Free Download the Most Update E20-393 Brain Dumps

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest E20-393 exam questions exam! Get yourself well prepared for the Implementation Engineer Hotest E20-393 exam questions Unity Solutions Specialist Exam for Implementation Engineers exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update E20-393 new questions. With We latest E20-393 real exam questions, you’ll pass the Implementation Engineer May 08,2022 Newest E20-393 practice Unity Solutions Specialist Exam for Implementation Engineers exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest E20-393 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the E20-393 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our E20-393 dumps.Real questions from E20-393 free dumps. Download demo of E20-393 dumps to check the validity.

Question 1:

A storage administrator is creating a host profile in Unisphere to provide host access to block storage resources using the iSCSI protocol. The host initiators were not automatically discovered and must be manually added. In addition to the SAN host IQN, what other configuration can be performed through the “Create iSCSI Initiator Wizard” window?

A. Enable and disable CHAP settings

B. Create Mutual CHAP secret

C. Create Global CHAP secret

D. Enter CHAP username and secret

Correct Answer: D

A sample from a Broadcomm BIOS is provided in the figure below, illustrating the IQN assignment for the VNX iSCSI target.

References: https://www.emc.com/collateral/hardware/technical-documentation/h8229-vnx-vmware-tb.pdf (page 34)


Question 2:

A storage administrator is configuring a storage pool on a Unity system containing Flash disks and SAS disks. What tier will the system assign to each of the disk types?

A. Flash: Extreme Performance SAS: Performance

B. Flash: Performance SAS: Capacity

C. Flash: Extreme Performance SAS: Capacity

D. Flash: Capacity SAS: Performance

Correct Answer: A

Hybrid pools can have up to 3 tiers (Extreme Performance, Performance, and Capacity).

For the Extreme Performance tier, use only SAS Flashdrives.

For the Capacity tier, use only SAS drives.


Question 3:

Which technology is used by Unity Snapshots?

A. Copy on First Write

B. Inline Deduplication

C. Redirect on Write

D. Block Compression

Correct Answer: C

The technology used for snapshots of both block and file resources in Unity is called redirect on write.


Question 4:

A system administrator is configuring asynchronous remote replication for an existing NAS server and its\’ file systems on a Unity system. What should the administrator create to ensure all data is replicated for the NAS server and the file system?

A. Replication sessions on each file system only

B. Replication sessions for each file system first and then the NAS server

C. A replication session on the NAS server and then manually create replication sessions on each file system

D. A replication session for only the NAS server

Correct Answer: D

Before File Systems or VMware NFS Datastores can be replicated, the NAS Server must be replicated.


Question 5:

Which software bundles are provided with the Unity Starter software package?

A. FAST Cache and Fast VP

B. Thin Provisioning and Quality of Service

C. Controller-Based Encryption and RecoverPoint Basic

D. FAST Cache and Local Point-in-Time Copies

Correct Answer: A

The UnityVSA offers a dynamic deployment model that allows you to start for free and grow as business needs evolve.

UnityVSA include:

FAST Cache leverages the performance of Flash media to improve workloads that are interfacing with spinning disk media.

Fully Automated Storage Tiering for Virtual Pools (FAST VP) ensures your data is distributed effectively across the various media types in a multi-tier pool.

Reference: https://www.emc.com/collateral/white-papers/h15084-emc-unity-introduction-to-the-unity-platform.pdf (page 20)


Question 6:

When configuring asynchronous remote replication, how many internal Unity Snapshots are configured and utilized on the source system by a single replication session?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: B

Internal Snapshot (Replication Snapshot) are Unity Snapshots created by the system which are part of an asynchronous replication session. These Snapshots can be viewed in Unisphere, but user operations are not permitted. Each asynchronous replication session uses two internal snapshots taken on the source and destination storage resources.


Question 7:

A storage administrator is implementing FAST Cache on a Unity 500 storage array and can select from a mix of SSD drives. Which drive types can be configured to meet the administrator\’s requirements?

A. 200 GB and 400 GB

B. 400GB and 1.6 TB

C. 1.6 TB and 3.2 TB

D. 3.2 TB and 800 GB

Correct Answer: A

Unity 500 FAST Cache is only supported by 200 GB and 400 GB SSD hard drives.

Reference: http://www.emc.com/collateral/data-sheet/h14958-unity-hybrid-family-ss.pdf (page 5)


Question 8:

A storage administrator is required to test a new version of an application loaded on a secondary host. The administrator must use existing data contained on a LUN provisioned from Unity to a primary host.

Which solution will meet the requirement and provide space efficiency?

A. Create a snapshot of the LUN Configure LUN access for the secondary host Attach the snapshot to the secondary host

B. Create a snapshot of the LUN Configure snapshot access to the LUN for the secondary host Attach the snapshot to the secondary host

C. Create a Synchronous Replication session for the LUN Configure access to the replica LUN for the secondary host Attach the secondary host

D. Create an Asynchronous Replication on session for the LUN Configure access to the replica LUN for the secondary host Attach the secondary host

Correct Answer: B

Attaching a snapshot is only applicable for block snapshots, and makes the snapshot available for host IO. A host must have Snapshot access or LUN and Snapshot access configured in order to access the snapshot. When a snapshot is attached, Unisphere provides the option to create a copy of the snapshot in case the administrator wants to preserve the current snapshot view for future use.


