[Newest Version] Easily Pass CPSA-FL Exam with Geekcert Updated Real ISQI CPSA-FL Exam Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest CPSA-FL pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the ISQI ISAQB Certified Professional For Software Architecture (CPSA) Newest CPSA-FL pdf ISAQB Certified Professional for Software Architecture – Foundation Level (CPSA-FL) exam is really a hard job. But don’t worry! We Geekcert, provides the most update exam PDF and VCEs. With Geekcert latest exam Q and As, you’ll pass the ISAQB Certified Professional For Software Architecture (CPSA) Jan 15,2022 Newest CPSA-FL vce ISAQB Certified Professional for Software Architecture – Foundation Level (CPSA-FL) exam in an easy way

Geekcert – our goal is to help all candidates pass their CPSA-FL exams and get their certifications in their first attempt. money back guarantee. Geekcert – best way to guarantee your CPSA-FL certification and exam success! Geekcert | lead to pass CPSA-FL certification exams. first test, first pass! Geekcert certification CPSA-FL practice exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest CPSA-FL preparation materials from ISQI Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/cpsa-fl.html

The following are the CPSA-FL free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our CPSA-FL dumps.Although questions are from CPSA-FL free dumps, the validity and accuracy of the CPSA-FL dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

What are the four key terms in common definitions of software architecture? (Choose four.)

A. Source code

B. Building Blocks

C. Functionality

D. Relationships

E. Components

F. Requirements

G. Interfaces

Correct Answer: BDEF

Reference: http://www.michael-richardson.com/processes/rup_for_sqa/core.base_rup/guidances/concepts/software_architecture_4269A354.html


Question 2:

Name the three most important fields of template-based architecture documentation. (Choose three.)

A. To describe module structures (white boxes)

B. To describe individual architectural modules and their external interfaces (black boxes)

C. To use copyright templates for a consistent description of project/system meta information within documents and source codes

D. To use a standardized document structure

E. To reuse code and test case templates

Correct Answer: ABD

Reference: https://buildmedia.readthedocs.org/media/pdf/roboy-sw-documentation-template/latest/roboy-sw-documentation-template.pdf


Question 3:

Which two of the following statements about quality characteristics are most accurate? (Choose two.)

A. Flexibility reduces testability

B. Increased flexibility improves robustness

C. Simplicity increases comprehensibility

D. Increased efficiency results in reduced performance

Correct Answer: BC


Question 4:

Which of the following statements regarding iterative and incremental design are correct? Please name the three statements that fit the best. (Choose three.)

A. Iterations help to deal with uncertainties.

B. The iterative approach helps to detect design problems at an earlier stage.

C. If the incremental approach is used, risks are detected at a later stage.

D. Iterative design leads to project delays.

E. If iterative design is used; the customer will be less involved.

F. If incremental design is used; key functionality is considered as early as possible.

Correct Answer: ABF


Question 5:

Which four of the following items can be building blocks of a software architecture? (Choose four.)

A. an algorithm

B. a component

C. a test harness

D. a class

E. a processor

F. a method/procedure/function/operation

G. a local variable

H. a package

Correct Answer: ABDH


Question 6:

Which two of the following requirements are examples of quality requirements? (Choose two.)

A. Up to 40,000 requests per day

B. User should be able to select the sort order freely.

C. Spelling is corrected automatically.

D. Failure rate is less than 0.1%.

Correct Answer: BC


Question 7:

In a customer project the architecture shall be based on components. The requirements have not been fully determined yet. Taking this constraint into account, which three properties of the components developed by you will you pay particular attention to? (Choose three.)

A. meaningful component names

B. weak coupling

C. strong cohesion

D. open for extension

E. small component size

Correct Answer: CDE


Question 8:

Which of the following statements are covered by the term \’coupling\’? (Choose two.)

A. A building block uses an interface of another building block.

B. Two building blocks offer operations with the same name.

C. A building block only contains operations that belong together logically.

D. A building block uses internal data structures of another building block.

Correct Answer: AC


Question 9:

You want to demonstrate to colleagues that certain building blocks are suitable for the implementation of a use-case scenario. Which of the following UML diagrams is best suited for this?

A. Use-case diagram

B. Sequence diagram

C. Activity diagram

D. Class diagram

Correct Answer: A

Reference: https://www.lucidchart.com/pages/uml-use-case-diagram


Question 10:

Which three artifacts does the assessment team create when conducting an ATAM evaluation? (Choose three.)

A. Architecture-specific chapters of the quality management manual

B. The concrete quality tree

C. Description of quality scenarios

D. A quality model

E. Architecture documentation

F. Selection of the quality attributes of the architectural building blocks

G. List of the architectural risks

Correct Answer: CEG


Question 11:

What do you have to take into account when designing external interfaces? (Choose three.)

A. Volatility of neighbouring systems

B. Adequate usage of the broker pattern

C. Protocols enforced by neighbouring systems

D. Expected amount of parallel calls

E. Ease of implementation

F. Effect on the coupling in the building block view

Correct Answer: CEF


Question 12:

Select the two most appropriate methods for evaluating the reliability of a software system. (Choose two.)

A. Determining the number of `lines of code\’

B. Measurement of `Mean-Time-between-Failure\’

C. Execution of performance tests

D. Determination of the cyclomatic complexity

E. Conducting an ATAM evaluation

Correct Answer: BC


Question 13:

Which of the following statements about (crosscutting) concepts are most appropriate? (Select four.)

A. The definition of appropriate concepts ensures the conceptual integrity of the architecture.

B. Concepts are a means to increase consistency.

C. For each quality goal there should be an explicitly documented concept.

D. Uniform exception handling is most easily achieved when architects agree with developers upon a suitable concept prior to implementation.

E. A concept might be implemented by a single building block.

F. Uniform usage of concepts reduces coupling between building blocks.

G. A concept can define constraints for the implementation of many building blocks.

Correct Answer: ABDG


Question 14:

Choose the most desirable characteristics of interfaces. (Choose three.)

A. Easy to extend

B. Geared towards the capabilities of the provider

C. Clear descriptions of assertions and prerequisites

D. As few parameters as possible

E. Scalable to many consumers

F. Remotely callable

G. Hard to misuse

Correct Answer: BCF


Question 15:

HOTSPOT

How does management and architects work together? Decide which statements are true and which are false. (Assign all answers.)

Hot Area:

Correct Answer:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *