1z0-632 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the On-Premise Applications Newest 1z0-632 vce dumps PeopleSoft PeopleTools 8.5x Implementation Essentials exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . We is providing the latest version of On-Premise Applications 1z0-632 real exam questions now. Comprehensive understanding on PeopleSoft PeopleTools 8.5x Implementation Essentials 1z0-632 pdf through We 100% pass guarantee of the success on your On-Premise Applications Apr 01,2022 Hotest 1z0-632 pdf dumps PeopleSoft PeopleTools 8.5x Implementation Essentials exam taking.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-632 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-632 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-632 dumps.1z0-632 free dumps are questions from the latest full 1z0-632 dumps. Check 1z0-632 free questions to get a better understanding of 1z0-632 exams.

Question 1:

View the exhibits.

Based on the page layout, what is wrong with the search page and how should you fix it?

A. The Add actions should not be available; check the component definition foe the Item Label

B. Include History and Correction should be displayed; check the Internet tab of the Component Properties dialog box

C. The Add action should not be available; check the Internet tab of the Component Properties dialog box

D. Include History and Correction should be displayed; check the Use tab of the Component Properties dialog box

E. The Add action should not be available; check the Use tab of the Component Properties dialog box

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E57990_01/pt853pbh2/eng/pt/tpst/task_WorkingwithSearchPages-027de6.html#topofpage


Question 2:

Which three actions occur during the component build process? (Choose three.)

A. Component record RowInit PeopleCode runs

B. Record field FieldFormula PeopleCode runs

C. Component record RowInsert PeopleCode runs

D. All component-level PeopleCode runs

E. Record field RowInsert PeopleCode runs

F. Record field RowInit PeopleCode runs

G. All rows in the record are loaded into the component buffer

Correct Answer: BCD


Question 3:

Which PeopleCode program will take the input student name values and produce the output values?

A. B. C. D. E. F.

Correct Answer: D


Question 4:

An end user saves the data after making a change to their personal address, and the system updates the table for that page. In this case, that personal address information is also stored in a table used to generate reports. Upon saving the

address, the system also updates the equivalent information stored in the reporting table.

What form of maintaining referential integrity has been implemented in this scenario?

A. Parent-child relationship

B. Occurs level

C. Prompt table edit

D. PeopleCode running a SQLExec statement

E. Expert entry

Correct Answer: C


Question 5:

Which two statements are true about how PeopleCode on the SavePreChange and SavePostChange events is processed? (Choose two.)

A. When placed at the component record level, such PeopleCode triggers a Save when a row is changed

B. When placed at the component record level, such PeopleCode runs once per row when the user clicks Save

C. When placed at the component record level, such PeopleCode runs once when the user clicks Save

D. When placed at the component level, such PeopleCode triggers a Save when data on the page is changed

E. When placed at the component level, such PeopleCode runs once when the user clicks Save

F. When placed at the component level, such PeopleCode runs once per row when the user clicks Save

Correct Answer: BD


Question 6:

Review the definition of the Calculate user-defined function.

Then, review the invocation of this Calculate function in a FieldChange program:

Which two corrections are required to allow these PeopleCode programs to be saved as syntactically correct programs that produce valid results? (Choose two.)

A. In the FieldChange program, move line 3 to become line 1

B. In the function definition, delete the in and out modifiers on line 1

C. Delete line 3 from the function definition. In the FieldChange program, add the following as line 5: andincr = 0;

D. Replace line 4 in the FieldChange program with the following:

Correct Answer: BD


Question 7:

Select two true statements about translate values. (Select two.)

A. You can assign translate values to any character field that is four characters long or less

B. The default label for a page field is the translate long name

C. You can inactivate any translate value by changing the value of the effective status field to “I”

D. You must maintain translate values through Application Designer

E. You must enter a translate short name

Correct Answer: AE


Question 8:

The following PeopleCode program compares two editable fields on a component.

On which event or events should the program be placed?

A. FieldEdit and RowInit

B. SaveEdit and SavePreChange

C. SaveEdit

D. FieldChange and SavePreChange

E. SaveEdit and RowInit

F. FieldEdit

Correct Answer: B

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E41633_01/pt853pbh1/eng/pt/tpcd/task_PeopleCodeEvents-074aba.html


Question 9:

You are testing the Course Session Details page. You click the Lookup button for the Instructor field and select a name. When you tab off the field, a message is displayed.

What caused this issue and how do you fix it?

A. The menu definition associated with this page has the wrong search record; examine the menu definition

B. The page field definition has the wrong prompt table assigned; examine the page definition

C. The component definition associated with this page has the wrong search record; examine the component definition

D. The record field definition has the wrong prompt table assigned; examine the record definition

E. You selected an incorrect value from the prompt; select a different value

Correct Answer: C


Question 10:

While in the office on his desktop computer, a user personalizes his fluid homepage by adding a tile for the My contacts component. The next day at the airport, the user attempts the access the My Contacts component using his smartphone. Unfortunately, he cannot see the My Contacts tile on his field homepage.

Why is the user unable to find the My Contacts tile on his fluid homepage when using his smartphone?

A. The user does not have the Smartphone Access check box enabled in his personalization\’s

B. The smartphone does not have a supported version of its operating system

C. The style, ps_homepage-phone, has not been applied on the Fluid tab of the Component Properties dialog box

D. The Display on Small Form Factor Homepage check box has not been selected on the Fluid tab of the Component Properties dialog box

E. The component does not contain any pages of type Small Form Factor

Correct Answer: D


Question 11:

When you attempt to drag a subrecord onto a page, the page definition displays an error. What is the reason for this?

A. The Use tab on the Page Properties dialog box does not have the Page Size field set to Auto-size so that the page automatically expands to facilitate all the fields in the subrecord

B. The subrecord definition does not have the Record Type value set to SubRecord

C. The Use tab on the Record Properties dialog box for the subrecord definition does not have the Parent record field set correctly in the Record Relationship settings

D. The Page Type Field is not set to be Subpage on the Use tab of the Page Properties dialog box

Correct Answer: C


Question 12:

You surround a set of page controls with a group box on a fluid page. When rendered in HTML, what tag will those page controls be within?

A.

B.

C.

D.

E.

F.

Correct Answer: E

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E99483_01/pt857pbr1/eng/pt/tflu/concept_WorkingWithOtherPageControls.html


Question 13:

View the exhibits.

Based on the page layout, what changes are necessary for the page tab order?

A. Field IDs should be in the following order: 1, 2, 3, 6, 7, 5, 4, 8, 9

B. Field IDs should be in the following order: 1, 2, 3, 5, 4, 6, 7, 9, 8

C. Field IDs should be in the following order: 1, 2, 3, 6, 5, 4, 7, 8, 9

D. Field IDs should be in the following order: 1, 2, 3, 5, 4, 6, 7, 8, 9

E. Tab order is correct, no changes are required

Correct Answer: D


Question 14:

Examine this PeopleCode statement:

andDate = ORDER.DATE;

Select the object-oriented equivalent.

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

E. Option E

Correct Answer: A


Question 15:

You are asked to create a new field definition with a field label that includes a line break for Curriculum Developer. How should you enter the label?

A. Curriculum/Developer

B. Curriculum\Developer

C. Curriculum/nDeveloper

D. Curriculum
Developer

E. Curriculum\nDeveloper

Correct Answer: D


Leave a Reply

Your email address will not be published.