[Newest Version] Easily Pass c7010-013 Exam with Updated Real c7010-013 Exam Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your IBM Certified Associate Business Process Analyst Hotest c7010-013 study guide IBM Cúram V6.0.5, Business Analysis and Design exam. We will assist you clear the May 29,2022 Latest c7010-013 free download exam with IBM Certified Associate Business Process Analyst c7010-013 actual tests. We c7010-013 exam questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest c7010-013 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the c7010-013 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our c7010-013 dumps.If you need to check sample questions of the c7010-013 free dumps, go through the Q and As from c7010-013 dumps below.

Question 1:

Which component of the user interface appears on the screen when an action, such as New, Edit, or Delete, is initiated?

A. Pod

B. Action menu

C. Home page

D. Modal dialog

Correct Answer: D


Question 2:

Which three of the following are components of an application tab in the IBM Cúram user interface?

A. Application sections

B. Modal dialog

C. Navigation bar

D. Page group navigation bar

E. Shortcuts panel

F. Context panel

Correct Answer: CDF


Question 3:

Which three of the following are components of the IBM Cúram Social Program Management Platform?

A. Administration Suite

B. Evidence Management

C. Cúram Child Welfare

D. Cúram Appeals

E. Cúram Universal Access

F. Participant Management

Correct Answer: AB


Question 4:

Which three of the following are components of the IBM Cúram Social Program Management Platform?

A. Cúram Social Enterprise Collaboration

B. Cúram Universal Access

C. Cúram Outcome Management

D. Cúram Provider Management

Correct Answer: A


Question 5:

Which two of the following statements about the IBM Cúram Express Rules (CER) Editor are true?

A. Users of the CER Editor must have a basic knowledge of XML

B. To access the CER Editor, the user logs in to Cúram as a caseworker

C. The CER Editor uses various palettes to enable the user to create rules

D. The CER Editor is a separately licensed Cúram Solution

E. The CER Editor is designed for both business and technical users

Correct Answer: CE


Question 6:

Which three of the following are types of IBM Cúram Express Rules (CER)?

A. Workflow

B. Task

C. Validation

D. Financial

E. Advisor

F. Determination

Correct Answer: CDF


Question 7:

Which three of the following are terms dealing with IBM Cúram Express Rules (CER)?

A. Rule attribute

B. Rule session

C. Rule object

D. Rule repeat

E. Rule flow

F. Rule list group

Correct Answer: ABC


Question 8:

Which three of the following actions are available to system administrators when they are working with a single workflow process instance?

A. Reserve

B. Abort

C. Resume

D. Clone

E. Suspend

F. Defer

Correct Answer: BCE


Question 9:

Which of the following performs runtime execution of a workflow process?

A. Workflow Data Objects

B. Workflow Engine

C. User Inbox

D. Process Definition Tool

E. Workflow Administration

Correct Answer: B


Question 10:

Which three of the following items are workflow activity types?

A. Automatic

B. Route

C. Event

D. Loop

E. Transition

F. Notification

Correct Answer: ABD


Question 11:

Which three of the following statements about locations are true?

A. Locations represent the work places of the users

B. Each location must have a unique address

C. Locations are organized within a hierarchy

D. Locations are elements within the organization structure

E. Each location can have its own holiday schedule

F. Each location has its own lead position

Correct Answer: ACD


Question 12:

Which two of the following handle communications in IBM Cúram?

A. XSL

B. UML

C. UIM

D. Microsoft Word

E. PDF

Correct Answer: AB


Question 13:

Which template type should the caseworker use?

A. Microsoft Word

B. PDF

C. XSL

D. OpenOffice

E. Attachment

Correct Answer: C


Question 14:

Which three of the following statements about rate tables are true?

A. They have effective dates

B. They store values for drop-down lists

C. They store application properties

D. They can be cloned

E. They cannot be used by rule sets

F. They store values that can vary over time

Correct Answer: ADF


Question 15:

Which three of the following elements of a user\’s profile can be used to prevent them from successfully logging into IBM Cúram?

A. Account expiration date

B. Location

C. Number of log-ins per hour

D. Organization unit

E. Days of the week

F. Time of day

Correct Answer: BEF


Leave a Reply

Your email address will not be published.