Free Providing Geekcert HP HPE0-J74 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Don’t worry about how to get yourself well prepared your HPE ATP Hotest HPE0-J74 QAs exam! Geekcert will work you out of your HPE ATP Newest HPE0-J74 study guide exam with the latest updated Hotest HPE0-J74 practice Foundations of HPE Storage Solutions PDF and VCE dumps. Geekcert provides the latest real HP HPE ATP Latest HPE0-J74 exam questions exam preparation material, covering every aspect of Jan 15,2022 Latest HPE0-J74 pdf exam curriculum.

Geekcert – the most professional provider of all HPE0-J74 certifications. pass all the HPE0-J74 exam easily. Geekcert – help you to pass all HPE0-J74 certification exams! pass the HPE0-J74 exam on your first attempt with Geekcert! Geekcert 100% real HPE0-J74 certification exam questions and answers. easily pass with a high score.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE0-J74 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe0-j74.html

The following are the HPE0-J74 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE0-J74 dumps.We have sample questions for HPE0-J74 free dumps. You can download and check the real questions of updated HPE0-J74 dumps.

Question 1:

Which software is used to assign or zone D6000 drive bays directly to an HPE BladeSystem server bay?

A. Virtual SAS Manager (VSM)

B. Selective Storage Presentation (SSP)

C. Onboard Administrator (OA)

D. Array configuration utility (ACU)

Correct Answer: A


Question 2:

For single files, what is a benefit of using a disk-to-disk backup solution versus a backup-to-tape solution?

A. lower cost

B. transportability

C. increased capacity

D. Taster restore

Correct Answer: D


Question 3:

Which RAID level is no longer used In HPE storage?

A. 1

B. 3

C. 5

D. 6

Correct Answer: B


Question 4:

Which HPE 3PAR StoreServ capacity based license should you recommend to a customer who needs converged storage?

A. File persona SW Suite

B. Data Optimization SW Suite

C. Replication SW suite

D. Operating System SW Suite

Correct Answer: A


Question 5:

Which operating systems support space reclamation? (Select two.)

A. Microsoft Windows Server 2012

B. Microsoft Windows 2003 SP2

C. VMware vSphere (ESXi) 5.x

D. Ubuntu 12 x

E. SLES 9 x

Correct Answer: AC


Question 6:

Which benefit does dual-domain offer over dual-path SAS?

A. Dual-path SAS implementations make it possible to tolerate host bus adapter (HIBA) failure.

B. Dual-domain SAS implementations provide some lower cost solutions that cover cable failure.

C. Dual-path SAS implementations provide full redundancy of a SAS solution.

D. Dual-domain SAS implementations make it possible to tolerate host bus adapter (HBA) failure.

Correct Answer: D


Question 7:

A customer is experiencing rapid data growth and requires more backup data to be available online. Which technology could benefit the customer?

A. deduplication

B. wide striping

C. snapshots

D. tiering

Correct Answer: A


Question 8:

Your customer is deploying a new application that is based on OpenStack. Which HPE storage solution supports this deployment?

A. HPE StoreAII

B. HPE StoreVirtual VSA

C. HPE storeEasy

D. HPE StoreEver

Correct Answer: B


Question 9:

You are designing a small, direct attach storage solution for an existing HPE Proliant Server with HPE Smart Array Controllers Your customer asks you to provide full redundancy with no single point of failure. What should you propose?

A. dual-domain and dual-path SATA drives

B. dual-domain and active SAS cables

C. dual-domain and dual-port SAS drives

D. dual-path and dual-port SCSI drives

Correct Answer: C


Question 10:

Which element of HPE\’s BURA storage portfolio provides deduplicated backup disk storage?

A. HPE 3PAR StoreServ

B. HPE StoreEver

C. HPE StoreOnce

D. HPE Store All

Correct Answer: C


Question 11:

What are benefits of the HPE StoreServ 3PAR architecture? (Select two.)

A. provides silicon-based hardware acceleration of thin technologies

B. supports direct SAS connection for up to four servers

C. provides iSCSI-based asyncronous remote replication

D. provides a meshed cluster architecture

E. scales out to meet small and medium-size business virtualization needs

Correct Answer: AC


Question 12:

What connects Fibre Channel SAN switches to form a scalable SAN Fabric?

A. ISL

B. NPIV

C. FCoE

D. FSPF

Correct Answer: A


Question 13:

Which HPE 3PAR StoreServ virtualization technology provides DHAM cache extension to reduce application response ti for read intensive I/O workloads?

A. Priority Optimization

B. Adaptive Flash Cache

C. Persistent Cache

D. Rapid Provisioning

Correct Answer: B


Question 14:

Which statement is true about thin provisioning?

A. It stores frequently accessed files in a local cache to reduce the consumed storage space.

B. It allows allocation of physical storage resources only after they are consumed by an application.

C. It removes allocated. Out unused space with minimal performance impact.

D. It uses a real-ti I/O engine to intelligently position data on the most appropriate tier of storage.

Correct Answer: C


Question 15:

A customer needs to be able to manually map out preferred paths within a fabric, based on application, priority, and topology, while allowing failover to a non-preferred path if the preferred path fails. Which SN3000B feature should you recommend to the customer to provide this functionality?

A. frame filtering

B. advanced zoning

C. quality of service

D. traffic isolation zones

Correct Answer: D


Leave a Reply

Your email address will not be published.