[Newest Version] Easily Pass EX0-101 Exam with Geekcert Updated Real home EX0-101 Exam Materials

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the Recent Updates Latest EX0-101 study guide certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your Recent Updates Jan 14,2022 Newest EX0-101 QAs ITIL Foundation V 3.0 and ITIL Foundation exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a home Recent Updates certified professional in IT industry.

Geekcert- hottest EX0-101 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their EX0-101 certification exams. Geekcert – leading source of EX0-101 certification exam learning/practice. updated 2016 for all EX0-101 top certifications | Geekcert . Geekcert – most reliable and professional EX0-101 certification exam material provider. real latest, easily pass.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest EX0-101 preparation materials from home Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/EX0-101.html

The following are the EX0-101 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our EX0-101 dumps.Do you what to see some samples before EX0-101 exam? Check the following EX0-101 free dumps or download EX0-101 dumps here.

Question 1:

Which process includes business, service and component sub-processes?

A. Capacity management

B. Incident management

C. Service level management

D. Financial management

Correct Answer: A


Question 2:

Which process is involved in monitoring an IT service and detecting when the performance drops below acceptable limits?

A. Service asset and configuration management

B. Event management

C. Service catalogue management

D. Problem management

Correct Answer: B


Question 3:

Consider the following list:

1.

Change authority

2.

Change manager

3.

Change advisory board (CAB)

Which one of the following is the BEST description of the items above?

A. Job descriptions

B. Functions

C. Teams

D. Roles, people or groups

Correct Answer: D


Question 4:

Which one of the following contains information that is passed to service transition to enable the implementation of a new service?

A. A service option

B. A service transition package (STP)

C. A service design package (SDP)

D. A service charter

Correct Answer: C


Question 5:

Which one of the following are the two primary elements that create value for customers?

A. Value on investment (VOI) and return on investment (ROI)

B. Customer and user satisfaction

C. Service requirements and warranty

D. Resources and capabilities

Correct Answer: D


Question 6:

Which of the following are the MAIN objectives of incident management?

1.

To automatically detect service-affecting events

2.

To restore normal service operation as quickly as possible

3.

To minimize adverse impacts on business operations

A. 1 and 2 only

B. 2 and 3 only C

C. 1 and 3 only

D. All of the above

Correct Answer: B


Question 7:

What is the name of the group that should review changes that must be implemented faster than the normal change process?

A. Technical management

B. Emergency change advisory board

C. Urgent change board

D. Urgent change authority

Correct Answer: B


Question 8:

Which one of the following is NOT a responsibility of the service transition stage of the service lifecycle?

A. To ensure that a service can be managed and operated in accordance with constraints specified during design

B. To design and develop capabilities for service management

C. To provide good-quality knowledge and information about services

D. To plan the resources required to manage a release

Correct Answer: B


Question 9:

Which process is responsible for discussing reports with customers showing whether services have met their targets?

A. Continual service improvement

B. Change management

C. Service level management

D. Availability management

Correct Answer: C


Question 10:

Which of the following are managed by facilities management?

1.

Hardware within a data centre or computer room

2.

Applications

3.

Power and cooling equipment

4.

Recovery sites

A. 1, 2 and 3 only

B. All of the above

C. 1, 3 and 4 only

D. 1 and 3 only

Correct Answer: C


Question 11:

Which stage of the service lifecycle is MOST concerned with defining policies and objectives?

A. Service design

B. Service transition

C. Continual service improvement

D. Service operation

Correct Answer: A


Question 12:

Which of the following service desk organizational structures are described in service operation?

1.

Local service desk

2.

Virtual service desk

3.

IT help desk

4.

Follow the sun

A. 1, 2 and 4 only

B. 2, 3 and 4 only

C. 1, 3 and 4 only

D. 1, 2 and 3 only

Correct Answer: A


Question 13:

Which one of the following activities are carried out during the Where do we want to be? step of the continual service improvement (CSI) approach?

A. Implementing service and process improvements

B. Reviewing measurements and metrics

C. Creating a baseline

D. Defining measurable targets

Correct Answer: D


Question 14:

Which one of the following is NOT an objective of problem management?

A. Minimizing the impact of incidents that cannot be prevented

B. Preventing problems and resulting incidents from happening

C. Eliminating recurring incidents

D. Restoring normal service operation as quickly as possible

Correct Answer: D


Question 15:

Which one of the following is concerned with policy and direction?

A. Capacity management

B. Governance

C. Service design

D. Service level management

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published.