New Released Free Update of 1y0-341 Exam Practice Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your CCP-N Newest 1y0-341 QAs Citrix ADC Advanced Topics – Security, Management, and Optimization exam. We will assist you clear the Apr 24,2022 Hotest 1y0-341 vce dumps exam with CCP-N 1y0-341 exam question. We 1y0-341 new questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1y0-341 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1y0-341 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1y0-341 dumps.Although questions are from 1y0-341 free dumps, the validity and accuracy of the 1y0-341 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

A Citrix Engineer needs to set up access to an internal application for external partners.

Which two entities must the engineer configure on the Citrix ADC to support this? (Choose two.)

A. SAML Policy

B. SAMLldP Profile

C. SAMLldP Policy

D. SAML Action

Correct Answer: AB

Reference: https://www.citrix.com/blogs/2015/04/09/how-to-use-saml-authentication-with- storefront-2-6/


Question 2:

Which action ensures that content is retrieved from the server of origin?

A. CACHE

B. MAY_CACHE

C. NOCACHE

D. MAY_NOCACHE

Correct Answer: C

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-adc/current-release/optimization/integrated- caching/ configure- cookies-headers-and-polling.html


Question 3:

Scenario: During application troubleshooting, a Citrix Engineer notices that response traffic received from a protected web application is NOT matching what the web server is sending out. The auditor is concerned that Man-In-The-Middle attack is in progress.

Which action is the Citrix Web App Firewall performing that would trigger this false positive?

A. Removing the Last-Modified header

B. Inserting a hidden form field

C. Removing the Accept-Encoding header

D. Modifying and adding cookies in the response

Correct Answer: D


Question 4:

Which license must be present on the Citrix ADC for the Citrix Application Delivery Management (ADM) Service to generate HDX Insight reports that present one year\’s worth of data?

A. Advanced

B. Premium Plus

C. Premium

D. Standard

Correct Answer: C


Question 5:

Which Citrix Application Delivery Management (ADM) feature can a Citrix Engineer use to narrow a list of Citrix ADC devices based on pre-defined criteria?

A. AutoScale Groups

B. Instance Groups

C. Configuration Template

D. Tags

E. Agent

Correct Answer: D


Question 6:

Which protection can a Citrix Engineer implement to prevent a hacker from extracting a customer list from the company website?

A. Cross-Site Request Forgeries (CSRF)

B. Form Field Consistency

C. HTML Cross-Site Scripting (XSS)

D. HTML SQL Injection

Correct Answer: D


Question 7:

A Citrix Engineer is notified that no traffic is reaching the protected web application. While investigating, the

engineer notices that the Citrix Web App Firewall policy has 516,72 hits.

What should the engineer check next?

A. The security checks in the assigned profile

B. The HTML Error Object

C. The policy expression

D. The security checks in the global default profile

Correct Answer: A


Question 8:

Scenario: A Citrix Engineer configures Citrix Web App Firewall to protect an application. Users report that they are NOT able to log on. The engineer enables a Start URL relaxation for the path //login.aspx.

What is the effect of the Start URL relaxation on the application?

A. Access to the path /login.aspx is unblocked.

B. Access to the path /login.aspx is blocked.

C. External users are blocked from the path /login.aspx. Internal users are permitted to the path / login.aspx.

D. Non-administrative users are blocked from the path /login.aspx Administrative users are permitted to the path /login.aspx.

Correct Answer: A


Question 9:

Scenario: A Citrix Engineer wants to protect a web application using Citrix Web App Firewall. The engineer enables the Learn action for the Start URL, HTML, Cross-Site Scripting, and HTML SQL Injection protections. The engineer assigns this profile to a policy, which is then bound to the virtual server.

Which two items can the engineer check to determine that the Learn action is NOT capturing any rules? (Choose two.)

A. The HTML Error Object is configured for the profile.

B. Enough space is left on the /flash file system.

C. The aslearn process is running on the Citrix ADC appliance.

D. The Learn database is less than 20 MB.

Correct Answer: AC


Question 10:

A Citrix Engineer wants to delegate management of Citrix Application Delivery Management (ADM) to a junior team member.

Which assigned role will limit the team member to view all application-related data?

A. readonly

B. appReadonly

C. admin

D. appAdmin

Correct Answer: B

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-application-delivery-management- service/setting-up/ configuring- role-based-access-control.html


Question 11:

Which Front End Optimization technique causes the Citrix ADC to resize images before sending them to the client?

A. Minify

B. Shrink to Attributes

C. Compression

D. Inlining

Correct Answer: B

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-adc/current-release/optimization/front-end- optimization.html


Question 12:

Scenario: A Citrix Engineer implements Application-level Quality of Experience (AppQoE) to protect a web application. Shortly after that, users call to complain that nearly every request is being met with a Captcha.

What can the engineer do to improve the user experience?

A. Disable the Captcha.

B. Increase the DOS Attack Threshold.

C. Increase the Policy Queue Depth.

D. Increase the Session Life.

Correct Answer: B


Question 13:

What is required for connecting a data center to the Citrix Application Delivery Management (ADM) Service?

A. Instance

B. Configuration Job

C. Agent

D. Syslog

Correct Answer: C

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-application-delivery-management- service/citrix-applicationdelivery-management-service.html


Question 14:

Which feature of Learning should a Citrix Engineer configure to direct Citrix Web App Firewall to learn from specific sessions?

A. Advanced policy expression filter

B. Default policy expression filter

C. Trusted Learning Clients list

D. Manage Content Types for Safe Commerce

Correct Answer: C

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/citrix-adc/current-release/application- firewall/profiles/learning.html


Question 15:

Which Citrix Application Delivery Management (ADM) Analytics page allows an engineer to monitor the metrics of end-point analysis and authentication failures?

A. Gateway Insight

B. HDX Insight

C. Web Insight

D. Security Insight

Correct Answer: A


Leave a Reply

Your email address will not be published.