[Latest Version] Free DES-1423 PDF Download with 100% Pass Guarantee

Attention please! Here is the shortcut to pass your DES-1423 exam! Get yourself well prepared for the DCS-IE DES-1423 Specialist Implementation Engineer Isilon Solutions Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update DES-1423 vce. With We latest DES-1423 practice tests, you’ll pass the DCS-IE DES-1423 Specialist Implementation Engineer Isilon Solutions Exam exam in an easy way

Visit our site to get more DES-1423 Q and As:https://www.dumps4sure.com/des-1423.html (68 QAs Dumps)
Question 1:

When reviewing the actual protection output of N 4/2, what does the number “4” represent?

A. FEC stripe units per stripe

B. Hard drives used per stripe

C. Volume stripes per file system

D. FEC stripe units per file system

Correct Answer: A

It\’s OneFS FEC protection nomenclature for our “hybrid” protection polices. More generally, it\’s written as:

N M/b

where “N” is the number of data stripe units in a stripe, “M” is the number of FEC stripe units in a stripe, and “b” is the number of stripe units in a stripe which are allowed to reside on the same node.

Reference: https://www.dell.com/community/Isilon/Isi-get-output/td-p/7085467


Question 2:

What defines FEC link aggregation mode?

A. Switches to the next interface when the primary interface becomes unavailable.

B. Balances outgoing traffic based on hashed protocol header information that includes source and destination addresses, and VLAN tag.

C. Balances outgoing traffic based on hashed protocol header information that includes source and destination addresses.

D. Balances outbound traffic across all active ports in the aggregated link.

Correct Answer: B

Reference: http://doc.isilon.com/onefs/8.0.0/help/en-us/ifs_r_link_aggregation_methods.html


Question 3:

In Isilon OneFS, what is a characteristic of CoW with snapshots?

A. Used for small changes, inodes, and directories.

B. Avoids the double write penalty.

C. Increases file fragmentation.

D. Used for more substantial changes such as deletes.

Correct Answer: A

With copy on write, as the name suggests, a new write to HEAD results in the old blocks being copied out to the snapshot version first. Although this incurs a double write penalty, it results in less fragmentation of the HEAD file, which is better

for cache prefetch, etc.

Typically, CoW is most prevalent in OneFS and is primarily used for small changes, inodes and directories.

Reference: https://www.dellemc.com/resources/en-us/asset/white-papers/products/storage/h15048-wp-next-gen-data-protection-snapshot-iq.pdf


Question 4:

A company wants to re-use HD400 nodes into a new cluster with OneFS 8.2.0. What is the minimum number of HD400 nodes required?

A. 3

B. 4

C. 5

D. 6

Correct Answer: A

Reference: https://www.commoncriteriaportal.org/files/epfiles/383-7-148 ST v1.0.pdf (9)


Question 5:

On which node does the SSIP initially reside?

A. Highest node ID

B. Lowest node ID

C. Lowest logical node number

D. Highest logical node number

Correct Answer: B

The SmartConnect Service IP (SSIP) will always reside on the lowest node (that is available) in the cluster (Node1 in most cases). This IP does not move between nodes until the lowest node number goes offline (planned/unplanned). Reference: http://www.jasemccarty.com/blog/configuring-emc-isilon-smartconnect-part-i-smartconnect-basic/


Question 6:

Which command shows the node running as the job coordinator?

A. isi job statistics

B. isi job status

C. isi job status -v

D. isi job statistics view -v

Correct Answer: C

Reference: http://doc.isilon.com/onefs/8.2.0/cli/ifs_r_isi_job_status_view.html


Question 7:

What is the recommended number of delegations for a SmartConnect zone name for each SmarConnect zone alias on a cluster?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: D


Question 8:

A company has a 4-node Isilon H600 cluster dedicated for a high-performance workflow. The administrator wants to convert their cluster SSD strategy from L3 cache to use the SSDs for metadata acceleration.

What should be considered?

A. Migration of data and metadata from the SSDs to HDDs can take hours.

B. Once enabled, the L3 cache cannot be disabled without support assistance.

C. Converting to use SSDs for metadata acceleration turns off prefetching.

D. Deselecting L3 cache for an SSD strategy has no impact to the workflow.

Correct Answer: C

Reference: https://technodocbox.com/69495789-Databases/Storage-tiering-with-dell-emc-isilon-smartpools.html


Question 9:

When configuring NTP on a 4-node Gen 6 cluster, how many chimer nodes are automatically configured on the cluster?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: C

By default, if the cluster has more than three nodes, three of the nodes are selected as \’chimers\’. Chimers are nodes which can contact the external NTP servers. If the cluster comprises three nodes or less, only one node will be selected as a chimer. If no external NTP server is set, they will use the local clock instead. The other non-chimer nodes will use the chimer nodes as their NTP servers. The chimer nodes are selected by the lowest node number which is not excluded from chimer duty. Reference: https://community.emc.com/community/products/isilon/blog/2019/04


Question 10:

An Isilon administrator has four H600 nodes and eight A2000 nodes in the cluster. The file pool policy is configured to have all new data written to the H600 nodes. After a few weeks, the administrator has some concerns about the available capacity on the H600 nodes.

Which feature should be configured to accept writes, even after the H600 nodes become full?

A. SmartPools

B. GNA

C. Virtual Hot Spare

D. Spillover

Correct Answer: D

Reference: https://groups.google.com/forum/#!topic/isilon-user-group/CpalY7Jy6Xs


Question 11:

What is the minimum storage space needed on a datastore to hold InsightIQ?

A. 50 GB

B. 65 GB

C. 70 GB

D. 85 GB

Correct Answer: C

Reference: https://www.dellemc.com/da-dk/collaterals/unauth/technical-guides-support-information/products/storage/docu93641.pdf (10)


Question 12:

An administrator uses a TreeDelete job to delete a large directory. After the job starts, users notice an issue with performance on the cluster. Which recommended action will resolve the performance issue with the job?

A. Modify the running job to use a high impact policy to reduce the amount of time users are impacted. Schedule the job after business hours in the future.

B. Let the job continue to run at the current impact level and schedule future jobs for after business hours so they do not impact users.

C. Modify the running job to use an OFF_HOURS policy that runs at low impact during business hours and medium impact after business hours.

D. Pause the running job and resume after business hours using a high impact policy so that it does not impact users.

Correct Answer: A


Question 13:

An Isilon cluster has ten A200 nodes and the node pool data protection level is set to N 2. The data access pattern is currently set to streaming. If the data access pattern is changed to concurrency, how many stripes for a 1 MB file are moved to the other drive(s)?

A. 0

B. 2

C. 4

D. 6

Correct Answer: B


Question 14:

What are the methods to join a node to an Isilon cluster?

A. Configuration wizard, SSH connection, or CLI only

B. Serial connection, Configuration wizard, or CLI only

C. Front panel display, serial cable, or Configuration wizard only

D. Front panel display, Configuration wizard, WebUI, or CLI only

Correct Answer: D


Question 15:

What is a requirement when adding Gen 6 nodes to an existing Isilon Gen 5 cluster?

A. 40 Gb InfiniBand ports

B. Decreased journal size for storage performance

C. Dedicated bootflash drives

D. NVRAM dependency

Correct Answer: A

Reference: https://community.emc.com/community/products/isilon/blog/2017/05/25/next-gen-nodes


Visit our site to get more DES-1423 Q and As:https://www.dumps4sure.com/des-1423.html (68 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.