C2090-619 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your C2090-619 exam! Get yourself well prepared for the IBM Certified System Administrator C2090-619 IBM Informix 12.10 System Administrator exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update C2090-619 actual tests. With We latest C2090-619 dumps, you’ll pass the IBM Certified System Administrator C2090-619 IBM Informix 12.10 System Administrator exam in an easy way

Download more C2090-619 exam questions and answers on:https://www.itcertbible.com/C2090-619.html (130 QAs Dumps)
Question 1:

An Informix server is configured with multiple CPU VPs and poll threads and is experiencing NSF lock errors. What action should be taken to reduce the network shared file lock contention?

A. Increase the value of MAX_INCOMPLETE_CONNECTIONS.

B. Increase the value of NUMFDSERVERS and add more poll threads.

C. Increase the value of NUMFDSERVERS and increase the number of MSC VPs.

D. Increase the network buffer pool using the IFX_NETBUF_PVTPOOL_SIZE environment variable.

Correct Answer: B


Question 2:

Which configuration parameter can be set to quickly return rows to a user while a query continues processing?

A. OPTOFC

B. OPTMSG

C. OPT_GOAL

D. OPTCOMPIND

Correct Answer: C


Question 3:

Which option maximizes performance in an Informix Warehouse (DSS) environment?

A. Higher value of LOGBUFF.

B. Higher value of PHYSBUFF.

C. Higher value of BUFFERPOOL and lower value of DS_TOTAL_MEMORY.

D. SHMTOTAL set to 0 to allow Informix to access all available physical memory.

Correct Answer: D


Question 4:

Given the following statement: UPDATE STATISTICS LOW FOR TABLE customer (customer_num); Which catalog table data is NOT updated?

A. sysdistrib

B. systables

C. sysindexes

D. syscolumns

Correct Answer: A


Question 5:

Which two types of locks are used by Informix to access a shared memory buffer? (Choose two.)

A. Byte

B. Shared

C. Update

D. Exclusive

E. Promotable

Correct Answer: BD


Question 6:

Which statement about DataBlade modules is true?

A. All DataBlades located in the $INFORMIXDIR/extend are automatically registered.

B. All built-in extensions are automatically registered when the extension is first accessed.

C. All built-in extensions are automatically registered each time the database sever is started.

D. All built-in extensions are automatically registered when the database server is first initialized.

Correct Answer: B


Question 7:

What data migration tool(s) should be used to load data from a non-Informix data source?

A. dbimport

B. onload and dbload

C. dbload and High Performance Loader

D. onload and High Performance Loader

Correct Answer: C


Question 8:

Which is NOT a component of the IBM Mobile Database offering?

A. IBM DB2

B. IBM Informix

C. IBM solidDB

D. IBM InfoSphere Warehouse

Correct Answer: D


Question 9:

Which two statements are true? (Choose two.)

A. Logical log files must always reside in rootdbs.

B. Having too little log space does not affect performance.

C. Having too much log space does not affect performance.

D. Simple large objects in blobspaces are not logged and they are included in the log backup in which the object was created.

E. Simple large objects in blobspaces are not logged and they are not included in the log backup in which the object was created.

Correct Answer: CD


Question 10:

After executing the following commands: onmode -j -U karin,dave onmode -j -U karin,sarah onmode -j -U sarah which user(s) have access to the instance?

A. sarah

B. karin and dave

C. karin and sarah

D. karin, dave and sarah

Correct Answer: A


Question 11:

Which command would you use to export and import backup object metadata from one database server to another in conjunction with Primary Storage Manager?

A. onbar -E

B. dbexport

C. onsmsync

D. ontape -exp

Correct Answer: C


Question 12:

Which type of device does Primary Storage Manager support?

A. File

B. Tape

C. Directory

D. Named pipe

Correct Answer: A


Question 13:

Which two actions can you perform with ontape? (Choose two.)

A. Backup to cloud

B. Restartable restore

C. Backup specific storage spaces

D. Restore specific storage spaces

E. Parallel backup of storage spaces

Correct Answer: AD


Question 14:

What kinds of Table Level Restores can be done by the archecker utility?

A. Only logical restore.

B. Only physical restore.

C. Only point in time restore.

D. Physical, logical, and point in time restores.

Correct Answer: D


Question 15:

store1, store2, store3 and store4 are defined as four servers participating in a GRID.

Which statement is true?

A. The SELECT query is not a GRID query.

B. The SELECT query will return results from all grid servers.

C. The SELECT query will return results from store1 and store2.

D. The SELECT query will return results from store3 and store4.

Correct Answer: D


Download more C2090-619 exam questions and answers on:https://www.itcertbible.com/C2090-619.html (130 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.