Easily Pass C_ACTIVATE12 Exam with Geekcert Latest SAP C_ACTIVATE12 Study Materials

There is no need to worry when you are suffering the difficult time in the SAP Certified Associate Hotest C_ACTIVATE12 study guide exam preparation, Geekcert will assist you to pass the SAP Certified Associate Hotest C_ACTIVATE12 vce dumps exam with latest update SAP Certified Associate Newest C_ACTIVATE12 exam questions SAP Certified Associate – SAP Activate Project Manager PDF and VCE dumps. Geekcert has the most comprehensive SAP exam preparation materials, covering each and every aspect of SAP Certified Associate Jan 14,2022 Latest C_ACTIVATE12 vce dumps SAP Certified Associate – SAP Activate Project Manager exam curriculum. We ensure you 100% success in SAP Certified Associate Newest C_ACTIVATE12 free download exam.

Geekcert – the most professional provider of all C_ACTIVATE12 certifications. pass all the C_ACTIVATE12 exam easily. pass the C_ACTIVATE12 exam on your first attempt with Geekcert! Geekcert – leading source of C_ACTIVATE12 certification exam learning/practice. Geekcert – leading provider of latest C_ACTIVATE12 certification exam study materials. try to download the free demo.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_ACTIVATE12 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c_activate12.html

The following are the C_ACTIVATE12 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_ACTIVATE12 dumps.Free sample questions of C_ACTIVATE12 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real C_ACTIVATE12 dumps.

Question 1:

Which of the following are the key responsibilities of the Scrum Master? There are 3 correct answers to this question.

A. Task initiator

B. Responsible for the project delivery

C. Team support

D. Leadership skill

E. Team protection

Correct Answer: CDE


Question 2:

How would you describe the realise phase in the “new implementation of SAP S/4HANA” transition path?

A. Configure and adjust custom code

B. Configuration copy

C. Configure

D. Configure and develop

Correct Answer: A


Question 3:

What does “SSCUI” stand for?

A. Self-Service Customization User Interface

B. Self-Service Configuration User Interface

C. Self-Service Creation User Interface

D. Self-Service Collection User Interface

Correct Answer: B


Question 4:

What does the side-by-side extensibility option mean?

A. Transfer reporting to BW/4HANA

B. Context-aware SAP S/4HANA extensions, focused on tight integration

C. Extensibility based on the SAP cloud platform and published APIs

D. Have two SAP S/4HANA instances-one for standard code, and another for customer developments

Correct Answer: C


Question 5:

What tool provides sizing estimators for the “system conversion” transition path?

A. SAP best practices explorer

B. Scope and effort analyser

C. SAP Transformation navigator

D. SAP readiness check

Correct Answer: D


Question 6:

What is the minimum number of quality gates mandated by the SAP Activate methodology?

Please choose the correct answer.

Response:

A. 0

B. 3

C. 4

D. 5

Correct Answer: C


Question 7:

Which content packages are available in the SAP Package Library?

There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. SAP Activate Methodology

B. SAP Best Practices

C. Solution Builder

D. Rapid Deployment Solutions

Correct Answer: BD


Question 8:

What hosts the Test Execution Service that drives automated business process testing in SAP S/4HANA Cloud?

A. SAP Cloud Platform

B. SAP Cloud Identity

C. Manage Your Solution app

D. SAP HANA Enterprise Cloud

Correct Answer: A


Question 9:

How can the project manager help to keep momentum in the project and help to keep the customer involved?

A. Leverage agile cycles to build and test the solution

B. Increase the number of Q-Gates

C. Add customer resources to the project to reduce the need for formal training

D. Walk through the solution processes with the stakeholders

Correct Answer: AC


Question 10:

What are some of the capabilities end users can utilize to adapt and change their launchpad home page according to the way they work?

A. Rearrange or move tiles within a group

B. Add any SAP Fiori apps to a group, regardless of role

C. Delete a predelivered group

D. Rename a predelivered tile

E. Add a new group

Correct Answer: ADE


Question 11:

Which of the following is not correct about workstreams? There are 2 correct answers to this question.

A. It is assigned as attribute to phases, deliverables and tasks.

B. It can span phases

C. It is a collection of related deliverables

D. Workstreams are dependent on phase start and end

Correct Answer: AD


Question 12:

In SAP Activate, what replaces the detailed Blueprint from ASAP?

Please choose the correct answer.

Response:

A. Business Process Mapping

B. Value Determination

C. Custom Extension management

D. Fit/Gap Workshops

Correct Answer: D


Question 13:

Which collaboration features can SAP Activate Jam users access?

There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. Ask questions

B. Update Key Deliverable wikis

C. Tweet questions

D. Comment on documents

Correct Answer: AD


Question 14:

Which deliverable is specific to on-premise and NOT for the cloud?

Please choose the correct answer.

Response:

A. Technical Design Solution

B. Knowledge Transfer

C. Adaptation Specification

D. Learning Needs Analysis

Correct Answer: B


Question 15:

Which activities are part of the Design and Configuration application of the SAP Activate methodology? There are 2 correct answers to this question

A. Schedule kick-off workshop

B. Conduct Scope Validation

C. Confirm Integration prerequisites

D. Perform Fit/Gap Analysis

Correct Answer: BD


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *