[Newest Version] Easily Pass MB6-884 Exam with Geekcert Updated Real Microsoft MB6-884 Exam Materials

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the Microsoft Dynamics AX 2012 Hotest MB6-884 practice Microsoft Dynamics AX 2012 Lean Manufacturing exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . Geekcert is providing the latest version of Microsoft Dynamics AX 2012 Hotest MB6-884 study guide PDF and VCE dumps now. Comprehensive understanding on Jan 15,2022 Latest MB6-884 practice Microsoft Dynamics AX 2012 Lean Manufacturing exam syllabus through Geekcert 100% pass guarantee of the success on your Microsoft Dynamics AX 2012 Latest MB6-884 QAs Microsoft Dynamics AX 2012 Lean Manufacturing exam taking.

Geekcert – 100% real MB6-884 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert MB6-884 exam certification prep online course training. Geekcert – pass all MB6-884 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised. Geekcert certification MB6-884 practice exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest MB6-884 preparation materials from Microsoft Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/MB6-884.html

The following are the MB6-884 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our MB6-884 dumps.Although questions are from MB6-884 free dumps, the validity and accuracy of the MB6-884 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

You are configuring a subcontracting activity on a Lean production flow in Microsoft Dynamics AX 2012. Which inventory model is required for a product that is used to purchase the subcontracting activity?

A. standard cost

B. FIFO

C. Weighted avg.

D. LIFO

Correct Answer: B


Question 2:

What is created from a purchase agreement to signal demand for a product or service provided by a subcontractor in Microsoft Dynamics AX 2012?

A. manufacturing Kanban

B. sales order

C. event Kanban

D. release order

Correct Answer: A


Question 3:

Which setting is optional for a production flow?

A. financial dimension

B. legal entity

C. production group

D. description

Correct Answer: A


Question 4:

In Microsoft Dynamics AX 2012, what does a process activity do?

A. Configure a schedule for consuming material from a specific warehouse.

B. Move materials from a work cell to a supermarket.

C. Move materials from inventory to Work in Process (WIP).

D. Convert materials into products.

Correct Answer: D


Question 5:

You are setting up the following three process activities in a production flow in Microsoft Dynamics AX 2012:

?The first process activity picks the bill of materials (BOM) components and outputs a semi-finished product.

?The second process activity picks the semi-finished product from the first activity and outputs a different semi-finished product than the first activity. ?The third process activity picks the semi-finished product from the second activity and

outputs a finished product.

How should you configure the first process activity?

A. To update the on-hand receipt and not receive the semi-finished product

B. To update the on-hand receipt and receive the semi-finished product.

C. To receive the semi-finished product and not update the on-hand receipt.

D. To not receive the semi-finished product and not update the on-hand receipt.

Correct Answer: C


Question 6:

You are creating a rule for an event Kanban.

You need to ensure that Kanban cards automatically print when the first job of the Kanban flow is registered as In Progress. Which Automatic printing option should you use?

A. Start

B. Plan

C. Receive

D. Prepare

Correct Answer: A


Question 7:

When creating an event Kanban, which setting links the Kanban rule to the production flow version?

A. Last plan activity

B. Product selection

C. First plan activity

D. Replenishment strategy

Correct Answer: A


Question 8:

At what level is the standard cost maintained for products that are included in a production flow?

A. item model group level

B. item group level

C. item number level

D. site level

Correct Answer: D


Question 9:

Which inventory model must you use for all production flow-related products other than withdrawal Kanbans?

A. Weighted avg.

B. LIFO

C. FIFO

D. standard cost

Correct Answer: D


Question 10:

A manufacturing Kanban is reported as complete for a product whose receipt type is inventory controlled. To which ledger accounts does the transaction post?

A. Work in Process (WIP) and Product inventory

B. Product Inventory and Product Inventory

C. Product Inventory and Cost of Goods Sold (COGS)

D. Work In Process (WIP) and Cost of Goods Sold (COGS)

Correct Answer: A


Question 11:

An inventory controlled withdrawal Kanban is posted between two sites in the same legal entity. Which cost is used to post transactions in the receiving organization?

A. last cost for the receiving organization

B. standard cost for the receiving organization

C. last cost for the shipping organization

D. standard cost for the shipping organization

Correct Answer: B


Question 12:

Which of the following actions can be performed when processing with the supply schedule in Microsoft Dynamics AX 2012? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)

A. create a new scheduled Kanban

B. create a new planned order

C. run Master Scheduling

D. delete planned orders

E. link a Kanban rule to a production flow

Correct Answer: ABC


Question 13:

In Microsoft Dynamics AX 2012, when is the futures date on a planned Kanban used as the requirement date?

A. When the futures message Desired date is earlier than or the same as the action message To date.

B. When the futures message is deleted.

C. When the futures message To date is earlier than or the same as the action message To date.

D. When the futures message is activated.

Correct Answer: A


Question 14:

In Microsoft Dynamics AX 2012, what is the relationship between the Value Stream and the production flow?

A. The production flow may be represented by a single Value Stream.

B. The Value Stream must consist of at least two production flows.

C. The Value Stream may be represented by a single production flow.

D. The production flow must consist of at least two Value Streams.

Correct Answer: C


Question 15:

In Lean manufacturing for Microsoft Dynamics AX 2012, which element creates a cost context for a Kanban production scenario?

A. Kanban board

B. production flow

C. Value Stream

D. backflush costing

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published.