Question 9:

On which systems is Quality of Service available?

A. Physical Unity systems only

B. UnityVSA systems only

C. Physical Unity and UnityVSA systems

D. All Flash Unity systems only

Correct Answer: C

UnitVSA features Host I/O limits, also known as Quality of service. The EMC [Physical] Unity array comes with a pack of new hardware and software features focusing on the true unification: Support for setting up Host I/O limits, also known as QOS, providing a more predictable performance for the workloads by putting limits on I/O throughputs and bandwidth DPE reduced from a 7U footprint to an innovative 2U footprint 12 GB SAS back-end for the Unity DAEs; EMC VNX/VNXe supported only 6 GB SAS backend Completely redesigned user interface based on HTML5

References: http://www.presidio.com/blog/technical-summary-emc-unification-unity


Question 10:

A system administrator has configured a system using the Initial Configuration wizard. After completing the wizard, the administrator discovers that an incorrect IP address has been assigned to the Unity system. How can the IP address be changed?

A. The IP address cannot be changed once it has been configured

B. Through the Service interface using the ifconfig command

C. In the Unisphere Settings menu

D. The IP address can only be changed using the UEMCLI

Correct Answer: D

The svc_initial_config UEMCLI command sets up initial system configuration. It configures a management IP address when the Connection Utility (CU) is not available on the network. If an address is set, this command can also change the management IPv4 and IPv6 configuration mode. It attempts to configure the system with the given friendly name and/or network parameters.

Note: The Unisphere CLI (UEMCLI) is a tool that provides us with the CLI access to perform the same actions as one would on the Unisphere web interface. References: https://www.emc.com/collateral/TechnicalDocument/docu69328.pdf (page 60)


Question 11:

Which FAST Cache operation can be performed from the Settings window?

A. Disable FAST Cache use on a specific pool

B. Pause FAST Cache use

C. Expand FAST Cache

D. Enable FAST Cache use on a specific pool

Correct Answer: A


Question 12:

Which Unity service task is used to reinstall the root operating system while leaving the user\’s data intact?

A. Restore the Management server

B. Reimage the Storage Processor

C. Restore the Management software

D. Reinitialize the storage system

Correct Answer: B

Re-image a storage processor (SP) to safely fix problems with the system software that could not be resolved by rebooting the SP. Re-imaging analyzes the system software for errors and attempts to correct them instantly. Re-image an SP

from the Service System page.

Your configuration settings and stored files will not be changed.

References: https://community.emc.com/docs/DOC-40315


Question 13:

Which migration tool can be used to move file data a Unity storage array in both NFS and CIFS/SMB protocols?

A. EMC Select Datadobi

B. Unity Async Replication

C. rsync

D. EMCopy

Correct Answer: D

EMcopy will work to copy the data from Solaris host to export CIFS and NFS including the security configuration. References: https://it.toolbox.com/question/copy-data-from-nfs-shared-file-systems-to-nfs-and-cifs-101012


Question 14:

Which step must be completed prior to performing the initial configuration of a UnityVSA system and creating the first storage pool?

A. Create an ESXi host profile

B. License the system for NFS and SMB support

C. Add vDisks to the storage appliance

D. Install license keys for thin provisioning

Correct Answer: C

UNITY VSA STORAGE POOL CREATION

1.

Under the Storage Pool Section go to Pools. Select the to start the “Create Pool Wizard”.

2.

Name the Pool

3.

Assign a Tier to each Virtual Disk attached to the VSA. You have Extreme, Performance and Capacity.

Etc.

References: https://samshouseblog.com/2016/06/08/unity-vsa-storage-pool-creation/


Question 15:

A system administrator has added a new Unity storage array to their environment. The administrator wants to migrate block data from vVNX running in their VMware environment to a UnityVSA. In addition, the administrator needs to migrate the block data from an older CLARiiON storage array to the new Unity storage array.

Which single block migration option will work for both the virtual and hardware storage devices?

A. SAN Copy Push

B. VPLEX

C. Host-Based LVM

D. RecoverPoint

Correct Answer: A

You move Block storage from a CLARiiON CX or VNX Series storage system to an EMC Unity system.

Note: Clariion (styled CLARiiON) is a discontinued [1] SAN disk array manufactured and sold by EMC Corporation, it occupied the entry-level and mid-range of EMC\’s SAN disk array products. In 2011, EMC introduced the EMC VNX Series, designed to replace both the Clariion and Celerra products.

Incorrect Answers:

D: EMC RecoverPoint protects storage arrays LUNs and provides concurrent local and multiple remote data replication copies with continuous data protection for any PiT Recovery. It supports EMC VMAX 10K, 20K, 40K, VNX, VNXe3200, VNX-F, VPLEX, XtremIO and 3rd party arrays via VPLEX.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *