[Latest Version] Easily Pass ACP-01301 Exam With Updated ACP-01301 Preparation Materials

We provides the most up to date and accurate preparing materials of the Autodesk Certified Professional latest ACP-01301 dumps , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your Autodesk Certified Professional Apr 07,2022 Hotest ACP-01301 QAs Autodesk Certified Professional – Revit for Architectural Design exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose We online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a Autodesk Certified Professional certified professional in IT industry.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ACP-01301 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the ACP-01301 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ACP-01301 dumps.Questions and answers from ACP-01301 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full ACP-01301 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Which will you NOT use when editing a Titleblock?

A. Text

B. Images

C. Lines

D. Phases

E. Labels

Correct Answer: D


Question 2:

Which statement about camera view is FALSE?

A. You can modify camera position and target points in a 3D view only

B. You can change the crop region by moving the top, bottom, right, and left clip planes

C. The camera target point defines the initial axis of rotation for a camera view

D. You can modify detail level and ,model graphics style of camera views

Correct Answer: A


Question 3:

Which viewport instance properly sets the display style to Hidden Line or Wireframe?

A. View Scale

B. Detail Level

C. Model Graphics Style

D. Detail Number

Correct Answer: C


Question 4:

When you create a floor on a level, the bottom of the floor is placed on that level, with the thickness projecting upward.

A. False

B. True

Correct Answer: A


Question 5:

Which TWO tools help you save steps while placing many window types in a project?

A. Move

B. Split Face

C. Match Type

D. Create Similar

Correct Answer: CD


Question 6:

Which key rotates a component counter clockwise by 90 degrees?

A. SPACEBAR

B. CTRL

C. ENTER

D. ALT

Correct Answer: A


Question 7:

What is the first step that you perform to change a section view to a detail view?

A. Select the section or callout symbol

B. On the View menu, click View Properties

C. Create a new section or callout view

D. Open the parent view

Correct Answer: A


Question 8:

You can create a walkthrough by placing keyframes to generate a camera path in a plan view.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 9:

When a family with labeled dimensions as instance parameters is placed in a project, what controls display to help you work with it?

A. Shared Parameters

B. Shape handles

C. Place families

D. Templates

Correct Answer: B


Question 10:

Which tool copies walls or lines at a numerically assigned distance?

A. Align

B. Trim

C. Split

D. Offset

Correct Answer: D


Question 11:

Which standard views are created by the default project template?

A. Roof Plan

B. North Elevation

C. Site Plan

D. Level 1 Floor Plan

Correct Answer: BCD


Question 12:

What connects the keyframes that you place in a plan view while drawing a walkthrough path?

A. Line

B. Field

C. Spline

D. Dashed line

Correct Answer: C


Question 13:

Which settings are included when you define a project environment?

A. Line Styles

B. Weather

C. Display

D. Colours

Correct Answer: ACD


Question 14:

Which key flips the orientation of a compound wall in plan view?

A. tab

B. spacebar

C. ENTER

D. SHIFT

Correct Answer: B


Question 15:

Which statement about Detail Views is FALSE?

A. You can only delete them from the parent view

B. By default they appear only in the parent view

C. They automatically have a different view scale from the parent view

D. They appear in a separate section of the Project Brower

E. You create them with the Callout or Section Tool

Correct Answer: A


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *