Free Download the Most Update C2150-508 Brain Dumps

How to pass May 30,2022 Newest C2150-508 pdf dumps exam easily with less time? We provides the most valid C2150-508 exam questions to boost your success rate in IBM Certified Associate Latest C2150-508 vce IBM Endpoint Manager V9.0 Fundamentals exam. If you are one of the successful candidates with We C2150-508 dumps, do not hesitate to share your reviews on our IBM Certified Associate materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C2150-508 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the C2150-508 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C2150-508 dumps.If you need to check sample questions of the C2150-508 free dumps, go through the Q and As from C2150-508 dumps below.

Question 1:

The Audit group has requested a summary report of all critical patches for the environment. Which feature is available in the IBM Endpoint Manager (IEM) console to provide this information?

A. Patch Overview Dashboard in the Patch Management domain

B. List OS Patches Dashboard in the Patch Compliance domain

C. List Critical Patches Dashboard in the Patch Management domain

D. Critical Vulnerabilities Dashboard in the Patch Compliance domain

Correct Answer: A


Question 2:

A software installation task has been developed which requires the target endpoint to be restarted upon action completion. The administrator is required to notify the end users of the pending reboot and provide the opportunity to delay the reboot for four hours. Which Take Action tab accomplishes this?

A. Offer

B. Execution

C. Messages

D. Post Action

Correct Answer: A

Reference:

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v26r1/topic/com.ibm.tem.doc_8.2/Tivoli_Endpoint _Manager_Console_Operators_Guide.pdf (page 115)


Question 3:

A non-master operator has permission to create content in a custom site called Patch Remediation. In which two sites can the operator create a new analysis?

A. All Content site

B. BES Support site

C. Master Action site

D. Patch Remediation site

E. Non-master Operator\’s site

Correct Answer: BD


Question 4:

There is an existing computer group which contains all computers with an IP address that starts with 10.160.22. This computer group must be updated so that it will automatically include computers whose IP addresses start with 10.160.23. Which method should be used?

A. Edit the name of the computer group.

B. Edit the relevance of the existing computer group.

C. Manually edit the membership of the existing computer group.

D. Run the Computer Group Membership wizard and add the new subnet.

Correct Answer: A


Question 5:

An operator just received an analysis in .bes format and would like to test the content. How can the analysis be imported into the IBM Endpoint Manager (IEM) console for testing?

A. Only Fixlets and tasks can be imported into I EM, not analyses.

B. In the I EM console select the Analyses node, right-click and select Import. The analysis will be activated automatically when it is imported.

C. Double-click the .bes file, select the appropriate Site and Domain, and click OK to save. The analysis will be activated automatically when it is imported.

D. In the I EM console, All Content Domain, Fixlets and Tasks node: right-click the .bes files to import. The analysis will be activated automatically when it is imported.

Correct Answer: B


Question 6:

Which statement describes analysis applicability relevance?

A. Relevance that generates a list of Fixlet results.

B. Relevance that casts the results of each analysis property as a specific data type.

C. Relevance that determines which endpoints will be subscribed to the analysis site.

D. Relevance that determines which endpoints are eligible to return results for the analysis.

Correct Answer: D


Question 7:

Which tab within the Deployed Action window provides the overall current result status after an action is taken on a Fixlet?

A. Status

B. Targets

C. Summary

D. Computers

Correct Answer: C


Question 8:

Which two Adobe products are supported by IBM Endpoint Manager Patching?

A. Adobe Reader

B. Adobe Photoshop

C. Adobe after Effects

D. Adobe Flash Player

E. Adobe Dream Weaver

Correct Answer: AD

Reference:

https://www.ibm.com/developerworks/community/wikis/home?lang=en#!/wiki/Tivoli Endpoi nt Manager/page/Updates for Mac Applications


Question 9:

How is a computer added to a manual group?

A. Use the Manual Group wizard.

B. Select the computer from the list view then right-click and select Add to Manual Group.

C. Settings in the IBM Endpoint Manager (IEM) console that is specific for each operator.

D. As a computer is added to the IEM environment, it will be added to a manually created group.

Correct Answer: B

Reference:

https://www.ibm.com/developerworks/community/forums/html/topic?id=77777777-0000- 0000-0000-000014745793 (See New Computer Group from List of Computers, 3rd point).


Question 10:

A user has recently deployed an action to a group of endpoints that she currently manages. Several of these machines are reporting Postponed in their Last Reported Status of the action. What does this mean?

A. The endpoint was restarted during action execution.

B. The action was sent while the client was gathering content.

C. The action was deferred by the end user of the target machine.

D. The clients received a command with higher priority which delayed the user\’s action.

Correct Answer: C


Question 11:

An operator has an existing baseline that she needs to modify, and she has rights to create custom content. In the baseline she wants to modify, a number of updates have been superseded. How does she remove them?

A. Rights to create custom content do not provide the rights to modify custom content.

B. Select the baseline to update, right-click on it. select Edit and click the Remove Superseded Fixlet button.

C. Select the baseline to update, right-click on it. select Edit, and remove the updates in question by clicking on the red X.

D. Contact the master operator because they are the only console operators with the correct privileges to perform this task.

Correct Answer: C


Question 12:

What are the three valid action states?

A. Error

B. Open

C. Closed

D. Expired

E. Running

F. Stopped

Correct Answer: ABD


Question 13:

A simple script requires a one-time deployment against an operator\’s managed endpoints. Without creating a Fixlet or task, how would the operator take action in the IBM Endpoint Manager console?

A. click Tools > Single Action

B. click Tools > Take Custom Action

C. double-click an action taken previously and edit the Action Script

D. right-click on the computers being targeted and select Take Action

Correct Answer: B

Reference:

https://www.ibm.com/developerworks/community/wikis/home?lang=en#!/wiki/Tivoli End point Manager/page/BigFix Actions


Question 14:

A new patch from Microsoft has been made available, and the security group has requested a list of vulnerable systems. How can a list of systems efficiently be retrieved from the IBM Endpoint Manager (IEM) console?

A. Review the Windows Vulnerability analysis to provide a detailed list of applicable computers.

B. In the Computers list select each computer and record the systems that are relevant to the patch.

C. In the Fixlets and Tasks list select the Fixlet/Task, go to the Applicable Computers tab. and record the systems that are relevant to the patch.

D. In the Vulnerable Systems list, select the Fixlet/Task, go to the Applicable Computers tab. and record the systems that are relevant to the patch.

Correct Answer: C


Question 15:

A retrieved property is configured to return results for relevant endpoints once every 24 hours. The last property result for a specific endpoint was six hours ago. The configuration has changed so the next time the result is returned, it will be different than the result from six hours ago. When will the endpoint return an updated result?

A. As soon as the client loop has completed.

B. In approximately 18 hours, if the endpoint is online.

C. There will not be a new result until the retrieved property has been deactivated and reactivated.

D. Immediately; a change in property value will cause the endpoint to upload a new result to the server.

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published.