Free Sharing Updated 71800X VCE and PDF Exam Practice Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your ACSS 71800X 71800X – Avaya IX Messaging Implementation and Maintenance exam. We will assist you clear the 71800X exam with ACSS 71800X vce. We 71800X pdf are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more 71800X Q and As:https://www.pass4true.com/71800x.html (60 QAs Dumps)
Question 1:

If SR140 fax port licenses are present, how many FAX channels are supported by Avaya IX,M Messaging?

A. 48 ports per voice server, 120 max/solution

B. 24 ports per voice server, 120 max/solution

C. 24 ports per voice server, 60 max/solution

D. 48 ports per voice server, 60 max/solution

Correct Answer: D


Question 2:

In Avaya IXTM Messaging, what are the default Voicemail and Application User passwords?

A. default Voicemail password: \’02468\’; default Application User password: \’password\’.

B. default Voicemail password: \’12345\’; default Application User password: \’admin\’.

C. default Voicemail password: \’13579\’; default Application User password: \’password\’.

D. default Voicemail password: \’11111\’; default Application User password: \’password1.

Correct Answer: D


Question 3:

At Maximum Processing Capacity, how many messages per minute (combined email and voice) can Avaya IXTM Messaging successfully process without loss of data, regardless of the number of users?

A. 5000

B. 4000

C. 3000

D. 2000

Correct Answer: B

https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101047702


Question 4:

Which three requirements must be met for an Avaya IXTM Messaging High Availability installation? (Choose three.)

A. Maximum round-trip latency between the voice servers and the PBX must not exceed 200 milliseconds. Optimal round-trip latency is less than 150 milliseconds.

B. All servers must be part of the same Windows domain.

C. All servers must have a minimum 1 Gb/s connection to the network.

D. Maximum round-trip latency between the voice servers and the consolidated servers must not be more than 50 milliseconds.

E. The path of connectivity must have 2 Mb/s guaranteed bandwidth with no steady-state congestion.

Correct Answer: BCE


Question 5:

Which two prerequisites and considerations must be met prior installing Avaya IXTM Messaging? (Choose two.)

A. Antivirus software must be installed and operating according to specifications.

B. The corporate telephone system and PBX must be installed and functioning properly.

C. The server must have the operating system installed, patched and completely updated.

D. Create all accounts on the server locally, and it doesn\’t need to have any domain accounts provisioned.

Correct Answer: AD


Question 6:

In Avaya IXTM Messaging Server, network requirements for larger configurations require a 1 Gb/s network connection between Avaya IXT” Messaging and Email servers. In such cases, a lGb/s layer 2-switch between all servers is also required.

How many users are considered for this larger configuration specification?

A. 400 UC users

B. 500 UC users

C. 800 UC users

D. 1000 UC users

Correct Answer: A


Question 7:

Running Carbonite Availability backup software requires additional space on the IXM Drive. Which statement about running Carbonite Availability is true?

A. There is at least 200MB free space on the drive as is occupied by the program\’s files.

B. There is at least equal free space on the drive as is occupied by the program\’s files.

C. There is at least three time as much free space on the drive as is occupied by the program\’s files.

D. There is at least twice as much free space on the drive as is occupied by the program\’s files.

Correct Answer: C


Question 8:

While doing a backup of the Avaya IXMessaging solution, which three folders must be chosen? (Choose three.)

A. UC\DB

B. UC\DBCom

C. UC\Licenses

D. UC\Messages

E. UC\Prompts

Correct Answer: ABD


Question 9:

The number of Content Sync Engine (CSE) Servers required depends upon the number of advanced users that will be working on the system. What kind of server is required for 2,500 Advanced users, in a High Availability solution?

A. CSE Running on CS

B. CSE Running on Backup Server

C. CSE Running on Voice Server

D. A dedicated CSE Server

Correct Answer: D


Question 10:

Which tool can be used to configure the parameters for Avaya IXTM Messaging to integrate with PBX?

A. SIP Configuration tool

B. PBX Configurator tool

C. Admin tool

D. UC configuration tool

Correct Answer: A


Question 11:

Which version of Avaya IXTM Messaging is able to send SNMP alarms to an SAL gateway?

A. 10.8

B. 10.7

C. 10.6

D. 10.5

Correct Answer: A


Question 12:

If the service is stopped manually, what will restart the SQL DB service automatically?

A. DBWatcher

B. SQLANYs_ASADBJJC

C. DBWatchdog

D. SALANYm_Consolidated

Correct Answer: B


Question 13:

What are three deployment configuration considerations for installation of Avaya IXTM Messaging? (Choose three.)

A. Network or mapped drives are not supported.

B. Network or mapped drives are supported.

C. An Avaya IXTM Messaging server may be installed on the root drive.

D. The drives may be a physical drive, or a single drive with partitions.

E. An Avaya IXTM Messaging server only be installed on the root drive.

Correct Answer: ADE

https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101065045


Question 14:

Which three field settings does the consolidated server have the ability to change? (Choose three.)

A. Company

B. SIP Settings

C. Mailbox Settings

D. Feature Group

E. PBX Settings

Correct Answer: BCE


Question 15:

In Avaya IXTM Messaging High Availability, VSN is designed to support up to how many SIP ports?

A. 100

B. 120

C. 150

D. 220

Correct Answer: A


Visit our site to get more 71800X Q and As:https://www.pass4true.com/71800x.html (60 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.