Free Providing Geekcert Pegasystems PEGACSA71V1 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

How to pass Newest PEGACSA71V1 free download exam easily with less time? Geekcert provides the most valid Jan 14,2022 Latest PEGACSA71V1 QAs exam preparation material to boost your success rate in Pegasystems Pega CSA Latest PEGACSA71V1 pdf Certified System Architect (CSA) 71V1 exam. If you are one of the successful candidates with Geekcert Hotest PEGACSA71V1 exam questions PDF and VCEs, do not hesitate to share your reviews on our Pegasystems Pega CSA materials.

Geekcert – best way to guarantee your PEGACSA71V1 certification and exam success! Geekcert | PEGACSA71V1 certification materials | videos | study guides. Geekcert – help candidates on all PEGACSA71V1 certification exams preparation. pass PEGACSA71V1 certification exams, get PEGACSA71V1 certifications easily. Geekcert PEGACSA71V1 exam certification prep online course training.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest PEGACSA71V1 preparation materials from Pegasystems Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/pegacsa71v1.html

The following are the PEGACSA71V1 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our PEGACSA71V1 dumps.Real questions from PEGACSA71V1 free dumps. Download demo of PEGACSA71V1 dumps to check the validity.

Question 1:

When creating an application with both implementation and framework classes, which class would be the directed parent of a work class in the implementation layer (e.g. MyCo-MyDiv- BankApp-Work-OpenAccount)? (Choose One)

A. The corresponding work class in the framework layer (MyCo-FW-BankApp-Work- OpenAccount)

B. The class group in the framework layer (MyCo-FW-BankApp-Work)

C. The class group in the implementation layer (MyCo-MyDiv-BankApp-Work)

Correct Answer: A


Question 2:

Select the statement about a subcase creation that is incorrect

A. A subcase cannot be created manually by an end user

B. A subcase can be created using a smart shape

C. A subcase can be created in a stage step

D. A subcase can be created automatically when a parent case is created

Correct Answer: A


Question 3:

Which of the following is not true of a data class? (Choose One)

A. It must inherit, either directly or indirectly, from the Data- class

B. It must belong to a class group

C. It should correspond to a distinct entity in the data model

D. It can inherit rules other than properties

Correct Answer: B


Question 4:

An existing, released application applies a rule instance to a specific work type. You wish to apply this rule to a less-specialized class in the next release of the application. Select the best method to accomplish this task. (Choose One)

A. Unlock any RuleSet version that contains the rule instance, and delete each instance applied to the work type. Then, create a new instance applied to the less-specific class

B. Create two new instances of the rulE. one applied to the work type, with availability set to Blocked, and the other applied to the less-specific class with availability set to Yes

C. Create two new instances of the rulE. one applied to the work type and saved to a RuleSet that end-users cannot access, and the other applied to the less-specific class and saved to a RuleSet that end users can access

D. Create two new instances of the rulE. one applied to the work type, with availability set to Withdrawn, and the other applied to the less-specific class with availability set to Yes

E. Use a decision table or decision tree to call the less-specialized instance when the user runs the most-recent version of the application

Correct Answer: D


Question 5:

See the following two screenshots; note how they are different based on the value of Marital Status. What underlying rule can be used to implement this user experience behavior?

A. Declare Expression

B. Decision Tree

C. When rule

D. Decision Table

Correct Answer: D


Question 6:

Validate rules are referenced in which of the following rule types to validate the properties displayed on the user interface?

A. Flow

B. Hamess

C. Flow Action

D. Section

Correct Answer: B


Question 7:

Declarative Pages operate within which of the following scopes? (Choose Three)

A. Thread

B. Single

C. Node

D. Server

E. Operator

F. Requestor

Correct Answer: ACF


Question 8:

It is possible for you to notify a customer (work party) if a milestone is missed, using a service level.

A. True.

B. False

Correct Answer: A


Question 9:

What is the key difference between BPM application development and traditional application development? (Choose One)

A. A BPM application is process-centric (all elements of the application depend upon the process)

B. In a BPM application, elements of the application ?such as UI, logic, and data ?cannot be modular

C. A traditional application cannot be used in an N-tier environment

D. A traditional application allows for direct execution of the business process, while a BPM application does not

Correct Answer: A


Question 10:

In what ways can an end user add, remove, or update filters on a report? (Choose Three)

A. Right-click on a row of data and select “Edit Filter Conditions…”

B. Right-click on a column heading and select “Advanced Filtering”

C. Right-click on any element in a chart to display the Filter Wizard

D. Click the Advanced Filtering icon in the command ribbon

E. Click any element in the list of filters that appears in the report header

F. Click the report title and select “Edit Filter Conditions…” from the menu

Correct Answer: BDE


Question 11:

Diagram:

The following diagram is an example of which tool? (Choose One)

A. Application Explorer

B. Class Inheritance Diagram

C. Class Structure Viewer

D. Application Profile Wizard

Correct Answer: B


Question 12:

Pega Guardrails are guidance for following best practices and have little to no Impact on application performance.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 13:

Select the true statement about optional actions added to a case stage

A. Optional actions can be invoked only once in any process applicable in that stage

B. Optional actions can be added in the case stage will progress the flow to the next step

C. Optional actions can be invoked in any process applicable in that stage

D. Optional antions can be invoked on all processes that starts along with the step

Correct Answer: C


Question 14:

A stage ca be configured as __________(Choose Two)

A. A starter stage

B. An exception stage

C. A resolution stage

D. An alternate stage

Correct Answer: CD


Question 15:

Which of the following are true about classes in PRPC? (Choose Two)

A. Classes represent the applicability of rules

B. Rules can only be inherited from a class designated as a prerequisite class

C. Classes can inherit rules from other classes

D. Classes can be versioned using a set of three two-digit numbers, such as 01-05-17

Correct Answer: AC


Leave a Reply

Your email address will not be published.