HPE6-A45 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

We ensures to provide the most update HPE6-A45 pdf with the most accurate answers. We Aruba Certified Switching Professional (ACSP) V1 HPE6-A45 vce are the most complete and authoritative HPE6-A45 real exam questions with which one can pass the Aruba Certified Switching Professional (ACSP) V1 HPE6-A45 exam in an easy way. Preparing for Aruba Certified Switching Professional (ACSP) V1 HPE6-A45 Implementing Aruba Campus Switching solutions exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

Visit our site to get more HPE6-A45 Q and As:https://www.passcerty.com/hpe6-a45.html (168 QAs Dumps)
Question 1:

Refer to the exhibit.

AOS-Switches will enforce 802.1X authentication on edge ports. The company has two RADIUS servers, which are meant to provide redundancy and load sharing of requests. The exhibit shows the planned RADIUS settings to deploy to the switches.

What should customers understand about this plan?

A. AOS switches do not support two RADIUS servers for redundancy, instead, a secondary authentication method is required.

B. Dynamic authentication is only permitted on one of the RADIUS servers and must be removed from the other.

C. Each RADIUS server must use a unique port number for the authentication and dynamic authorization port.

D. Each AOS-Switch will send all RADIUS requests to the first server on the list unless that server becomes unreachable.

Correct Answer: D


Question 2:

Refer to the exhibits. Exhibit 1.

Exhibit 2.

The exhibits show the current operational state for routes on Switch-3. The company wants Switch-3 to prefer the link to Switch-1 over the link to Switch-2 for all intra-area, inter-area, and external traffic. What can the network administrator do to achieve this goal?

A. Set the OSPF cost on VLAN 108 higher than 1 on Switch-2 and Switch-3.

B. Set the OSPF administrative distance on Switch-2 higher than 110.

C. Set the OSPF area type to normal on all of the switches in Area 1.

D. Set the cost in the OSPF Area 1 stub command higher than 1 on Switch-2.

Correct Answer: D


Question 3:

An AOS-Switch implements tunneled node.

Which benefit does the PAPI enhanced security key provide?

A. It validates the signature for firmware pushed to the switch dynamically.

B. It encrypts traffic sent and received by tunneled-node endpoints.

C. It authenticates control traffic between the switch and its Mobility Controller.

D. It provides an extra layer of authentication for endpoints on tunneled-node ports.

Correct Answer: C


Question 4:

Refer to the exhibit.

A network administrator needs to deploy AOS-Switches that implement port-based tunneled node. Their Aruba controller has IP address 10.1.10.5/24. The architect has assigned tunneled-node endpoints to VLAN 20. What is one issue with the current configuration planned for VLAN 20 on the switch?

A. VLAN 20 must have GRE enabled on it.

B. VLAN 20 cannot have an IP address.

C. VLAN 20 must have an IP address in the same subnet as the controller.

D. VLAN 20 must not enable jumbo frames.

Correct Answer: D


Question 5:

Refer to the exhibit.

The network administrator enables DHCP snooping globally and on VLAN 2. An additional step is mandatory for DHCP snooping to operate correctly and for clients to receive DHCP settings. What is the additional mandatory step?

A. Define trk1 as a trusted DHCP port.

B. Define an authorized DHCP server.

C. Enable ARP protection.

D. Define edge ports as untrusted DHCP ports.

Correct Answer: D


Question 6:

What must an OSPF router do to ensure nonstop routing should a standby member take over as commander when the original VSF commander fails?

A. It must run the shortest path first algorithm.

B. It must participate in a new election for the Designated Router.

C. It must initiate a graceful restart.

D. It must re-establish adjacency with its Designated Router.

Correct Answer: C


Question 7:

Refer to the exhibit.

The routing switches shown in the exhibit run OSPF on the links between each other. The commander in the Switch-1 VSF fabric goes down. Traffic is disrupted for several seconds.

What should a network administrator do to support a faster failover in a similar situation?

