[Latest Version] Easily Pass 1z0-204 Exam With Updated 1z0-204 Preparation Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your 1z0-204 exam! Get yourself well prepared for the Others Oracle Certifications 1z0-204 Oracle EBS R12: E-Business Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1z0-204 dumps. With We latest 1z0-204 actual tests, you’ll pass the Others Oracle Certifications 1z0-204 Oracle EBS R12: E-Business Essentials exam in an easy way

Visit our site to get more 1z0-204 Q and As:https://www.pass4true.com/1Z0-204.html (199 QAs Dumps)
Question 1:

You can enter and view dates in any valid format in Oracle E-Business Suite Release 12. You can also enter and view numbers with either the period (full stop) character or comma as the decimal separator. Regardless of the various formats that can be used to enter dates and numbers, the actual values are stored in the database in the _____.

A. UTF8 format

B. ASCII format

C. US7ASCII character set

D. Standard number format

E. Uniform canonical format

Correct Answer: E


Question 2:

Company X has three Operating Units: A, B, and C. Each Operating Unit has the MO:Security Access profile option called ABC Security assigned. Operating Unit A has both the MO: Operating Unit profile option and the MO: Default Operating Unit profile option assigned to it.

Which statement is true?

A. Paul can create transactions for the A, B, and C Operating Units.

B. All transactions created by Paul are automatically assigned to the Operating Unit A.

C. Paul can report on data across A, B, and C Operating Units, but enter transactions only against A.

D. The profile option did not include Operating Unit B and Operating Unit C due to an error by the system administrator.

E. The Payables responsibility is linked to the Operating Unit A by the MO: Operating Unit profile option and can create transactions for that Operating Unit alone.

Correct Answer: A


Question 3:

A global company uses Oracle E-Business Suite Release 12 for its operations in the U.S. and Canada.

The company is now adding Mexico to the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications. As a system administrator, you need to set the MO: Operating Unit profile option for Mexico. Customer is not using Multi-Org Access Control. You

set the MO: Operating Unit profile option at the _____ level.

A. Site

B. User

C. Application

D. Responsibility

Correct Answer: D


Question 4:

The APPL_TOP directory in Oracle E-Business Suite Release 12 contains _____.

A. redo log files

B. database files

C. data tablespaces

D. index tablespaces

E. the system tablespace

F. the product directories and files for Oracle Applications

Correct Answer: F


Question 5:

Which two parameters facilitate cross organization reports in a Multi-Org environment? (Choose two.)

A. Ledger

B. Legal Entity

C. Operating Unit

D. Reporting Level

E. Reporting Context

Correct Answer: DE


Question 6:

XYZ Corp. has acquired ABC Corp. XYZ operates with Multi-Org Access Control. Consequently XYZ Corp. needs to add additional Operating Units. Identify the statement that describes the sequence for adding additional Operating Units.

A. It is not possible to add additional Operating Units.

B. Set the MO: Operating Unit profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.

C. Set the MO: Security Profile profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.

D. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Default Operating Unit profile option.

E. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, assign the Operating Unit to a security hierarchy, run Security List maintenance concurrent program, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Security Profile profile option.

Correct Answer: E


Question 7:

Application Security consists of User, Responsibility, and Self-Service Application Security. Select three authorizations to which a responsibility allows access. (Choose three.)

A. Ledger

B. Legal Entity

C. Business Groups

D. a specific application or applications

E. a restricted list of windows, functions, and reports

Correct Answer: ADE


Question 8:

John has set up a Context to capture additional information on the Invoice Lines DFF in Oracle Payables. He used Attributes 5, 6, 7, and 9 for this Context. Now he wants to capture additional information using global segments in the same DFF. Select two Attributes that John can use to set up “Global Data Element” segments. (Choose two.)

A. 5

B. 6

C. 7

D. 8

E. 9

F. 10

Correct Answer: DF


Question 9:

ABC Corp. has a number of service calls that require a resource to be designated. Using the CRM Application Foundation module, identify the component that helps ABC Corp. designate resources that will own and work on the task.

A. Task Manager

B. Resource Manager

C. Escalation Manager

D. Assignment Manager

Correct Answer: D


Question 10:

Select three features that Multi-Org provides to satisfy business needs. (Choose three.)

A. secures user access to data

B. supports fixed asset management

C. procures from one Legal Entity and receives in another

D. supports multiple language installations of Oracle Applications

E. supports any number of business units within a single installation

Correct Answer: ACE


Question 11:

A Ledger is a financial reporting entity. What is new in Oracle E-Business Suite Release 12 that facilitates generation of accounting entries?

A. Ledger

B. Chart of Accounts

C. Multi-Org Structure

D. Accounting Convention

E. Financial Accounting Calendar

Correct Answer: D


Question 12:

You have received a workflow notification from the Oracle E-Business Suite Release 12 instance, which requires an electronic signature in your response. Identify the true statement regarding your notification response.

A. You can reply to the email notification by attaching your electronic signature.

B. You can reply to the email by providing your login password to Oracle E-Business Suite Release 12.

C. You can submit your response from any of your worklists after logging in to the Oracle E-Business Suite Release 12 instance.

D. You can submit your response only from your personal worklist after logging in to the Oracle E-Business Suite Release 12 instance.

Correct Answer: C


Question 13:

Identify three features of Multi-Org. (Choose three.)

A. The data can be logically partitioned.

B. Users can be assigned to specific organizations.

C. It defines organizations and the relationships between them.

D. Multiple installations of Oracle Applications products are needed.

E. It enables at most two business units to use a single installation of Oracle Applications.

Correct Answer: ABC


Question 14:

ABC Corporation has set up the Accounting Key Flexfield. It has also set up a Descriptive Flexfield to store vehicle information associated with the asset category “Vehicle.” Identify three correct statements. (Choose three.)

A. The Descriptive Flexfield is called an “intelligent key structure.”

B. The Descriptive Flexfield for the asset category “Vehicle” captures only additional information.

C. The Descriptive Flexfield for the asset category “Vehicle” appears as a normal field on a form.

D. The combination of values in the Accounting Flexfield identifies a particular business entity or class of entities.

E. You can define cross-validation rules to control the allowable combinations of segment values for the Accounting Flexfield.

Correct Answer: BDE


Question 15:

Identify two features of a table-validated Value Set. (Choose two.)

A. A table-validated Value Set has no list of approved values associated with it.

B. Table-validated Value Sets obtain their lists of approved values from existing application tables.

C. The values in a table-validated Value Set are stored in Oracle Application Object Library\’s tables.

D. In a table-validated Value Set, you need to enter each value manually using the Segment values window.

E. A table-validated Value Set enables you to use your own application tables as Value Sets for Flexfield Segments.

Correct Answer: BE


Visit our site to get more 1z0-204 Q and As:https://www.pass4true.com/1Z0-204.html (199 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.