[Newest Version] Easily Pass ICYB Exam with Geekcert Updated Real IASSC ICYB Exam Materials

Don’t worry about how to get yourself well prepared your Lean Six Sigma Yellow Belt Jan 15,2022 Newest ICYB study guide exam! Geekcert will work you out of your Lean Six Sigma Yellow Belt Hotest ICYB study guide exam with the latest updated Newest ICYB practice IASSC Certified Lean Six Sigma Yellow Belt PDF and VCE dumps. Geekcert provides the latest real IASSC Lean Six Sigma Yellow Belt Latest ICYB free download exam preparation material, covering every aspect of Latest ICYB practice exam curriculum.

Geekcert – leader of ICYB certifications, latest dumps, guaranteed pass. Geekcert – latest update source for all ICYB certification exams. Geekcert – leading source of ICYB certification exam learning/practice. Geekcert – provide the latest ICYB real exam practice questions and answers. Geekcert 100% accurate exam brain dumps with latest update. download the free ICYB demo to check first.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ICYB preparation materials from IASSC Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/ICYB.html

The following are the ICYB free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ICYB dumps.The following questions and answers are from the latest ICYB free dumps. It will help you understand the validity of the latest ICYB dumps.

Question 1:

When a process has proven itself to function at a Six Sigma level this means there are less than ________ defects per million opportunities.

A. 1.7

B. 2.6

C. 3.4

D. 10

Correct Answer: C


Question 2:

Six Sigma refers to a process whose output has at least 95% of its data points within 6 Standard Deviations from the Mean.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 3:

Training cost is $3,000 and a project required an initial investment of $12,000. If the project yields monthly savings of $1,800 beginning after 3 months, what is the payback period in months (before money costs and taxes)?

A. 4.17

B. 8.33

C. 11.33

D. 28.28

Correct Answer: C


Question 4:

The ROI for a project is a measurement metric that stands for Return on Investment and is one of the methods used to measure the success of a Lean Six Sigma project.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 5:

The DMAIC approach to problem solving stands for Define, __________, Analyze, Improve and Control.

A. Manage

B. Measure

C. Memorize

D. Manipulate

Correct Answer: B


Question 6:

Voice of the Customer is a Lean Six Sigma technique to determine the ___________ attributes of a product or service.

A. Desirable

B. Beneficial

C. Critical-to-Quality

D. Preferred

Correct Answer: C


Question 7:

Benefits and working conditions would be primarily the concern of which of the following?

A. Voice of the Customer

B. Voice of the Employee

C. Voice of the Business

D. Voice of the Process

Correct Answer: B


Question 8:

In the expression Y = f(Xn) Y, the output, is the ___________ variable and Xn, the inputs, are the __________ variables.

A. Independent, dependent

B. Individual, multiple

C. Sole, multiple

D. Dependent, independent

Correct Answer: D


Question 9:

When we assess the Voice of the Customer we are attempting to determine the gaps in our processes between “what is” and __________________.

A. “What isn\’t”

B. “What will make money”

C. “What will cost less”

D. “What should be”

Correct Answer: D


Question 10:

Which of the following would likely not be a CTQ (Critical-to-Quality) for the purchase of a product?

A. Functionality

B. Durability

C. Dependability

D. None

Correct Answer: D


Question 11:

The Pareto Chart is a tool that displays data that typically follows what ratio?

A. 70:30

B. 80:20

C. 90:10

D. 95:5

Correct Answer: B


Question 12:

Al bought a handheld GPS from his local electronics store. When he entered an address it would not function. For the manufacturer of the GPS this would be categorized as what type of cost?

A. Internal Failure Cost

B. Prevention Cost

C. External Failure Cost

D. Appraisal Cost

Correct Answer: C


Question 13:

Which of the following is a method of expressing the concept that the outputs of a process are a function of all the inputs to the process?

A. Y = f(Xn)

B. RTY > 90%

C. Yield = Effort

D. Flow = Demand

Correct Answer: A


Question 14:

When we create a Process Map and want to depict an action step in the process we would use the ____________ symbol.

A. Diamond

B. Circle

C. Ellipse

D. Rectangle

Correct Answer: D


Question 15:

A Belt has determined that the loan application does not need to be reviewed by accounting thereby improving the number of applications a loan processer can handle. According to Cost of Poor Quality (COPQ) definitions RTY improvement would be considered _______________.

A. Downsizing savings

B. Hard savings

C. Soft savings

D. Median savings

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published.