A. Configure echo mode BFD on the VLAN that connects Switch-1 and Switch-2.

B. Add VRRP on the VLAN between Switch-1 and Switch-2.

C. Configure graceful restart, or nonstop OSPF, on Switch-1 and Switch-2, with a proper timer.

D. Create a redundant virtual link between Switch-1 and Switch-2.

Correct Answer: A


Question 8:

Refer to the exhibit.

A company wants to change Area 1 shown in the exhibit from a stub area to a totally stub area. What will be one effect of this planned change?

A. Routing devices within Area 0 will temporarily lose adjacency with each other.

B. Switch-1 and Switch-2 will adjust the cost with which they advertise area 1 traffic in the backbone.

C. Some traffic from Area 1 to other areas will no longer follow the lowest cost path.

D. Endpoints within Area 1 will no longer be able to reach endpoints in other areas.

Correct Answer: C


Question 9:

An AOS-Switch runs IGMP on A VLAN.

What is a requirement for the switch to be a potential IGMP querier on that VLAN?

A. The switch must run PIM-SM or PIM-DM on that VLAN.

B. The switch must have an IP address on that VLAN.

C. The switch must have IGMP fast leave disabled globally.

D. The switch must have at least one IGMP group configured on it manually.

Correct Answer: B

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=c05207062


Question 10:

Refer to the exhibit.

Switch-1 runs BGP. What should the network administrator do to permit Switch-1 to establish a neighbor relationship with Router-1?

A. Configure 192.168.1.2 as a neighbor manually within the BGP context.

B. Specify 192.168.1.0/30 with the network command in the BGP context.

C. Enable BGP on VLAN 100.

D. Set the BGP AS number to 46501.

Correct Answer: A


Question 11:

Network administrators need to track when traffic matches deny entry in an ACL applied to a port. They want the alert to be sent to a syslog server that is already set up to send logs. What should administrators do to enable alerts?

A. Specify the log option for the ACL entry, and enable ACL debugging.

B. Set the debug destination to session, and enable ACL debugging.

C. Enable ACL debugging, and enable SNMP port security traps.

D. Specify the log option for the ACL entry, and enable SNMP port security traps.

Correct Answer: D


Question 12:

Refer to the exhibits. Exhibit 1

Exhibit 2

Exhibit 1 shows a portion of the BGP routing table when the BGP solution was first deployed. Exhibit 2 shows the same portion at the current time. What can explain the current state?

A. Due to changes in the private network, Switch-1 can no longer reach 192.168.2.1.

B. Switch-1 can no longer reach ISP 1 at 192.168.1.1.

C. Due to changes at ISP 1, Switch-1 now selects a different best route.

D. An administrator has applied a route map on Switch-1 that filters advertised routes.

Correct Answer: C


Question 13:

A network administrator needs to create a QoS policy on an AOS-Switch. What is one component that the administrator must create before the policy?

A. an extended IPv4 ACL

B. a traffic behavior

C. an extended MAC ACL

D. a traffic class

Correct Answer: D


Question 14:

A network administrator needs to create a backplane stack with four AOS-Switches. The administrator wants to choose which switch becomes the commander. Which procedure meets those needs?

A. Boot all of the switches at the same time and then connect the backplane stacking links. Then, access the desired commander, and make sure it has member ID 1.

B. Configure backplane switches settings on each switch while disconnected. Make sure the desired commander has priority value 1. Then, connect the switches.

C. Boot up the desired commander first and make sure stacking is enabled on it. Then, connect the stacking links and boot the other switches.

D. Configure backplane switching settings on each switch while disconnected. Make sure the desired commander has member ID 1. Then, connect the switches.

Correct Answer: D


Question 15:

A company deploys AOS-Switches at sites with inexperienced IT staff. The main office network administrators want to monitor thresholds to generate alerts on branch switches. What should be set up for this purpose?

A. an SNMP trap

B. an RMON alarm

C. an auto-config server

D. an sFlow instance

Correct Answer: A


Visit our site to get more HPE6-A45 Q and As:https://www.passcerty.com/hpe6-a45.html (168 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.