilities Customer Cloud Service 2021 Implementation Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1z0-996-21 vce. With We latest latest 1z0-996-21 dumps, you’ll pass the Industries 1z0-996-21 Oracle Utilities Customer Cloud Service 2021 Implementation Essentials exam in an easy way

Visit our site to get more 1z0-996-21 Q and As:https://www.pass4king.com/1z0-996-21.html (70 QAs Dumps)
Question 1:

Which three statements are true about usage subscriptions? (Choose three.)

A. A usage subscription can have either parent or child service points.

B. A usage subscription can be configured to include only a portion of a service point usage.

C. A usage subscription can have many service points.

D. Usage subscriptions are always related to an account.

E. A usage subscription can have only one service point.

Correct Answer: ACD

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E38983_04/PDF/MDM_Configuration_Guide_v2_1_0_3.pdf (227)


Question 2:

On which three entities can proration be disabled? (Choose three.)

A. Calculation Rule Business Object

B. Bill Factor

C. Calculation Rule

D. Rate Version Calculation Group

E. Rate Schedule

Correct Answer: ADE


Question 3:

The base package usage transaction business object is represented by D2-UsageTransaction. The usage calculation engine or process drives the specifics of the usage to be calculated on this business object.

Based on this, which three configuration areas will have an impact on the usage calculation process? (Choose three.)

A. VEE rule

B. TOU map

C. Usage Rule

D. Factor Override

Correct Answer: BCD

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E38983_04/PDF/MDM_Configuration_Guide_v2_1_0_3.pdf


Question 4:

Which describes derived values and their relationship with Final Measurements?

A. Final Measurements can have multiple derived values, which represent other values for the same Final Measurement Date/Time.

B. Derived values can have multiple Final Measurements, which represent other values for the same Initial Measurement Date/Time.

C. Final Measurements can have one derived value, which represents an alternative for the same Final Measurement Date/Time.

D. Final Measurements can have one derived value, which represents the Initial Measurement for the same Final Measurement Date/Time.

Correct Answer: D


Question 5:

What happens when a device\’s measuring components are reconfigured (a new measuring component will be read) at a service point?

A. A device with a new configuration type is created.

B. The original installation event is updated with the “removal” (expire old device configuration).

C. A device with a new configuration type is created. Moreover, a new installation event is created to `install” (new device configuration).

D. The original installation event is updated with the “removal” (expire old device configuration) and a new installation event is created to “install” (new device configuration).

E. A new installation event is created to “install” (new device configuration).

Correct Answer: D


Question 6:

You are configuring a VEE group to include rules to be executed when loading the initial measurement data (IMD).

What is the VEE group directly associated with?

A. Device Type and Measuring Component Type

B. Measuring Component Type

C. Device Type

D. Usage Type

E. Device Configuration Type

Correct Answer: E

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E38983_04/PDF/MDM_Configuration_Guide_v2_1_0_3.pdf (151 152)


Question 7:

Using a base-supplied algorithm type, what is payment distribution priority typically determined by?

A. Customer Class and Service Agreement Type

B. Payment Type Debt Age

C. Debt Age

D. Service Agreement Type\’s Priority and Debt Age

E. Customer Class and Debt Age

Correct Answer: E


Question 8:

Your client has installed scalar devices to measure the solar energy generated (Export) and the energy received (Import) from the National Grid. This data is stored in separate measuring components (registers).

The validation rules are generally the same for both measuring components, but there is one exception. The Negative Consumption check applies only to energy received (import). Which two are possible configurations resulting in the Negative Consumption rule being checked for energy received (import) only? (Choose two.)

A. Modify the base VEE rule.

B. Remove the Negative Consumption check from the VEE group.

C. Create two different VEE groups.

D. Use Eligibility Criteria.

E. Use the Skip Flag in the VEE rule.

Correct Answer: CD


Question 9:

Your client has the following requirements:

Many customers are installing their own solar electrical generation equipment. When these customers generate more electricity than required for their own use, the surplus can he exported back to the power grid.

In order to measure this generation, we have installed special scalar devices. These devices have separate registers to measure the energy generated (export) and the energy received (import) from the National Grid. Both reads will be stored in kWh, but the import is subtractive and export is consumptive.

What solution should you choose to configure the measuring component types for these specific requirements?

A. Create two service points: one for subtractive import and the other for consumptive export.

B. Create one new measuring component type for creating two measuring components (one for import and the other for export) that will be linked to one scalar device.

C. Create one new measuring component type for creating a new measuring component that will be linked to two different scalar devices (one for import and the other for export).

D. Create two new measuring component types (one for subtractive import and the other for consumptive export) to enable the creation of two measuring components that will be linked to one scalar device.

Correct Answer: D


Question 10:

What Service Order activity types does the application include?

A. Start Service; Stop Service; Cut for Non-Payment; Reconnect Service for Payment; Exchange Meter; Move-In/Move-Out Service

B. Start Service; Stop Service; Install Meter; Remove Meter; Exchange Meter; Move-In/Move-Out Service

C. Enable Service; Disable Service; Install Meter; Remove Meter; Exchange Meter; Back-to-Back Service

D. Enable Service; Disable Service; Cut for Non-Payment; Reconnect Service for Payment; Exchange Meter; Back-to-Back Service

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E91711_01/PDF/MDM-SGG_Business_User_Guide_v2_2_0_2.pdf

(162)


Question 11:

When configuring the Get Scalar Details usage rule, which three attributes can be defined to retrieve scalar values? (Choose three.)

A. Unit of Measure

B. Device ID

C. Service Quantity Identifier

D. Time of Use

E. Service Point ID

Correct Answer: BDE


Question 12:

Which two plug-in spots can call the rating functionality using base package-supplied algorithm types? (Choose two.)

A. Adjustment Type – Adjustment FT Creation

B. Billable Charge Template

C. Bill Segment Type – Bill Segment Create

D. Adjustment Type – Generate

E. Bill Segment Type – Bill Segment FT Creation

Correct Answer: AE


Question 13:

If a customer makes a payment for more than what is due for the account, which entity contains the logic for how this overpayment should be handled?

A. Tender Type

B. Installation Options

C. Customer Class

D. Pay Segment Type

E. Service Agreement Type

Correct Answer: BCE

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E18733_01/pdf/E18368_V1_01.pdf


Question 14:

How many bill segment-related financial transactions do pay plans have?

A. depends on the number of payments that is part of the pay plan

B. one

C. depends on the number of bills that will contain the customer\’s pay plan commitments

D. none

E. unlimited

Correct Answer: C


Question 15:

Which statement supports usage transaction calculation?

A. Bill determinants are derived from the final measurements for only interval measuring components or devices installed at the usage subscription\’s service points during the calculation period.

B. Bill determinants are derived from the initial measurement data of the measuring components devices installed at the usage subscription\’s service points during calculation period.

C. Bill determinants are derived from the final measurements of the measuring components or devices installed at the usage subscription\’s service points during the calculation period.

D. Bill determinants are derived from the initial measurement data of the measuring components installed at the usage subscription\’s devices during the calculation period.

Correct Answer: C


Visit our site to get more 1z0-996-21 Q and As:https://www.pass4king.com/1z0-996-21.html (70 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.