[Latest Version] Free adm-201 PDF Download with 100% Pass Guarantee

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Salesforce Certified Administrator adm-201 Administration Essentials for New Admins exam. We will assist you clear the adm-201 exam with Salesforce Certified Administrator latest adm-201 dumps. We adm-201 dumps are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more adm-201 Q and As:https://www.pass4king.com/ADM-201.html (1599 QAs Dumps)
Question 1:

Limitation for an organization related to triggers?

Correct Answer: SF limits the number of time triggers an organization can execute per hour. The limits are as follows: Developer Edition: 50 Enterprise Edition: 500 Unlimited Edition: 1000


Question 2:

How can users obtain a security token?

Correct Answer: 1. By changing their password 2. By resetting their security token via the Salesforce UI


Question 3:

If your Marketing team needed to add 10,000 existing leads to a campaign at one time, what would be the best way to do this?

Correct Answer: Create a report


Question 4:

What profile permission is required for editing and deleting public tags?

Correct Answer: Tag Manager. Note: Tag Manager is enabled by default for the System Administrator profile.


Question 5:

What type of relationship must exist if you would like the child record to remain if the parent is deleted?

Correct Answer: 1-1


Question 6:

Why are Sharing Rules used?

Correct Answer: To open up access to records you wouldn\’t naturally get through Organization Wide, Defaults and RoleHierarchy. They are the exceptions to the Organization Wide Defaults.


Question 7:

How does a Profile differ from a Role?

Correct Answer: Profile controls what a user can do (read, create, edit, delete) with records


Question 8:

What does the Role Hierarchy control?

Correct Answer: Controls data visibility and record roll up


Question 9:

Who can import data for all users?

Correct Answer: System Admin and Marketing User Profile can import Leads.


Question 10:

How does the Import Wizard perform matching when updating records?

Correct Answer: By Salesforce ID


Question 11:

Define the Contract Manager profile.

Correct Answer: Standard user perm edit, approve, activate, delete contracts


Question 12:

Define the Read Only Profile.

Correct Answer: Can only view records


Question 13:

What can Delegated Admins do?

Correct Answer: View All and Modify ALL Access by Object


Question 14:

How does a Profile differ from a Role?

Correct Answer: Profile controls what a user can do with records (read, create, edit, delete. The Role controls the level of visibility that users have to organizations data.


Question 15:

When would you choose to build a Public Group?

Correct Answer: To simplify the number of sharing rules built or when defining folder or list view access.


Visit our site to get more adm-201 Q and As:https://www.pass4king.com/ADM-201.html (1599 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.