[Latest Version] Free HPE0-S57 PDF Download with 100% Pass Guarantee

Attention please! Here is the shortcut to pass your Apr 29,2022 Hotest HPE0-S57 QAs exam! Get yourself well prepared for the HPE ASE Newest HPE0-S57 QAs Designing HPE Hybrid IT Solutions exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE0-S57 exam questions. With We latest HPE0-S57 new questions, you’ll pass the HPE ASE Latest HPE0-S57 pdf dumps Designing HPE Hybrid IT Solutions exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE0-S57 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE0-S57 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE0-S57 dumps.Do you what to see some samples before HPE0-S57 exam? Check the following HPE0-S57 free dumps or download HPE0-S57 dumps here.

Question 1:

A customer is a cloud provider who needs a new storage array. They want a solution that has built-in multi-tenancy features. Why should you propose HPE 3PAR StoreServ to the customer?

A. It divides controller nodes into groups for multiple tenants.

B. It includes the virtual domains feature as part of all-inclusive licensing.

C. It divides drives into separate pools for multiple tenants.

D. It includes the NPARs feature for physical separation of the array into tenant areas.

Correct Answer: B

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/getpdf.aspx/4aa3-3516enw.pdf


Question 2:

A customer is looking for a new platform to support their AI research projects. Which technology should you recommend?

A. Peer Persistence

B. Multi-core GPUs

C. Availability clustering

D. Persistent memory

Correct Answer: A

Reference: https://www.hpe.com/emea_europe/en/solutions/infosight.html


Question 3:

A customer is looking to virtualize desktops and application access to provide better business continuance and disaster recovery. They also need simplified deployment and the ability to scale out in the feature. Which HPE platform should you recommend?

A. Edgeline

B. ProLiant DL

C. Superdome Flex

D. SimpliVity

Correct Answer: D

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/getpdf.aspx/a00019351enw.pdf


Question 4:

What must be taken into account when using the HPE FlexFabric 5945 4-slot Switch as a ToR switch in a solution?

A. adding in a Network Analytics Engine license

B. specifying a fan tray with the appropriate direction of airflow

C. adding in an Intelligent Resilient Framework license

D. selecting power supplies with adequate reserve PoE capacity

Correct Answer: B

Reference: https://www.hpe.com/uk/en/product-catalog/networking/networking-switches/pip.hpe-flexfabric-5945-switch-series.1010931108.html


Question 5:

A customer wants to implement a container platform across their enterprise data center. They need to automate hardware and software configurations to quickly provision and deploy at scale. Which authentication solution should you recommend?

A. Red Hat Ansible Tower

B. OpenStack on OpenStack

C. Chef

D. DevStack

Correct Answer: A


Question 6:

A customer is purchasing a full rack of DL380 Gen10 servers. They are under a severe time constraint and would like the servers to be ready to receive applications upon power up. What should be recommended to satisfy this requirement?

A. Use HPE Proactive Care services.

B. Use HP Pointnext service patching and OS installation services.

C. Include a Customer Intent Document with the order, requesting OS installation services.

D. Nothing additional: all servers arrive from the factory ready for application deployment.

Correct Answer: B


Question 7:

A customer contacts you for assistance with an expansion of their current HPE Synergy environment. The existing environment contains:

1.

one Synergy 12000 frame

2.

two Composers

3.

eight SY480 Compute Modules – 1 CPU – 384GB RAM – 3820C 10/20GbE CNA

4.

one D3940 Storage Module

The new requirement is 16Gb FC connectivity to a newly-deployed 3PAR storage array.

Which components should you include? (Choose two.)

A. Synergy 3830C Host Bus Adapter

B. two QSFP AOC/DAC cables for ICM clustering

C. a second CPU per Compute Module

D. HPE Synergy FC License Upgrade per Composer pair

E. an additional Virtual Connect SE 40Gb F8

Correct Answer: AD

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=c05061206


Question 8:

A customer running multiple HPE Synergy frames wants to change a parameter in the BIOS of all their VMware servers, based on the recommendations of their VMware team. Where is the most efficient location to make this change?

A. iLO Federation

B. Server Profile Template

C. Logical Enclosure

D. ROM Based Setup Utility (RBSU)

Correct Answer: B


Question 9:

A customer asks you about the features of the HPE SimpliVity, such as performance, availability, efficiency, and protection. Which statement is correct about an HPE SimpliVity solution that enables these features?

A. The OmniStack Accelerator Card (OAC) contains a FPGA programmed with HPE SimpliVity deduplication, compression, and optimization algorithms.

B. The OmniStack Accelerator Card (OAC) connects directly to the iSCSI VIP address enabled by the OVC.

C. The OmniStack Accelerator Card (OAC) has direct hardware access to the two PCIe cards through VM direct path IO.

D. The OmniStack Virtual Controller(OVC) creates an iSCSI datastore where the hypervisor stores the workload VMs.

Correct Answer: A

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/getpdf.aspx/a00009003enw.pdf (6)


Question 10:

In preparation for a customer presentation, you need to provide meaningful estimates of cooling requirements for HPE ProLiant, HPE Apollo, and HPE Synergy servers. What should you use?

A. HPE Synergy Planning Tool

B. HPE Proposal Web

C. HPE Server Memory Configurator

D. HPE Power Advisor

Correct Answer: D

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/GetPDF.aspx/4AA6-2925ENW.pdf


Question 11:

A customer requires front panel access for their Gen10 servers. What is required to meet this need?

A. a USB 2.0 Ethernet adapter

B. an installed iLo Advance license

C. Secure Boot enabled

D. Two-factor authentication enabled

Correct Answer: A

HPE iLO Service port – How to use it?


Question 12:

A customer is looking for a switch virtualization feature that can help them simplify the management of their HPE FlexFabric switches. Which technology should you recommend?

A. VSF

B. MSTP

C. VXLAN

D. IRF

Correct Answer: D

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c04214037anddocLocale=en_US (6)


Question 13:

A customer is asking for the latest version of the HPE Nimble Storage Integration Guide. Where can the customer download the guide?

A. HPE SPOCK

B. HPE Product Bulletin

C. HPE InfoSight

D. HPE Information Library

Correct Answer: C

Reference: https://community.hpe.com/t5/Application-Integration/Announcing-the-release-of-HPE-Nimble-Storage-PowerShell-Toolkit/td-p/7017899#.XgCDWmbVLiw


Question 14:

A customer is interested in a Synergy solution. They need 100 compute modules and expect the workload to double in two years. They ask for the minimum number of management ports they will need to connect Synergy frames into their management network. How should you reply?

A. FLMs from all frames connect into a management ring, and the management ring connects into their management network with two uplinks.

B. FLMs from all frames connect to two external switches, and these two switches connect into their management network.

C. Synergy solution only allows 15 frames to be interconnected, so growth in customer\’s workload is not supported.

D. The RJ-45 ports on the front of each frame are connected to an external switch, which is connected into their management network.

Correct Answer: A


Question 15:

You are designing a network topology for a customer. The customer is looking for a large-scale Layer 2 fabric, with redundant links and load balancing, while avoiding traditional STP, RSTP, and MSTP protocols. Which switch will support these features with industry standard technology?

A. HPE FlexFabric 5980

B. HPE FlexFabric 12902E

C. Aruba 8325

D. HPE FlexFabric 5710

Correct Answer: B

https://h20195.www2.hpe.com/v2/getpdf.aspx/c04111378.pdf


Leave a Reply

Your email address will not be published.